Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Havas miatt egyre gyorsabban zuhan a szakadékba Vona és a Jobbik is

888.hu

2017. december 8. 16:28

Eredetileg jó ötletnek tűnhetett, hogy a Kádár-rendszer levitézlett szocreál médiamunkása, a ballib újságírás bunkósbotja, Havas Henrik kap megbízást a Jobbiktól Vona Gábor köpönyegforgatását elsikáló kampánykönyvének a megírására. Azonban miután Havasról kiderült, hogy nemcsak politikailag elfogadhatatlan egy átlagos Jobbik-szimpatizánsnak, hanem ráadásul még egy közönséges szexuális ragadozó is, most bénultság vett erőt a párton. A párt megmentőjének szánt könyv mostanra a párt sírásója lett.

Vona Gábor legszűkebb környezete is kezdi belátni, ha a botránypárti elnökkel mennek neki a tavaszi választásoknak, nagyjából a negyedik helyért kell majd küzdenie a Jobbiknak – írja az Origo. Eddig a rengeteg ügyetlenség, bénaság, szerencsétlenkedés dühítette a párt (drámaian fogyó) szimpatizánsait és persze a vezetők többségét.

Egyszerre kutyuska képek, hízelgés a baloldali szavazóknak, kedves mondatok a melegeknek, Hanuka-üdvözlés, közben zsidózás, cigányozás, a nyugdíjasok szidalmazása. Vagyis még a baloldali fordulatot is kétbalkezesen vezényelte Vona. Sokak szerint úgy, ahogy főnöke, Simicska Lajos diktálta.

A baloldalhoz való törleszkedésbe még beleillett, hogy Havas Henrikkel írat magáról kampánykönyvet Vona Gábor. Azonban így, hogy Havasról kiderült, hogy nemcsak politikailag elfogadhatatlan egy átlagos Jobbik-szimpatizánsnak, hanem ráadásul egy közönséges szexuális ragadozó is, a bénultság vett erőt a párton. 

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője nem volt hajlandó beszélni a Havas-könyvről. Dúró Dóra pedig kifejezetten elhatárolódott Havastól, azt mondta, hogy semmi közük ehhez az emberhez. Maga Vona Gábor – a könyv szerzőjéhez, Havashoz hasonlóan – egyenesen menekül az újságírók elől. A 888.hu és az Origo is ott volt a könyvbemutatón, kamerával, de amikor Vona emberei megtudták, hogy nem egy jobbikos médiumtól jöttek, akkor nem engedték be őket. A médiumok többségét nem engedték be, így Vonáék korlátozták a sajtószabadságot.

Eddig a Jobbiknak saját botrányai miatt kellett felelnie. A rasszista ügyek mellett talán a legkomolyabb ügy a tiltott pártfinanszírozási botrány volt, amikor Simicska Lajos, a párt tulajdonosa plakáthelyeket játszott át a Jobbiknak. A héten az ÁSZ súlyosan megbüntette a törvényeket kijátszani próbáló pártot. 

A lényeg: megvoltak a Jobbiknak a saját botrányai, bőven. Az egyre népszerűtlenebb pártnak nyilván nem hiányzott, hogy egy néhány hónapja hozzájuk csapódott újságíró gyalázatos múltjának árnyéka is rájuk vetüljön.

Simicska és Soros sajtója persze igyekszik segíteni Havasnak, de ez reménytelen vállalkozás.

Hogy a Simicska-birodalom próbálkozik, az még érthető, hiszen az oligarcha pénze is fogytán, és egyre értelmetlenebbé és reménytelenebbé válik számára a pénzszórás. Na de a Soros-birodalom? Az ultraliberálisok is egy zaklatott nővel szemben a zaklató mellé állnak? Ez azért furcsa.

Maga Havas Henrik mondta el a Jobbik internetes tévéjének, hogy Soros blogja, a 444 újságírója felhívta telefonon és közölte vele, hogy ők nem írnak az ügyről, mert Havasnak hisznek.

Fotó: MTI Fotóbank

Később egyébként Havas azt is elmondta, hogy a 444 újságírója egyébként korábban az ő egyik tanítványa volt. 

De a 24.hu szerepe is érdekes. Ők megírták Baukó Éva állításait, megírták, hogy egy egykori titkárnő súlyos zaklatással vádol egy ismert embert. Viszont mihelyt megtudták, hogy Havas Henrikről van szó, azonnal levették a cikket.

Mi az egyik tanulsága a Havas-Vona botránynak? Hát az, hogy még soha nem volt ennyire közel egymáshoz a Soros- és a Simicska-médiabirodalom. Illetve még az is, hogy szintén soha nem volt ennyire közel egymáshoz személy szerint Soros és Simicska sem .

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Az ellenzék rárontott a hazájára

Deák Dániel politológus szerint óriási a tétje a 2019-es EP-választásnak, az Európa jövőjét féltő tömegeknek ez lesz az utolsó lehetőségük arra, hogy változást érjenek el a brüsszeli testületekben.

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére