Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Gondban lehet Soros, ha már karácsonykor lenáciztatta Magyarországot a New York Timesban

2018. december 26. 17:00

Soros egyik legfőbb amerikai libsi házi médiuma, a The New York Times karácsony első napján, december 25-én megjelentetett, ellentmondásoktól hemzsegő és válogatott hazugságokat, valamint gyűlölködéseket tartalmazó cikkében azt állította, hogy Magyarországon a szabad választások ellenére nincs is demokrácia, továbbá azt, hogy az országot egy fasiszta szélsőjobboldali fajvédő rezsim vezeti.

Nem állhat túl jól a Soros György által Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Magyarország ellen két évvel ezelőtt meghirdetett politikai háborúja, ha a The New York Times a mostani karácsonyi cikkének színvonalára süllyedve gyűlölködik és hazudik az elképzelhető leggátlástalanabb módon Magyarországról, a magyar demokráciáról és a magyar polgárokról.

Az amerikai liberális lap siránkozik egy sort a CEU amerikai diplomagyára számára is kötelező magyar felsőoktatási előírások miatt, majd Orbán Viktornak a korlátlan illegális migráció megakadályozása mellett érvelő korábbi szavainak a szándékos és brutális félremagyarázásával nem kisebb hazugságot állít, minthogy a magyar miniszterelnök egy szélsőséges jobboldali nézeteket valló ultranacionalista fajvédő.

Amikor valaki úgy kormányoz, hogy a saját népcsoportjához és mitikus múltjához fűződő lojalitása felülírja a valóságot, illetve a vele egyet nem értőkkel szembeni tiszteletet, akkor az a valaki fasiszta ideológiát és fasiszta politikai eszközöket használ a hatalom elnyeréséhez és megtartásához"

– mondja a lapban a migrációt elutasító magyar álláspontról felettébb érdekes módon nyilatkozó Jason Stanley, a Yale Egyetem professzora.

Az amerikai lap – feltehetően a Fidesz-KDNP egymást követő három kétharmados választási győzelme miatt kétségbeesve – önmagának is ellentmondva még azt is közli, hogy bár minden demokratikus intézmény megvan és működik is Magyarországon, azonban ezek szerintük mégsem tekinthetőek demokratikusnak, ezért nincs is demokrácia Magyarországon.

A súlyosan aberrált liberális demokráciafelfogást tovább ismertetve a lap cikke azt is megjegyzi, hogy bár a magyar sajtó szabad, és szabadok a választások, azonban szerintük nem számít hányan szavaznak a Fideszre, mert Magyarországon semmiképpen sincs demokrácia. A lap úgy véli, hogy a kormány befolyásolja az emberek információhoz jutási lehetőségeit, ezért pedig nem lehet Magyarországon demokrácia.

A demokrácia az nem csak egy szavazási rendszer. Az egy olyan kultúra is, amely az igazság tiszteletben tartásáról szól"

– ismertetett a lapban egy forradalmian új, a liberálisok által csak Magyarországra alkalmazott alternatív demokráciafelfogásról szóló gondolatot Jason Stanley.

A demokrácia lényegét és a magyarországi politikai folyamatokat tekintve is a világ legnagyobb tudásúnak számító ultraliberális professzora szerint egyébként az "Orbán-rezsim" egyedül abban a különbözik a fasizmustól, hogy "Magyarországon még nincs Gestapo".

A lap idézi a CEU-rektorát, Michael Ignatieffet is, aki szerint a felszín alatt Magyarországon a hidegháborús kommunista diktatúra autoriter rendszere épül újjá.

Nem utolsósorban ugyanakkor pedig a cikk utolsó mondatai dicsérően említik meg a ballib ellenzékiek karácsony előtti erőszakos és törvénysértő akcióit.

Összefoglalva tehát:

A Soros-féle balliberális diktatúra szerint a több mint ezeréves államisággal rendelkező európai ország, Magyarország egy „fasiszta” ország, mert nem akarja Soros és elvbarátai elképzeléseinek megfelelően a harmadik világból érkező illegális migránsok tömeges betelepítésével megváltoztatni az ország etnikai, kulturális és vallási összetételét.

Az amerikai lapban közölt torz ballib felfogás szerint bár Magyarországon sajtószabadság van és szabad választásokat tart az ország, azonban ettől még nincs demokrácia az országban, hiszen nem a balliberálisok kormányoznak. Ebből következően pedig természetes, hogy akkor csakis náci fajgyűlölő, illetve kommunista diktatórikus rendszer lehet (egyszerre is) a Budapest központú országban hatalmon.

Ráadásul a Soros-féle balliberális globalista véleményt tolmácsoló amerikai lap szerint nem szabad választásokon kell, hogy eldőljön, ki kormányoz Magyarországon, hanem azt nekik, a Soros György körébe tartozó, globális balliberális elitnek kell majd kijelölnie az „igazság” nevében.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Viktor: és feltámadott harmadnapon

Orbán Viktor: és feltámadott harmadnapon

kétharmad

Húsvétvasárnapot ünnepli ma a keresztény világ, az eseményről a magyar kormányfő is megemlékezett hivatalos Facebook oldalán.

"Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság"

"Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság"

szabad vasárnap

Krisztus feltámadt, és feltámadásával igazolta az emberiség ősi érzését, hogy a látható világon kívül van egy tágabb, átfogóbb valóság - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek húsvét vigíliáján, szombat este a budapesti Szent István-bazilikában.

Akik már elvesztették a háborút

Akik már elvesztették a háborút

piszkostizenkettő

A lángoló Notre Dame és ami utána következik.

Hamarosan elkészülnek a falusi csok részletszabályai

A falusi csok részletszabályai egy-két héten belül megjelennek. Bár a program július elsején kezdődik, máris óriási az érdeklődés - nyilatkozta Gyopáros Alpár, a Miniszterelnökséghez tartozó Modern városok program, valamint az újonnan indult Magyar falu program kormánybiztosa.

A bevándorlásellenesek lehetnek az EP-választás nagy nyertesei

A bevándorlásellenesek lehetnek az EP-választás nagy nyertesei

amerika, london, párizs

Az előrejelzések szerint komoly erősödéssel számolhatnak azok a pártok az európai parlamenti választáson, melyek élesen ellenzik a migrációt, valamint euroszkeptikusak.

Szökni próbált a Teréz körúti robbantó

Szökni próbált a Teréz körúti robbantó

kétharmad

Szerencsére nem sikerült megvalósítania a tervét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére