Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
bulvár
 
 
 
 

Elkapták az ISIS-vezért, aki élve égetett el egy pilótát

2018. május 15. 22:02

Az egyik legbrutálisabb parancsnokként tartották számon Saddam al-Jamalt.

Május 9-én, Irakban elfogták sokak megkönnyebbülésére az Iszlám Állam egyik legkegyetlenebb hóhérját és parancsnokát, Saddam al-Jamalt. A terrorállam harcosa három éven át volt szabadlábon azután, hogy személyesen ő végezte ki az ISIS területén lezuhant jordániai vadászgép pilótáját, Moaz al-Kasasbehet.

Saddam al-Jamal

Az egész világot bejárták a képsorok, ahogy Kasasbeh kikötözve egy fémketrecben áll, Saddam pedig előtte meggyújt egy zsinórt. Nem sokkal később látható, hogy az egész ketrec lángra kap, a pilóta pedig szörnyű kínhalált hal.

Al-Jamal mellett három iszlamistát is elfogtak múlt szerdán.

A Mirror szerint a terrorszervezet közel-keleti parancsnokai is a letartóztatottak között vannak, köztük Mohamed al-Qadeer, Issam Abdel Kader al-Zawbai és Omar Shehab El-Karboul.

Kasabeh egy küldetésen vett részt, rakkai ISIS-célpontokat kellett támadnia vadászrepülőgépével, mikor a terrorállam által elfoglalt területen lezuhant a gépe. Az Iszlám Állam megpróbált egy túszcserét is végrehajtani a kivégzés előtt, megkeresték Jordániát azzal, hogy visszaadnák nekik a pilótát, ha cserébe megkapják azt a Sajida al-Rishawit, akit azért tartóztattak le, mert 2005-ben részese volt egy hatvan ember halálával járó terrortámadásnak Ammánban. Jordánia egyből közölte, szó sem lehet cseréről, al-Rishawi náluk marad börtönben.

A most letartóztatott brutális hóhér, al-Jamal korábban a nyolcszáz harcosból álló Allahu Akbar Brigade nevű radikális iszlamista szervezet vezetője volt. Úgy tudni, hogy al-Jamal az Obama-éra alatt vastagon kitömött, demokratikus lázadónak hazudott Szabad Szíriai Hadsereg, az FSA kelet-szíriai vezetője volt.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

Elmarad az apokalipszis: közel a Brexit-megállapodás

Az EU bejelentette, hogy tud megoldást az észak-írországi határ kérdésére, vagyis arra a problémakörre, amely a leginkább foglalkoztatja a briteket a Brexit kapcsán. Eközben Theresa May brit miniszterelnök levelet írt az egyik legnagyobb német lapba, a Die Weltbe. A Brexit kérdése az uniós állam- és kormányfők ma kezdődő, informális találkozóján is szóba kerül.

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére