Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Ha Novák radikális, akkor mi a fa888om Vona Gábor?

888.hu

2016. június 22. 14:28

Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke évek óta előszeretettel használ egy jellegzetes kézjelet. Soha nem gondoltad volna, hogy kik használják ezt a jelet egymás üdvözlésére. Kapaszkodj meg!

A magát keresztény, nemzeti radikálisnak nevező jobbikos politikus a törökországi Szürke Farkasok szimbólumát használja, amely egy muzulmán, újfasiszta terroralakulat. A jelzés pedig nem más, mint a "farkasfej", a muszlim-fasiszták üdvözlésre használt jelképe.

De kik azok a Szürke Farkasok?

A Törökországban megalapított újfasiszta terroralakulat egyébként még ma is aktív. A szélsőjobboldali katonai mozgalom elsődleges feladata nemcsak az iszlám-fasizmus terjesztése, hanem az erőszakos, halálos kimenetelű terrortámadások kivitelezése is. Célpontjaik közé tartoznak a keresztények, az örmények, az oroszok és bárki, aki visszautasítja az iszlám-fasizmus ideológiáját.

A II. János Pál pápa elleni merénylet elkövetője is a Szürke Farkasok tagja volt
A török újfasiszták egyik leghírhedtebb merénylete az 1981-ben, II. János Pál pápa ellen elkövetett brutális gyilkossági kísérlet volt. 

A terroralakulat egyik tagja, Mehmet Ali Agca ugyanis ekkor próbálta meg hidegvérrel kivégezni a Szentatyát egy római felvonulás közepette. Bár a lövéstől hasi tájékon súlyos sérüléseket szenvedett és jelentős mennyiségű vért vesztett a pápa, hosszas lábadozás után sikerült felépülnie.

Az Egyiptomból induló orosz utasszállító felrobbantása
Az orosz szövetségi nyomozók hosszas vizsgálódás után megerősítették, hogy a 2015. október 31-én lezuhant utasszállító felrobbantásának előkészületében és kivitelezésében jelentős szerepet vállalt az Iszlám Állammal is jó kapcsolatot ápoló törökországi Szürke Farkasok terrorszervezet.

Mint ismert, az egyiptomi Sarm-es-Sejkből Szentpétervárra tartó, Metrojet nevű orosz légitársaság gépe felszállás közben robbant fel. A merényletnek 224 halálos áldozata volt, többségük orosz állampolgár.

A meggyilkolt orosz pilóta esete

A törökök által tavaly november 24-én megsemmisített orosz Szu-24-es vadászbombázó katapultáló pilótáját ugyancsak a Szürke Farkasok egyik vezetője gyilkolta meg, név szerint Alparslan Celik.

A Csecsenföldön is egykor aktívan robbantgató muszlim terrorista önként vállalta az orosz katona kivégzését.

A szélsőjobboldali szervezetet nemcsak Törökországban, hanem Oroszországban és Európában is terrorszervezetnek minősítették. Jellegzetes ismertetőjelük a farkasfejet ábrázoló kéztartás, amellyel a Szürke Farkasok iszlám-fasizmus iránti elkötelezettséget szimbolizálják.

Csak úgy, mint Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke, aki többször is járt már Törökországban. Vélhetően a Szürke Farkasok meghívására.


Ezeket olvastad már?

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
24 órán át erőszakoltak fiatalkorú lányokat a migránsok Spanyolországban

24 órán át erőszakoltak fiatalkorú lányokat a migránsok Spanyolországban

amerika, london, párizs

Spanyolországban történt a döbbenetes eset, az Algériából származó migránsokat a héten tartóztatták le.

12 ezer veszélyes radikálist tartanak nyilván Franciaországban

12 ezer veszélyes radikálist tartanak nyilván Franciaországban

amerika, london, párizs

Mintegy 12 ezer veszélyes radikális embert tartanak nyilván a francia hatóságok - mondta Soós Eszter Petronella politológus, Franciaország-szakértő szombat reggel az M1 aktuális csatornán az előző napi túszdrámával kapcsolatban.

Budapest az e-sport fővárosa

Életünk jelentős, és egyre nagyobb részét töltjük online: hálózatfüggő a munkánk, neten tartunk kapcsolatot, intézzük ügyeinket. Így
természetes, hogy a kikapcsolódást is ezen a platformon keressük. Ez felértékeli az e-sport jelentőségét, amely a legnagyobb ütemben fejlődő sporttevékenység. Drasztikusan nő a piacban lehetőséget látó vállalatok száma, ezáltal a szektor jelentős gazdasági hatással is bír. Talán ennek köszönhető, hogy idén márciusban Magyarország megrendezi első nemzetközi e-sport tornáját. A V4 FutureSportsFestivalt az Egymillióan a magyar esportért Egyesület szervezésében követhetjük nyomon.

Juncker kiborult, belengette a távozását

Juncker kiborult, belengette a távozását

amerika, london, párizs

Nagyon komolyan elkezdett rezegni a léc az Európai Bizottság elnöke alatt, brüsszeli források szerint Juncker dühöng a kabinetfőnöke körül kirobbant botrány miatt.

Megálljt parancsolt Trump a transznemű lobbinak

Megálljt parancsolt Trump a transznemű lobbinak

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök erősen korlátozta a transzneműek szolgálatát a hadseregben.

Volt jobbikos képviselő: a Jobbik pálfordulása segíti a Fidesz kormányra kerülését

Volt jobbikos képviselő: a Jobbik pálfordulása segíti a Fidesz kormányra kerülését

spring is coming

Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő szerdai beismerő interjúja, miszerint a 2010 előtti retorikájukban hazudtak szavazóiknak arról, hogy valójában mit képviselnek, igencsak nagy felháborodást keltett még a saját köreikben is.

Varga Mihály: nem kell sietni az euróval

Amíg nem közelítünk az eurót használó országok gazdasági teljesítményének átlagához, vagy a német gazdaság teljesítményéhez, addig nem kell erőltetni az euró bevezetését - jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a szombati Magyar Hírlapban megjelent interjúban.

Részeg pilótát tartóztattak fel a stuttgarti repülőtéren

A stuttgarti repülőtér egyik alkalmazottja péntek este még a felszállás előtt feltartóztatott egy ittas állapotban lévő másodpilótát a Lisszabonba tartó járaton - közölte a német rendőrség és vádhatóság.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére