Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Csak a valódi jobboldal mentheti meg Európát

2016. március 27. 19:28

Európát csakis a valódi konzervatív jobboldal mentheti meg. A mostani folyamatok biztatók, egyre több európainak lesz fontos a saját identitása, a saját kultúrája – nyilatkozta a Magyar Demokratának Daniel Friberg, a Magyarországon élő svéd közgazdász, A jobboldal visszatér című könyv szerzője.

Daniel Friberg

Daniel Friberg szerint a valódi jobboldalt 1945, majd az 1968-as szélsőbaloldali megmozdulások után diszkreditálták, összemosták a nácikkal. Ennek következtében pedig a magukat jobboldalinak valló pártok, mint a svéd Mérsékelt Párt vagy a német CDU, fokozatosan feladták saját konzervatív világképüket, elfogadták a liberális dogmákat, ez pedig a bevándorláspolitikájukban is megmutatkozik.

A svéd közgazdász szerint ezeket a pártokat ma már nem lehet megkülönböztetni egymástól. Közép-Európában azonban folyton meg kellett harcolni a megmaradásért, ami erősítette a nemzeti immunrendszert, ezért is voltak képesek a magyarok nemet mondani a bevándorlásra. Friberg a Demokratának elmondta, hogy ezzel szemben Svédországban elkényelmesedtek az emberek, illetve meghatározóvá vált a fehér európaiakban bűntudatot keltő szellemi irányzat.

Daniel Friberg A jobboldal visszatér című könyv szerzője, az Arktos Kiadó tulajdonosa, emellett a Motpol metapolitikai thinktank alapítója is.

A metapolitikával kapcsolatos kérdésre Friberg kifejtette, hogy a liberálisok és a marxisták felismerték, hogy a politikai hatalomhoz a közgondolkodás átformálásán keresztül vezet az út. Ennek köszönhető, hogy benyomultak a médiába, a kultúrába, az oktatásba, valamint egy új nyelvet alakítottak ki.

Ellentmondást nem tűrően tematizálták a közbeszédet, devianciákat normává emelve, hagyományos normákat pedig kirekesztő, szélsőséges, idejétmúlt rendellenességnek beállítva.”

– jelentette ki Daniel Friberg, aki szerint ugyanezt a metapolitikai megközelítést kell alkalmazni a konzervatív jobboldalnak is a médiában, illetve a közbeszéd minden szintjén, ugyanis ez teremti meg a politikai mozgásteret.

A szerző elmondta, hogy a liberálisok egészen odáig jutottak Svédországban, hogy a liberális párt ifjúsági tagozata újabban már a vérfertőzést és a nekrofíliát akarja törvényesíteni. Friberg szerint a mostani folyamatok biztatók, amihez persze hozzájárult a bevándorlási válság is, hiszen erős traumák érték az európai társadalmakat. A válság során azonban az is megmutatkozott, hogy a baloldali, liberális és áljobboldali pártok krízishelyzetben impotensek, képtelenek választ adni a kihívásokra. Európát pedig csakis a valódi konzervatív jobboldal mentheti meg – mondta Daniel Friberg.

(Magyar Demokrata)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Róma, Budapest és Varsó Európa új tengelye

Róma, Budapest és Varsó Európa új tengelye

amerika, london, párizs

Manapság már szinte nincs olyan állam Európában, ahol ne lenne téma az illegális bevándorlás. A közelgő EP-választások miatt egyre több politikus keresi szövetségeseit, Róma és Varsó között egyre szorosabb a viszony. Szakértők szerint a politikusok szeretnék egyértelművé tenni, hogy ki az, aki támogatja, illetve ki az, aki ellenzi az illegális bevándorlást.

Már a NATO is törölte Demeter Márta tagságát

Már a NATO is törölte Demeter Márta tagságát

kétharmad

A NATO Parlamenti Közgyűlésének hivatalos honlapján is törölték a delegáltak sorából Demeter Mártát.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a mai nap.

Több tízmilliárd forintot mentett meg a NAV a tavalyi évben

Több tízmilliárd forintot mentett meg a NAV a tavalyi évben

kétharmad

Az adóhivatal dolgozóinak hála hatalmas összeg maradhatott az államnál.

Varázslással akarta elüldözni a londoni rendőröket egy ugandai nő

Az ugandai nő és egy ghánai férfi nemiszerv-csonkítást követett el. A jelenség egyre komolyabb mértéket ölt Nagy-Britanniában.

Két nap alatt majdnem kipusztult egy állatfaj

Elképesztő hőhullám vonul végig Ausztrálián. A gyümölcsök a fán megfőnek, de a vadvilág sem képes elviselni a hihetetlenül magas hőmérsékletet, ami egyes helyeken eléri a 49 Celsius-fokot. A hőhullám már napok óta tart.

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

amerika, london, párizs

A migránsok miatt a nemi erőszak fellegvárává váló országban ez nem is meglepő.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére