Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Havas miatt egyre gyorsabban zuhan a szakadékba Vona és a Jobbik is

888.hu

2017. december 8. 16:28

Eredetileg jó ötletnek tűnhetett, hogy a Kádár-rendszer levitézlett szocreál médiamunkása, a ballib újságírás bunkósbotja, Havas Henrik kap megbízást a Jobbiktól Vona Gábor köpönyegforgatását elsikáló kampánykönyvének a megírására. Azonban miután Havasról kiderült, hogy nemcsak politikailag elfogadhatatlan egy átlagos Jobbik-szimpatizánsnak, hanem ráadásul még egy közönséges szexuális ragadozó is, most bénultság vett erőt a párton. A párt megmentőjének szánt könyv mostanra a párt sírásója lett.

Vona Gábor legszűkebb környezete is kezdi belátni, ha a botránypárti elnökkel mennek neki a tavaszi választásoknak, nagyjából a negyedik helyért kell majd küzdenie a Jobbiknak – írja az Origo. Eddig a rengeteg ügyetlenség, bénaság, szerencsétlenkedés dühítette a párt (drámaian fogyó) szimpatizánsait és persze a vezetők többségét.

Egyszerre kutyuska képek, hízelgés a baloldali szavazóknak, kedves mondatok a melegeknek, Hanuka-üdvözlés, közben zsidózás, cigányozás, a nyugdíjasok szidalmazása. Vagyis még a baloldali fordulatot is kétbalkezesen vezényelte Vona. Sokak szerint úgy, ahogy főnöke, Simicska Lajos diktálta.

A baloldalhoz való törleszkedésbe még beleillett, hogy Havas Henrikkel írat magáról kampánykönyvet Vona Gábor. Azonban így, hogy Havasról kiderült, hogy nemcsak politikailag elfogadhatatlan egy átlagos Jobbik-szimpatizánsnak, hanem ráadásul egy közönséges szexuális ragadozó is, a bénultság vett erőt a párton. 

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője nem volt hajlandó beszélni a Havas-könyvről. Dúró Dóra pedig kifejezetten elhatárolódott Havastól, azt mondta, hogy semmi közük ehhez az emberhez. Maga Vona Gábor – a könyv szerzőjéhez, Havashoz hasonlóan – egyenesen menekül az újságírók elől. A 888.hu és az Origo is ott volt a könyvbemutatón, kamerával, de amikor Vona emberei megtudták, hogy nem egy jobbikos médiumtól jöttek, akkor nem engedték be őket. A médiumok többségét nem engedték be, így Vonáék korlátozták a sajtószabadságot.

Eddig a Jobbiknak saját botrányai miatt kellett felelnie. A rasszista ügyek mellett talán a legkomolyabb ügy a tiltott pártfinanszírozási botrány volt, amikor Simicska Lajos, a párt tulajdonosa plakáthelyeket játszott át a Jobbiknak. A héten az ÁSZ súlyosan megbüntette a törvényeket kijátszani próbáló pártot. 

A lényeg: megvoltak a Jobbiknak a saját botrányai, bőven. Az egyre népszerűtlenebb pártnak nyilván nem hiányzott, hogy egy néhány hónapja hozzájuk csapódott újságíró gyalázatos múltjának árnyéka is rájuk vetüljön.

Simicska és Soros sajtója persze igyekszik segíteni Havasnak, de ez reménytelen vállalkozás.

Hogy a Simicska-birodalom próbálkozik, az még érthető, hiszen az oligarcha pénze is fogytán, és egyre értelmetlenebbé és reménytelenebbé válik számára a pénzszórás. Na de a Soros-birodalom? Az ultraliberálisok is egy zaklatott nővel szemben a zaklató mellé állnak? Ez azért furcsa.

Maga Havas Henrik mondta el a Jobbik internetes tévéjének, hogy Soros blogja, a 444 újságírója felhívta telefonon és közölte vele, hogy ők nem írnak az ügyről, mert Havasnak hisznek.

Fotó: MTI Fotóbank

Később egyébként Havas azt is elmondta, hogy a 444 újságírója egyébként korábban az ő egyik tanítványa volt. 

De a 24.hu szerepe is érdekes. Ők megírták Baukó Éva állításait, megírták, hogy egy egykori titkárnő súlyos zaklatással vádol egy ismert embert. Viszont mihelyt megtudták, hogy Havas Henrikről van szó, azonnal levették a cikket.

Mi az egyik tanulsága a Havas-Vona botránynak? Hát az, hogy még soha nem volt ennyire közel egymáshoz a Soros- és a Simicska-médiabirodalom. Illetve még az is, hogy szintén soha nem volt ennyire közel egymáshoz személy szerint Soros és Simicska sem .

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

amerika, london, párizs

The "Global Compact for Safe, Orderdly and Regular Migration" is about to be signed in December. However, the tendency we see is that more and more countries are backing out of the agreement. Let us examine the reasons behind this phenomenon.

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

amerika, london, párizs

Angela Merkel német kancellár Chemnitzbe látogatott. A kelet-németországi város arról vált híressé az elmúlt hónapokban, hogy egy gyilkos migráns miatt nagy tüntetések folytak a városban. Az elmúlt hónapokban egyre csökkent a feszültség, ám Merkel megérkezése kiverte a biztosítékot és a tüntetők újra ellepték az utcákat.

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

amerika, london, párizs

A felkavaró eset Olaszországban történt, a hajléktalan migráns egy hónappal ezelőtt kapott menekültstátuszt.

Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester szombaton aláírta a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló megállapodást, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozása.

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

amerika, london, párizs

Drasztikusan apad a brüsszelita, maradáspártiak csoportja Nagy-Britanniában, miután egy friss felmérés szerint a megkérdezettek mindössze 28 százaléka gondolja úgy, hogy el kellene vetni egy az egyben az unióból való kilépés ötletét.

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

amerika, london, párizs

Növekszik az elégedetlenség Franciaországban, miután emelkedik az üzemanyagok ára. Szombaton gigatüntetésre készülnek a franciák: mintegy 1500 helyszínen fogják korlátozni a forgalmat az autósok.

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

amerika, london, párizs

A balliberális nemzetközi eliten kívül sem a helyiek, sem pedig egyes politikusok nem örülnek a fokozódó bevándorlásnak. Például az Egyesült Államokkal közös határnál fekvő mexikói Tijuana polgármestere a városban tartózkodó, az Egyesült Államokba igyekvő több mint 2 ezer migráns távozását sürgette pénteken.

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére