Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Csak a valódi jobboldal mentheti meg Európát

2016. március 27. 19:28

Európát csakis a valódi konzervatív jobboldal mentheti meg. A mostani folyamatok biztatók, egyre több európainak lesz fontos a saját identitása, a saját kultúrája – nyilatkozta a Magyar Demokratának Daniel Friberg, a Magyarországon élő svéd közgazdász, A jobboldal visszatér című könyv szerzője.

Daniel Friberg

Daniel Friberg szerint a valódi jobboldalt 1945, majd az 1968-as szélsőbaloldali megmozdulások után diszkreditálták, összemosták a nácikkal. Ennek következtében pedig a magukat jobboldalinak valló pártok, mint a svéd Mérsékelt Párt vagy a német CDU, fokozatosan feladták saját konzervatív világképüket, elfogadták a liberális dogmákat, ez pedig a bevándorláspolitikájukban is megmutatkozik.

A svéd közgazdász szerint ezeket a pártokat ma már nem lehet megkülönböztetni egymástól. Közép-Európában azonban folyton meg kellett harcolni a megmaradásért, ami erősítette a nemzeti immunrendszert, ezért is voltak képesek a magyarok nemet mondani a bevándorlásra. Friberg a Demokratának elmondta, hogy ezzel szemben Svédországban elkényelmesedtek az emberek, illetve meghatározóvá vált a fehér európaiakban bűntudatot keltő szellemi irányzat.

Daniel Friberg A jobboldal visszatér című könyv szerzője, az Arktos Kiadó tulajdonosa, emellett a Motpol metapolitikai thinktank alapítója is.

A metapolitikával kapcsolatos kérdésre Friberg kifejtette, hogy a liberálisok és a marxisták felismerték, hogy a politikai hatalomhoz a közgondolkodás átformálásán keresztül vezet az út. Ennek köszönhető, hogy benyomultak a médiába, a kultúrába, az oktatásba, valamint egy új nyelvet alakítottak ki.

Ellentmondást nem tűrően tematizálták a közbeszédet, devianciákat normává emelve, hagyományos normákat pedig kirekesztő, szélsőséges, idejétmúlt rendellenességnek beállítva.”

– jelentette ki Daniel Friberg, aki szerint ugyanezt a metapolitikai megközelítést kell alkalmazni a konzervatív jobboldalnak is a médiában, illetve a közbeszéd minden szintjén, ugyanis ez teremti meg a politikai mozgásteret.

A szerző elmondta, hogy a liberálisok egészen odáig jutottak Svédországban, hogy a liberális párt ifjúsági tagozata újabban már a vérfertőzést és a nekrofíliát akarja törvényesíteni. Friberg szerint a mostani folyamatok biztatók, amihez persze hozzájárult a bevándorlási válság is, hiszen erős traumák érték az európai társadalmakat. A válság során azonban az is megmutatkozott, hogy a baloldali, liberális és áljobboldali pártok krízishelyzetben impotensek, képtelenek választ adni a kihívásokra. Európát pedig csakis a valódi konzervatív jobboldal mentheti meg – mondta Daniel Friberg.

(Magyar Demokrata)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére