Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Felfüggesztettet kapott a hatéves kislányt megerőszakoló migráns

2017. február 15. 21:28

BERLIN, 21:28

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a 27 éves pakisztáni migráns, aki megerőszakolt egy 6 éves kislányt Berlinben.

A bíróság 20 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte azt a pakisztáni migránst, aki megerőszakolt egy hat éves kislányt egy berlini menekültközpontban. A helyzetet súlyosbítja, hogy a kislány apja később rátámadt az elkövetőre, ezért a rendőrök meglőtték. Az édesapát azonnal kórházba szállították, de végül életét vesztette. A megerőszakolt kislány az apukáját is elvesztette – írja az Express.

A bírósági ítélet hallatán a kisgyerek édesanyja kiakadt. Könnyekben tört ki és hangosan ordibált a tárgyalóteremben, mivel nem hitte el, hogy szabadon engedik a bűnöst.

Hogyan történhet ez? Be kellene zárni egy olyan helyre, ahol nem tudja ezt újra megtenni!

– fakadt ki az édesanya.

Arról, hogy mi történt a menekültszálláson egy szíriai migráns számolt be részletesen. A férfi végignézte az eseményeket. A 18 éves fiú elmondása szerint a Tayyab nevű pakisztáni migráns a kislány mellett ült és zenét hallgatott. A szíriai migráns arra lett figyelmes, hogy a férfi és a kislány is eltűnt, majd egy fészer mögött találta meg őket. A pakisztáni bevándorló a szinte meztelen kislányon feküdt, úgy rángatták le róla, majd hívták az őröket.

Ezt tettem, csak úgy spontán megtörtént. Nem terveztem el előre

– ismerte be tettét a 27 éves férfi. Bevallotta azt is, hogy neki igazából mindegy, hogy felnőttel vagy gyerekkel szexel, mert számára az aktus a lényeg.

Az édesapa nem tudott megbocsájtani a férfinak. Amikor a rendőrség bilincsben kísérte ki a pakisztáni férfit a központból a családfő késsel támadt rá, miközben azt kiabálta, hogy "nem menekülsz". A rendőrök meglőtték az édesapát, aki kórházba került, de az életét már nem tudták megmenteni.

Három lövést hallottam, majd a férfi összeesett. Végül a kórházban halt meg, maga  mögött hagyva a feleségét és három gyermekét, egy három, egy hat- és egy tízévest"

– mondta Ahmed H.

Fotó: AFP

A család az apa halála előtt négy hónappal érkezett Berlinbe.

A bíró az enyhébb ítéletet azzal indokolta, hogy a támadás viszonylag rövid ideig tartott és az erőszakoló is bevallotta tettét.

A 27 éves pakisztáni férfi 2015-ben érkezett Berlinbe, mint politikai menekült. Felfüggesztett börtönbüntetése után indítványozta, hogy lehetőség szerint töröljék a nevét a berlini regisztrációs rendszerből, mert a történtek után egy másik városban szeretne menedéket kérni és új életet kezdeni. Azt még nem lehet tudni, hogy Németország hazaküldi a menedékkérőt vagy maradhat.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Orbán: nincs egyetértés a migránsok elosztását illetően

Orbán: nincs egyetértés a migránsok elosztását illetően

közeleg a tél

Nincs egyetértés az uniós tagországok között a migránsok elosztását illetően, mivel a nyugatiak úgy akarnak megszabadulni az oktalanul beengedett migránsoktól, hogy szét akarják osztani azok között, akik megvédték magukat és nem engedték be őket a saját országunkba, mint például Magyarország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben csütörtökön, az európai uniós tagállamok kétnapos csúcstalálkozójára érkezve, magyar újságíróknak nyilatkozva.

Terroristákat fogtak Brüsszelben

Négy embert őrizetbe vettek a belga hatóságok a két nappal ezelőtti brüsszeli merényletkísérlettel kapcsolatban.

A nap karikatúrája a 888-on

A nap karikatúrája a 888-on

8)8)8

Holnap előjönnek Lajos emberei

A Herzog-örökösök a magyar múzeumokat perelhetik a dollármilliókat érő gyűjteményért

A Herzog-örökösök a magyar múzeumokat perelhetik a dollármilliókat érő gyűjteményért

közeleg a tél

A Bloomberg közlése szerint megszületett az amerikai fellebbviteli bírósági ítélete, amely szerint a magyar állam a továbbiakban nem szerepelhet alperesként a Herzog-örökség ügyében. Az amerikai jogértelmezés szerint erre az ügyre nem vonatkozik a joghatósági mentesség az USA bíróságain, így a Herzog-örökösök ezután közvetlenül a gyűjteményt őrző magyarországi múzeumok ellen indíthatnak peres eljárásokat.

Nem tökölnek többet a hollandok a migránsokkal

Októbertől fel kell esküdniük a holland értékekre azoknak a migránsoknak, akik integrációs kurzusokon vesznek részt, illetve állampolgárságot kérelmeznek.

Az Europol kimutatása szerint 2016-ban több volt a baloldali terrorcselekmény, mint a jobboldali

Az Europol kimutatása szerint 2016-ban több volt a baloldali terrorcselekmény, mint a jobboldali

amerika, london, párizs

2016-ban mindössze egyetlenegy jobboldali terrortámadás történt. Baloldalon: huszonhét. Nahát-nahát, a baloldaliak mégsem annyira békés polgári elégedetlenkedők, mint ahogy állítják magukról?

Pert nyert egy magyar a román csendőrök ellen

Egy kicsit jobb lehet ma minden erdélyi magyarnak a hír hallatán, van még remény!

Vitás kérdés: szülés után 24 órával hazaküldhetik az anyákat a babákkal

Vitás kérdés: szülés után 24 órával hazaküldhetik az anyákat a babákkal

közeleg a tél

Akár már a szülést követően 24 órával elbocsáthatják a kórházból az anyát az újszülött babával egy friss rendeletmódosítás tervezete szerint - tudta meg a Magyar Nemzet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére