Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Gerő ismét páros lábbal szállt bele a Vonába

2017. szeptember 24. 22:58

A történész ismét kifejtette, hogy nem tartotta jó ötletnek Vona Gábor meghívását az egyik eseményre.

Gerő András történész szerdán írta meg, hogy miért nem ment el a Szeretem Magyarországot Klub rendezvényére. Akkori indoklásában kifejtette, hogy bár ő is kapott meghívót, de nem ment el, mert nem tartotta jó ötletnek Vona Gábor meghívását.

A Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában Gerő hosszasan fejtegette, hogy ha egy olyan  klub, ahol egyébként nem rasszisták ülnek, meghívja egy rasszista párt elnökét, azzal intellektuálisan és erkölcsileg is legitimálja ezt az álláspontot.

Többen is felhívtak azóta, és arról biztosítottak, hogy mélyen egyetértenek velem, ám a klub vezetésétől nem kaptam semmilyen válaszlevelet. A Szeretem Magyarország Klubon belül is nagy a megosztottság a kérdésben"

– fogalmazott a történész, aki szerint ugyan igaz, hogy egy ilyen rendezvényre bárkit meg lehet hívni a közéletből, hiszen ezek az emberek politikai-közéleti megnyilvánulásaikban ugyan néha ellentétes véleményen vannak, de közös alap az, hogy nem rasszista álláspontot képviselnek, ám a Jobbik nemzeti radikalizmusnak nevezi irányzatát, amely magába foglalja a cigány- és zsidóellenességet.

Fotó: MTI Fotóbank

A párt eddig még nem adta tanújelét annak, hogy ettől az állásponttól eltávolodtak volna, így teljes joggal lehet őket rasszista pártnak tekinteni"

– mondta Gerő, aki szerint sajnálatos, hogy a főszervező nem érzi, hogy van egy vörös vonal, amit nem szabad átlépni.

A történész leszögezte, amennyiben a mai baloldal azon a véleményen van, hogy a gyűlöletpiramis csúcsán ez a kormány áll, és ennek érdekében az ördöggel is össze kell fogni, akkor nagyot tévednek és nagyot hibáznak.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére