Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Havas miatt egyre gyorsabban zuhan a szakadékba Vona és a Jobbik is

888.hu

2017. december 8. 16:28

Eredetileg jó ötletnek tűnhetett, hogy a Kádár-rendszer levitézlett szocreál médiamunkása, a ballib újságírás bunkósbotja, Havas Henrik kap megbízást a Jobbiktól Vona Gábor köpönyegforgatását elsikáló kampánykönyvének a megírására. Azonban miután Havasról kiderült, hogy nemcsak politikailag elfogadhatatlan egy átlagos Jobbik-szimpatizánsnak, hanem ráadásul még egy közönséges szexuális ragadozó is, most bénultság vett erőt a párton. A párt megmentőjének szánt könyv mostanra a párt sírásója lett.

Vona Gábor legszűkebb környezete is kezdi belátni, ha a botránypárti elnökkel mennek neki a tavaszi választásoknak, nagyjából a negyedik helyért kell majd küzdenie a Jobbiknak – írja az Origo. Eddig a rengeteg ügyetlenség, bénaság, szerencsétlenkedés dühítette a párt (drámaian fogyó) szimpatizánsait és persze a vezetők többségét.

Egyszerre kutyuska képek, hízelgés a baloldali szavazóknak, kedves mondatok a melegeknek, Hanuka-üdvözlés, közben zsidózás, cigányozás, a nyugdíjasok szidalmazása. Vagyis még a baloldali fordulatot is kétbalkezesen vezényelte Vona. Sokak szerint úgy, ahogy főnöke, Simicska Lajos diktálta.

A baloldalhoz való törleszkedésbe még beleillett, hogy Havas Henrikkel írat magáról kampánykönyvet Vona Gábor. Azonban így, hogy Havasról kiderült, hogy nemcsak politikailag elfogadhatatlan egy átlagos Jobbik-szimpatizánsnak, hanem ráadásul egy közönséges szexuális ragadozó is, a bénultság vett erőt a párton. 

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője nem volt hajlandó beszélni a Havas-könyvről. Dúró Dóra pedig kifejezetten elhatárolódott Havastól, azt mondta, hogy semmi közük ehhez az emberhez. Maga Vona Gábor – a könyv szerzőjéhez, Havashoz hasonlóan – egyenesen menekül az újságírók elől. A 888.hu és az Origo is ott volt a könyvbemutatón, kamerával, de amikor Vona emberei megtudták, hogy nem egy jobbikos médiumtól jöttek, akkor nem engedték be őket. A médiumok többségét nem engedték be, így Vonáék korlátozták a sajtószabadságot.

Eddig a Jobbiknak saját botrányai miatt kellett felelnie. A rasszista ügyek mellett talán a legkomolyabb ügy a tiltott pártfinanszírozási botrány volt, amikor Simicska Lajos, a párt tulajdonosa plakáthelyeket játszott át a Jobbiknak. A héten az ÁSZ súlyosan megbüntette a törvényeket kijátszani próbáló pártot. 

A lényeg: megvoltak a Jobbiknak a saját botrányai, bőven. Az egyre népszerűtlenebb pártnak nyilván nem hiányzott, hogy egy néhány hónapja hozzájuk csapódott újságíró gyalázatos múltjának árnyéka is rájuk vetüljön.

Simicska és Soros sajtója persze igyekszik segíteni Havasnak, de ez reménytelen vállalkozás.

Hogy a Simicska-birodalom próbálkozik, az még érthető, hiszen az oligarcha pénze is fogytán, és egyre értelmetlenebbé és reménytelenebbé válik számára a pénzszórás. Na de a Soros-birodalom? Az ultraliberálisok is egy zaklatott nővel szemben a zaklató mellé állnak? Ez azért furcsa.

Maga Havas Henrik mondta el a Jobbik internetes tévéjének, hogy Soros blogja, a 444 újságírója felhívta telefonon és közölte vele, hogy ők nem írnak az ügyről, mert Havasnak hisznek.

Fotó: MTI Fotóbank

Később egyébként Havas azt is elmondta, hogy a 444 újságírója egyébként korábban az ő egyik tanítványa volt. 

De a 24.hu szerepe is érdekes. Ők megírták Baukó Éva állításait, megírták, hogy egy egykori titkárnő súlyos zaklatással vádol egy ismert embert. Viszont mihelyt megtudták, hogy Havas Henrikről van szó, azonnal levették a cikket.

Mi az egyik tanulsága a Havas-Vona botránynak? Hát az, hogy még soha nem volt ennyire közel egymáshoz a Soros- és a Simicska-médiabirodalom. Illetve még az is, hogy szintén soha nem volt ennyire közel egymáshoz személy szerint Soros és Simicska sem .

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére