Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Hamarosan kiderülhet az igazság Vona Gábor melegpartijairól

888.hu

2018. március 27. 17:08

Hamarosan a nyilvánosság elé kerülhetnek olyan részletek, amelyekből világosan kiderül, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke a 2000-es évek elején kikkel, hol és milyen körülmények között vett részt a Terry Black köreihez köthető melegpartikon.

Vona Gábor évekkel korábban még azt írta közösségi oldalán, hogy nincs titkolnivalója a magánéletében, nem zsarolható, és nem lehet megfélemlíteni. Fekete bárány, fehér holló című könyvében viszont már arról írt, hogy a házassága néhány évvel ezelőtt komoly válságba került, amelynek majdnem válás lett a vége. Ismert, ebben az időben házasságon kívüli kapcsolata alakult ki.

Ekkor – bár senki nem kérte – a Jobbik elnöke kimerítő felsorolásba kezdett:

  1. Soha nem jártam homokos bárban, de bármiféle egyéb vagy heteroszexuális irányultságú night clubban sem.
  2. Soha nem próbáltam semmilyen kábítószert, még füves cigit sem.
  3. Soha nem volt kapcsolatom semmiféle szexuális mássággal.
  4. Soha nem volt kapcsolatom prostituálttal.
  5. Semmiféle erőszakos vagy törvénytelen dolgot nem követtem el.
  6. Soha senkitől, sem magánembertől, sem a közjavakból semmit nem loptam.
A Terry Black kontra Vona Gábor-ügy továbbra is függőben van

Mint ismeretes, Terry Black a budapesti meleg előadóművészi közösség egyik ismert tagjaként 2016-ban közölte a nyilvánossággal, hogy:

A 2000-es évek elején Vona Gábor rendszeresen járt olyan rendezvényekre, amelyek végén meleg férfiak szórakoztak egymással.

A rendezvényeken – állítása szerint – Terry Black személyesen is találkozott a Jobbik elnökével.

Furcsa módon elsőként a Jobbik elnökének felesége reagált az ügyben. De aztán Vona Gábor is a nyilvánosság elé állt, és egy sajtótájékoztató keretében azt mondta, hogy ő nem homoszexuális, hanem büszke heteroszexuális.

Az ügy tovább bonyolódott, hiszen Terry Black egy olyan fényképet mutatott meg, amelyen egymás vállát fogja Vona Gábor, a Jobbik elnöke és egy férfi, miközben nagyon közel állnak egymáshoz.

Terry Black nem sokkal később már azt közölte a Tények szerkesztőségével, hogy meg akarták vesztegetni. Az előadóművésznek állítása szerint ötmillió forintot ajánlottak, ha azt mondja, hogy korábban hazudott Vona Gáborral kapcsolatban.

Ő viszont továbbra is fenntartotta az állításait, és azt mondta, hogy bizonyítékai is vannak.

Terry Black azt állította, hogy neki tanúja is van arra, hogy Vona Gábor járt a Lokál nevű klubjában és a lakásán is. Mint az később kiderült, ez a tanú Amanda Elstak volt, aki azt mondta, hogy találkozott Vona Gáborral a Kertész utcai Lokálban, majd Terry Black lakásán is. Elstak azt is hozzátette, hogy hetente-kéthetente találkoztak.

Az ügy érdekességeként, bár Vona Gábor azonnal perrel fenyegetőzött a meleg partikon való részvételről szóló hírek miatt, végül a valóságban csak hosszas hezitálás után perelte be Terry Blacket. Az eljárás azóta is tart. Idén januárban jelent meg a Jobbik elnöke azon a szembesítésen, ahol módja lett volna tagadni azokat az állításokat, miszerint melegpartikra járt, és voltak meleg kapcsolatai.

Vona Gábor biztosan biszexuális, de még az is lehet, hogy meleg, de bi biztosan! Miért nem jött el, hogy szembenézzen velem vagy Amandával?"

– kérdezte ekkor Terry Black, aki továbbra is állítja, amit Vonáról mondott, igaz, és vállalja is érte a felelősséget.

A legfrissebb hírek szerint az Origo utánajárt, hogy a kétezres évek elején hol is voltak ezek a homoszexuális partik, ahol Terry Black állítása szerint Vona Gábor egy hozzá közel álló személlyel többször is járt. A portál hamarosan részletesen beszámol arról is, hogy kik vettek részt ezeken és, hogy mi is zajlott ezeken a melegpartikon. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ausztrál kormányfő: nem írjuk alá a migrációs paktumot

Ausztrál kormányfő: nem írjuk alá a migrációs paktumot

amerika, london, párizs

Ausztrália nem fogja aláírni az ENSZ migrációs paktumát, mert az veszélyeztetné az ország határait - jelentette ki Scott Morrison miniszterelnök.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Vizsgálat indult Macron pártja ellen

Vizsgálatot indított a párizsi ügyészség annak érdekében, hogy kiderüljön, honnan kapott Emmanuel Macron francia államfő pártja 144 ezer eurós összegben adományokat a tavalyi évben.

A férfinak inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinak inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek nevező feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére