Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Hamarosan kiderülhet az igazság Vona Gábor melegpartijairól

888.hu

2018. március 27. 17:08

Hamarosan a nyilvánosság elé kerülhetnek olyan részletek, amelyekből világosan kiderül, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke a 2000-es évek elején kikkel, hol és milyen körülmények között vett részt a Terry Black köreihez köthető melegpartikon.

Vona Gábor évekkel korábban még azt írta közösségi oldalán, hogy nincs titkolnivalója a magánéletében, nem zsarolható, és nem lehet megfélemlíteni. Fekete bárány, fehér holló című könyvében viszont már arról írt, hogy a házassága néhány évvel ezelőtt komoly válságba került, amelynek majdnem válás lett a vége. Ismert, ebben az időben házasságon kívüli kapcsolata alakult ki.

Ekkor – bár senki nem kérte – a Jobbik elnöke kimerítő felsorolásba kezdett:

  1. Soha nem jártam homokos bárban, de bármiféle egyéb vagy heteroszexuális irányultságú night clubban sem.
  2. Soha nem próbáltam semmilyen kábítószert, még füves cigit sem.
  3. Soha nem volt kapcsolatom semmiféle szexuális mássággal.
  4. Soha nem volt kapcsolatom prostituálttal.
  5. Semmiféle erőszakos vagy törvénytelen dolgot nem követtem el.
  6. Soha senkitől, sem magánembertől, sem a közjavakból semmit nem loptam.
A Terry Black kontra Vona Gábor-ügy továbbra is függőben van

Mint ismeretes, Terry Black a budapesti meleg előadóművészi közösség egyik ismert tagjaként 2016-ban közölte a nyilvánossággal, hogy:

A 2000-es évek elején Vona Gábor rendszeresen járt olyan rendezvényekre, amelyek végén meleg férfiak szórakoztak egymással.

A rendezvényeken – állítása szerint – Terry Black személyesen is találkozott a Jobbik elnökével.

Furcsa módon elsőként a Jobbik elnökének felesége reagált az ügyben. De aztán Vona Gábor is a nyilvánosság elé állt, és egy sajtótájékoztató keretében azt mondta, hogy ő nem homoszexuális, hanem büszke heteroszexuális.

Az ügy tovább bonyolódott, hiszen Terry Black egy olyan fényképet mutatott meg, amelyen egymás vállát fogja Vona Gábor, a Jobbik elnöke és egy férfi, miközben nagyon közel állnak egymáshoz.

Terry Black nem sokkal később már azt közölte a Tények szerkesztőségével, hogy meg akarták vesztegetni. Az előadóművésznek állítása szerint ötmillió forintot ajánlottak, ha azt mondja, hogy korábban hazudott Vona Gáborral kapcsolatban.

Ő viszont továbbra is fenntartotta az állításait, és azt mondta, hogy bizonyítékai is vannak.

Terry Black azt állította, hogy neki tanúja is van arra, hogy Vona Gábor járt a Lokál nevű klubjában és a lakásán is. Mint az később kiderült, ez a tanú Amanda Elstak volt, aki azt mondta, hogy találkozott Vona Gáborral a Kertész utcai Lokálban, majd Terry Black lakásán is. Elstak azt is hozzátette, hogy hetente-kéthetente találkoztak.

Az ügy érdekességeként, bár Vona Gábor azonnal perrel fenyegetőzött a meleg partikon való részvételről szóló hírek miatt, végül a valóságban csak hosszas hezitálás után perelte be Terry Blacket. Az eljárás azóta is tart. Idén januárban jelent meg a Jobbik elnöke azon a szembesítésen, ahol módja lett volna tagadni azokat az állításokat, miszerint melegpartikra járt, és voltak meleg kapcsolatai.

Vona Gábor biztosan biszexuális, de még az is lehet, hogy meleg, de bi biztosan! Miért nem jött el, hogy szembenézzen velem vagy Amandával?"

– kérdezte ekkor Terry Black, aki továbbra is állítja, amit Vonáról mondott, igaz, és vállalja is érte a felelősséget.

A legfrissebb hírek szerint az Origo utánajárt, hogy a kétezres évek elején hol is voltak ezek a homoszexuális partik, ahol Terry Black állítása szerint Vona Gábor egy hozzá közel álló személlyel többször is járt. A portál hamarosan részletesen beszámol arról is, hogy kik vettek részt ezeken és, hogy mi is zajlott ezeken a melegpartikon. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

amerika, london, párizs

A salzburgi csúcstalálkozón minden szem a migrációra figyelt. Az uniós vezetők már idén megkezdenék a tárgyalásokat az arab, észak-afrikai és közel-keleti államokkal. Eközben egyre inkább előtérbe kerülnek Orbán Viktor korábbi javaslatai a migrációs krízis hosszú távú kezelését illetően.

Lelassul a Csillagok háborúja multikulturális világa

Lelassul a Csillagok háborúja multikulturális világa

szabad vasárnap

A Star Wars-univerzum kétségkívül generációkat meghatározó világ a filmtörténelemben. Az első trilógia klasszisra sikeredett, a folytatások viszont már hagytak némi kívánnivalót maguk után.

Több ezer felhasználó személyes adatát adta ki a Google

Több ezer felhasználó személyes adatát adta ki a Google

amerika, london, párizs

A techóriás több száz appnak továbbítja a Gmail-felhasználók adatait, pedig ezen gyakorlatát a tavalyi évben elvileg befejezte. Ismét megkérdőjeleződik ezzel a techóriások megbízhatósága.

Cseh lap: kettős mércét alkalmaz az EU Magyarország esetében

A Mladá Fronta Dnes című cseh liberális napilap pénteki jegyzetében írt Magyarországról.

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

Soros keze is benne van a legújabb MeToo-botrányban

amerika, london, párizs

Folytatódik Trump főbírójelöltjének állítólagos zaklatási botránya. Brett Kavanaugh vádlója feltételeket szab a szenátusi meghallgatásához, közben pedig újabb részletek derültek ki az ügyről.

Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

kétharmad

Bombaként robbant a hír még a hét közepén, hogy az MSZP győri erős embere bejelentette: otthagyja a pártot. Németh Árpádnál az tette be végleg a kaput, hogy a szocialisták EP-képviselői megszavazták a Soros-féle Sargentini-jelentést Strasbourgban. A volt MSZP-s politikus az Echo TV Informátor című műsorának beszélt csalódottságáról.

Se nem hangos, se nem mérges - semmi sem

Se nem hangos, se nem mérges - semmi sem

piszkostizenkettő

A rossz színész is színész. De ő még az sem. Statiszta. Karácsony Gergely a színpadon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére