Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Egy migránssimogató szervezet ellopta a bevándorlóknak szánt pénzeket Olaszországban

2018. szeptember 3. 20:25

RÓMA, 20:25

A "Szolidaritás" nevű migránstámogató szervezet tagjai csak saját magukkal voltak szolidárisak, mivel mint kiderült: az önkormányzattól a bevándorlók támogatására átutalt pénzeket csak saját maguk jólétére fordították.

A „Szolidaritás" nevű, erősen bevándorláspárti egyesületként bejegyzett civil szervezet (NGO) nagyjából 300 migráns ellátására igényelt forrásokat a firenzei önkormányzattól, amit a célszemélyek nem kaptak meg – írja az Il Giornale című olasz lap alapján az Origo.

A csalássorozat 2014-ben kezdődött, a Szolidaritás tagjai ellen a letartóztatási parancsot viszont csak nemrég adta ki a firenzei ügyészség a helyi rendőrség alapos vizsgálata után.

Fotó: AFP

A gyanú alapján a civil szervezet 300 migránstól tagadta meg az egészségügyi ellátást, a személyes higiéniájuk szempontjából fontos tárgyakat sem vett nekik, egyáltalán nem kaptak zsebpénz, sőt még azt is megtiltották nekik, hogy telefonkártyákat vásárolhassanak.

A firenzei adófizetőknek a soha nem nyújtott szolgáltatásokra átutalt pénzét viszont a "Szolidaritás" szervezet tagjai vélhetően szétosztották egymás között.

Giovanni Donzelli, a bevándorlásellenes jobboldali Olasz Testvériség (Fratelli d'Italia) firenzei alapszervezetének az elnöke elítélte a történteket.

Fotó: AFP

A politikus véleménye alapján ez egy újabb bizonyíték arra, hogy baloldali szervezetek ellopják az adófizetők pénzét annak ürügyén, hogy migránsokat segítsenek belőle. Szerinte a különböző NGO-k egyáltalán nem önzetlenül támogatják a bevándorlást, hanem alapvetően nagyon jó üzletet csinálnak az illegális migrációból.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen.

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

kinyílott a pitypang

Az il­lető bár dip­lo­mata-ko­csi­val köz­le­ke­dett, de nem tudta vagy nem akarta iga­zolni, hogy dip­lo­mata. Szon­dát fújni sem volt haj­landó. A rend­őr­ség a za­var­tan vi­sel­kedő férfit be­vitte a János kór­házba.

Soros alapítványa bíróságon veszi célba a bevándorlás megállításáért felelős törvényt

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordult a "Stop Soros" törvénycsomag miatt a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) - jelentette be honlapján hétfőn a szervezet.

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére