Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Felfüggesztettet kapott a hatéves kislányt megerőszakoló migráns

2017. február 15. 21:28

BERLIN, 21:28

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a 27 éves pakisztáni migráns, aki megerőszakolt egy 6 éves kislányt Berlinben.

A bíróság 20 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte azt a pakisztáni migránst, aki megerőszakolt egy hat éves kislányt egy berlini menekültközpontban. A helyzetet súlyosbítja, hogy a kislány apja később rátámadt az elkövetőre, ezért a rendőrök meglőtték. Az édesapát azonnal kórházba szállították, de végül életét vesztette. A megerőszakolt kislány az apukáját is elvesztette – írja az Express.

A bírósági ítélet hallatán a kisgyerek édesanyja kiakadt. Könnyekben tört ki és hangosan ordibált a tárgyalóteremben, mivel nem hitte el, hogy szabadon engedik a bűnöst.

Hogyan történhet ez? Be kellene zárni egy olyan helyre, ahol nem tudja ezt újra megtenni!

– fakadt ki az édesanya.

Arról, hogy mi történt a menekültszálláson egy szíriai migráns számolt be részletesen. A férfi végignézte az eseményeket. A 18 éves fiú elmondása szerint a Tayyab nevű pakisztáni migráns a kislány mellett ült és zenét hallgatott. A szíriai migráns arra lett figyelmes, hogy a férfi és a kislány is eltűnt, majd egy fészer mögött találta meg őket. A pakisztáni bevándorló a szinte meztelen kislányon feküdt, úgy rángatták le róla, majd hívták az őröket.

Ezt tettem, csak úgy spontán megtörtént. Nem terveztem el előre

– ismerte be tettét a 27 éves férfi. Bevallotta azt is, hogy neki igazából mindegy, hogy felnőttel vagy gyerekkel szexel, mert számára az aktus a lényeg.

Az édesapa nem tudott megbocsájtani a férfinak. Amikor a rendőrség bilincsben kísérte ki a pakisztáni férfit a központból a családfő késsel támadt rá, miközben azt kiabálta, hogy "nem menekülsz". A rendőrök meglőtték az édesapát, aki kórházba került, de az életét már nem tudták megmenteni.

Három lövést hallottam, majd a férfi összeesett. Végül a kórházban halt meg, maga  mögött hagyva a feleségét és három gyermekét, egy három, egy hat- és egy tízévest"

– mondta Ahmed H.

Fotó: AFP

A család az apa halála előtt négy hónappal érkezett Berlinbe.

A bíró az enyhébb ítéletet azzal indokolta, hogy a támadás viszonylag rövid ideig tartott és az erőszakoló is bevallotta tettét.

A 27 éves pakisztáni férfi 2015-ben érkezett Berlinbe, mint politikai menekült. Felfüggesztett börtönbüntetése után indítványozta, hogy lehetőség szerint töröljék a nevét a berlini regisztrációs rendszerből, mert a történtek után egy másik városban szeretne menedéket kérni és új életet kezdeni. Azt még nem lehet tudni, hogy Németország hazaküldi a menedékkérőt vagy maradhat.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Egy hatalmas villanás szelte át az űr sötétjét

Két neutroncsillag ütközése során keletkezett gravitációs hullámokat figyeltek meg a LIGO-Virgo tudományos együttműködés kutatói. A legújabb felfedezéssel a gravitációs hullámok mellett már optikailag megfigyelhető jeleket is sikerült detektálni, ami a "többcsatornás csillagászat" megszületéséhez vezetett.

Újabb mozgolódás a balkáni migránsútvonalon

Újabb mozgolódás a balkáni migránsútvonalon

amerika, london, párizs

Növekedett a migránsok száma Bosznia-Hercegovinában.

Így búcsúzott Bernd Storck

Így búcsúzott Bernd Storck

hajrá, magyarok!

A labdarúgó-válogatott volt edzője búcsúzóul elmondta, hogy a fejlődés már elindult a magyar labdarúgásban, és további alázatos munkával fenn is tartható.

Vajon a liberális kanadai kormány engedi majd, hogy Québec betiltsa a burkát?

Vajon a liberális kanadai kormány engedi majd, hogy Québec betiltsa a burkát?

amerika, london, párizs

Bár nagyon kicsi az esély arra, hogy engedélyezzék a teljes testet elfedő, a muszlim nők számára kötelezően hordandó ruhadarab betiltását, Québec mégis szigorítana.

Afrikában legyenek a hotspotok, ne Európában!

A Migrációkutató Intézet szerint afrikai hotspotok létrehozása jelentősen csökkentené a Földközi-tengernél tapasztalható migrációs nyomást, orvosolná a katasztrofális líbiai humanitárius helyzetet, és apasztaná az embercsempész és dzsihadista csoportok bevételeit.

A rendőrök hétvégén és ünnepnapokon nem figyelték meg Anis Amrit, a berlini terroristát

A rendőrök hétvégén és ünnepnapokon nem figyelték meg Anis Amrit, a berlini terroristát

amerika, london, párizs

Bruno Jost különleges nyomozó lezárta a berlini terrortámadással kapcsolatos vizsgálatát. Az eredményekből kiderült, hogy a rendőröknek lehetősége volt még időben elkapni Amrit.

Bannon: a lázadás tovább folytatódik 2018-ban

Bannon: a lázadás tovább folytatódik 2018-ban

amerika, london, párizs

Steve Bannon, Donald Trump elnök egykori tanácsadója és a Breitbart News ügyvezető elnöke arra figyelmeztetett, hogy hiba megbízni a Szilícium-völgy uraiban és a washingtoni elitben.

Szabadon bűnözhetsz két hétig Budapesten

Van egy felfestett buszsáv, amit büntetlenül lehet használni, csak épp senki sem tud róla.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére