Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Csak másfél évet kapott az imám, aki szanaszét verte a diákjait a mecsetben

2018. július 3. 11:31

Az 51 éves imám, Abdul Rauf azt hitte, érinthetetlen és sosem kerül rendőrkézre. Tévedett.

17 hónap börtönbüntetésre ítélte hétfőn a manchesteri bíróság azt az iszlám vallási vezetőt, aki rendszeresen bántalmazta a mecsetébe járó diákokat. Abdul Rauf korábban bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádakban.

A hozzá járó fiúkat rendszeresen felpofozta, megütötte és megrúgta.

Az ügy azután derült ki, hogy az egyik bántalmazott elmondta a szüleinek, mi történt vele, akik azonnal értesítették az állami iskolát, ahova tanulni járt a gyerekük, ők pedig megtették a szükséges lépéseket a helyi mecset vezetője ellen. 

Abdul Rauf

A hatóságok negyven óra kamerafelvételt néztek végig, amin összesen 109 támadást hajtott végre az imám. 

Az egyik gyerek a Mirrornak részletesen beszámolt arról, miknek volt kitéve a mecsetben:

az imám kis buzinak nevezte, majd levette a zokniját és azzal kezdte el ütni a fejét."

A fiú beszámolója szerint egy másik alkalommal az imám úgy megverte és megütötte, hogy egy oszlopnak esett.

A kamerafelvételek bebizonyították, hogy Rauf a mecset több fiatalját is rendszeresen bántalmazta, azonban csak kettő volt olyan bátor, hogy a vallási vezető ellen feljelentést tegyen. A rendőrség egyelőre nem tudja, pontosan hány embert bántalmazott az imám. 

Michael Duck, az ügyben eljáró bíró azonnal elrendelte a férfi őrizetbe vételét. Duck szerint a férfi azonnal veréssel büntette azokat a hozzá járó kiskorúakat, akik nem voltak hajlandóak úgy viselkedni, ahogy ő azt éppen akarta. A hitszónok legalább nyolc hónapot lesz börtönben, utána feltételesen szabadlábra helyezhetik. 

A gyerekek szülei nem tudhatták, hogy milyen brutális bántalmazásnak vannak kitéve a fiaik, mikor az imámhoz küldték hittanórára. Úgy vélem, rengeteg gyerek szenvedett az elmúlt évek során miatta. Mindent megteszünk, hogy segítsünk az áldozatoknak és családjaiknak"

– mondta Phil Key, a rochdale-i rendőrség felügyelője, majd hozzátette, arra biztatja azokat a diákokat, akiket bántalmaz az imámja, hogy tegyenek feljelentést a rendőrségen. 

Szerencsére Rauf több diákot már nem bánthat"

– fogalmazott Key.

A brit imámokkal csak a baj van

Nagy-Britannia egyik legismertebb hittérítője Anjem Choudary, aki jelenleg is rács mögött van. A férfi nyíltan hirdette a szigetországban az Iszlám Állam tanait és arra bátorította a hozzá járókat, hogy hajtsanak végre terrortámadást vagy utazzanak Szíriába vagy Irakba és csatlakozzanak a radikális iszlamista terrorszervezethez.

A férfit 2016-ban öt és fél évre ítélték. Szakértők szerint komoly probléma, hogy a férfi akár a börtöntársait is radikalizálhatja. Anjem Choudary akkor került be végképp a köztudatba, mikor számos tévétársaság élő interjút készített vele. A radikális férfi minden alkalommal elmondta, hogy ő bizony mindenben egyetért az Iszlám Állammal és az az álma, hogy egyszer fekete zászló lobogjon a brit parlament tetején. 

Egyik legismertebb produkciója a Fox amerikai hírcsatorna műsorvezetője, Sean Hannity műsorában volt. A két férfi vitája végül az üvöltözésig fajult.

Egy muszlim férfi, aki a gyűlöletével fojtott meg egy egész országot

Mindössze öt és fél évet kapott az a hitszónok, aki az Iszlám Államot éltette a Nagy-Britanniában. Sokkal nagyobb probléma, hogy elmondása szerint a rácsok mögött radikalizálni fogja a többi rabot. Anjem Choudary Londonban született pakisztáni bevándorlók gyermekeként. Jó szervezőkészsége miatt hamar lépkedett fel a brit muszlim közösség ranglétráján. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker már olyan súlyos függőségi problémákkal küzd, hogy öltöztetni sem képes önmagát.

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

amerika, london, párizs

Már az ENSZ által támogatott, migránsokat segítő szervezetek munkatársai is szóvá tették, hogy feltűnően sok Európába igyekvő bevándorló bántalmaz szexuálisan kiskorúakat a görög menekülttáborokban, mégsem történik ez ügyben érdemi változás.

Kényes dolgokat tudhat Gyurcsányról a volt macedón kormányfő

Kényes dolgokat tudhat Gyurcsányról a volt macedón kormányfő

kétharmad

Gyurcsány Ferenc a miniszterelnöksége idején még feltűnően udvarolt az akkori macedón kormányfőnek, Nikola Gruevszkinek, aki a napokban kért menedékjogot Magyarországon. A DK elnöke most közönséges bűnözőként beszél a politikusról, aki a hírek szerint számos kényes dolgot tudhat Gyurcsány üzleti birodalmának balkáni nyomulásáról.

Színvonalas oktatás helyett genderlobbi: üdv a bölcsészkaron

Színvonalas oktatás helyett genderlobbi: üdv a bölcsészkaron

kinyílott a pitypang

Az ELTE már a gyakorlatban is a balliberális eszmék szócsöve lett, a kormányellenes propaganda beszőtte magát az órák tematikái közé is. Nincs olyan nap, amikor ne hangzana el a "diktatúra" vagy a "rezsim" miatti sivalkodás. Ez lett a BTK.

A migránskaraván tagjai bevallották, hogy nem menekültek, csak munkakeresők

A migránskaraván tagjai bevallották, hogy nem menekültek, csak munkakeresők

amerika, london, párizs

Az amerikai határ felé tartó 7-10 ezer fős migránskaraván tagjai egymás után ismerik be, hogy igazából nem is menekültek, hanem gazdasági migránsok, és azért akarnak az Egyesült Államokba menni, hogy ott dolgozhassanak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére