Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Az Indexet ismét megcáfolta az élet

2017. november 22. 09:58

A legnagyobb pofonokat tényleg az élet osztja ki, mondaná az Oravecz Nórába öltött Panyi Szabi, aki a magyarországi Uber körüli cirkuszban természetesen az amerikai hiperkapitalista cég oldalára állt és egy összeesküvéseken nyugvó véleménycikket írt. Mondanom sem kell, hogy minden, amit Panyi előre látott, az bekövetkezett, csak nem éppen úgy, ahogy azt megjövendölte a Jós.

A látói képességekkel megvert, USA-mániás Panyi 2016-ban arról értekezett, hogy az Uber elleni határozott kormányfellépésnek az volt az oka, hogy a hatalom nem örült annak, hogy "amerikai szervereken gyűljön sok tízezer trendi magyar fiatal bankszámlaszáma, mozgási szokásai (sic)." Panyi akkor arra a bravúros következtetésre jutott, hogy a kormány szerint a kiterjedt adatgyűjtés politikai kockázatot jelent.

Az újságírók újságírója szerint az információ- és adatgyűjtés az amerikai kormányzat kezében a nyomásgyakorlás eszköze lehet. Ezért a magyar kormány (Panyi nem jegyzi meg, de elmondjuk, hogy az EU egésze is beleszállt az Uberbe) fogta magát, és kérdőre vonta az amúgy adózni nem szerető amerikai óriásvállalatot, aki rövidesen ki is vonult az országból.

Ennyit az előzményekről. Most beszéljünk arról, hogyan nyúlt mellé Panyi.

Az Indexre és Panyi Szabolcsra jellemző vágyvezérelt újságírást általában arcul csapja a valóság. Ez most sem történt másképp. Mint kiderült, a magyar kormánynak teljesen igaza volt. Panyi látomásai is némileg beteljesedtek, de nem úgy, ahogy ő szerette volna.

Az Uber ugyanis közölte, hogy tavaly csaknem 57 millió ügyfél adatait lopták el tőle hackerek, akiket a sajtóinformációk szerint később lefizettek, hogy megsemmisítsék azokat.

Az adatlopás áldozatai között volt az Uber 600 ezer amerikai sofőrje is. A hackerek neveket, e-mail-címeket, telefonszámokat loptak el, és eltulajdonították a sofőrök jogosítványainak adatait is. A Bloomberg tudni vélte, hogy a hackerek 100 ezer dollárt kaptak az Ubertől, ezt azonban a cég nem erősítette meg.

Vonjuk le gyorsan a következtetéseket

Az Index most is – mint általában – egy ordas nagy hazugsággal próbálta meg zsarolni a kormányt és befolyásolni az olvasókat. A cikk megjelenése után egy évvel kiderült, hogy a kormánynak igaza volt, az Uber tényleg gyűjti az adatokat, mégpedig törvénytelenül. Természetesen van az a pénz, amiért bevédik őket egyes "kitartott" újságírók. 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Jól halad a német behódolás: egyre több az iszlám előírásoknak megfelelő húskészítmény

Jól halad a német behódolás: egyre több az iszlám előírásoknak megfelelő húskészítmény

amerika, london, párizs

A német Evangélikus Hírügynökség beszámolója szerint Németország vezető hús-termelő és húsfeldolgozó válallatai ma már jelentős részben az iszlám vallási törvényeknek megfelelő, úgynevezett halal termékeket állítanak elő.

Minden Salviniről szól Olaszországban

Minden Salviniről szól Olaszországban

amerika, london, párizs

Elképesztő energiákat fordítanak arra a balliberális politikai erők, migránssimogató "álcivilek", hogy befeketítsék az ország bevándorlásellenes belügyminiszterét, Matteo Salvinit.

Roma cserkészek Esterházy könyveivel etették meg a menekülteket

Roma cserkészek Esterházy könyveivel etették meg a menekülteket

8)8)8

Ti olvastátok, hogy lelkes önkéntesek kitakarítanák a teljes kórházat? Tudtátok, hogy balos aktivisták börtönbe is kerülhetnek ha etetik a migránsokat? Azt hallottátok, hogy Békés Márton szerint Esterházy rossz író? A baloldali álhírgyártás nem ismer határokat, szinte alig akad olyan cikkük, amely kiállná a racionalitás és a tényszerűség próbáját.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

"Mi a fa888om az a Sevilla?"

"Mi a fa888om az a Sevilla?"

hajrá, magyarok!

Nem hiszem el még most sem, hogy az Újpest tényleg a Sevilla ellen fog játszani a jövő héten az Európa-ligában...

Nagyon sok fontos ügyben döntött a parlament a nyári szünet előtti utolsó ülésnapján

Nagyon sok fontos ügyben döntött a parlament a nyári szünet előtti utolsó ülésnapján

kétharmad

A nyári szünet előtti utolsó, rendkívüli ülésnapján a magyar Országgyűlés a jövő évi köütségvetés mellet többek között elfogadta a hajléktalanok közterületi tartózkodásáról, a kútfúrásról, a btk buszozással kapcsolatos szigorításáról, az új gyülekezési törvényről és a magánélet védelméről, illetve a bevándorlási adóról, és az adózási változásokról szóló törvényeket is.

Egy "menekültbuli" megrendezését kérte az LMP afgán tanácsadója

Egy "menekültbuli" megrendezését kérte az LMP afgán tanácsadója

kétharmad

Az LMP afgán származású tanácsadója, Mirwais Janan azt kérte a Morrison's nevű budapesti szórakozóhely üzemeltetőjétől, hogy rendezzen egy "menekültbulit", ahová ingyenes lesz a belépés, miután a bíróság az ő javára döntött egy diszkriminációs perben.

Orbán Viktor úgy el van szigetelődve, hogy mindenki vele akar találkozni

Orbán Viktor úgy el van szigetelődve, hogy mindenki vele akar találkozni

kétharmad

A baloldali politikusok helyébe lépő liberális álhírgyárak napról-napra megírják, hogy Orbán Viktort már senki sem látja szívesen.
Szeretnénk felhívni a liberális újságírók figyelmét, arra, hogy Orbán Viktor két hét alatt találkozott a világelittel.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére