Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Az Index nehezményezi a magyarországi "menekültparát"

2017. augusztus 11. 14:28

Ismét alkottak az indexes srácok.

Miről is van szó? Az Index szerint arról, hogy

az összes vizsgált ország közül Magyarországon félnek a legjobban a migránsoktól. Közben Magyarország az az ország az EU-ban, ahol az egyik legkevesebb bevándorló és menekült él.”

Kedves indexesek, nem az itt a „probléma”, hogy Magyarországon él a legkevesebb migráns, hanem hogy milliónyian tartózkodnak az Európai Unióban. Európát is féltjük, nem csak Magyarországot.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Mert, ha van olyan társadalmi csoport, ami tuti nem fog az Index világképével kéz a kézben, békében, csillámporos rózsaszín ködben élni, akkor azok a Közel-Keletről és Afrikából érkezett migránsok. Ők ugyanis nem fognak a homoszexuálisok jogaival foglalkozni, a nők egyenjogúságáért küzdeni, sem pedig a vallás- és szólásszabadságért síkraszállni. Finoman fogalmazva.

Ez egy homogén kultúra, mindenfajta sokszínűség nélkül.

Ennek tudatában pedig szögezzünk le valamit: nem paráról van itt szó, hanem figyelmeztetésről. Figyelmeztetés arról, hogy mi is járhatunk úgy, mint Nyugat-Európa, ha nem vagyunk elég éberek.

Választhatunk mondjuk London muszlim polgármesterének világa között, aki egy hetyke vállrándítással közli, hogy a terrorizmus a nagyvárosi élet mindennapi része vagy a mi világunk között, ahol Budapest nagyvárosi élete hírből sem ismeri a terrorizmust.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Teljesen elfoglalták a kormányerők Aleppó tartományt

Teljesen elfoglalták a kormányerők Aleppó tartományt

amerika, london, párizs

Szergej Rudszkoj vezérezredes, az orosz vezérkar műveleti főosztályának vezetője hétfői moszkvai sajtóértekezletén bejelentette Aleppó tartománynak a damaszkuszi kormány általi teljes birtokbavételét.

Ilyen hatalmas aszteroida még sosem került ennyire közel a Földhöz

Ilyen hatalmas aszteroida még sosem került ennyire közel a Földhöz

century-on

Szeptember elsején egy gigantikus, 4,4 kilométer széles kisbolygó közelíti meg a Földet.

Így radikalizálódott a barcelonai merénylő

Így radikalizálódott a barcelonai merénylő

amerika, london, párizs

Egészen hétfőig volt szökésben a barcelonai merénylet végrehajtója, Junesz Abujakub. Családja szerint "konzervatív" ember volt az elkövető.

Globális katasztrófát idézhet elő a mesterséges beavatkozás a Yellowstone szupervulkán működésébe

Globális katasztrófát idézhet elő a mesterséges beavatkozás a Yellowstone szupervulkán működésébe

century-on

Nyilvánosságra került a NASA arra vonatkozó titkos terve, hogy mivel akadályoznák meg a Yellowstone szupervulkán felrobbanását. Azonban több szakértő szerint a terv alkalmazása még a megakadályozni kívánt természeti kataklizmánál is erősebb, végzetes robbanást idézne elő. Az ezzel járó nukleáris tél nem csak az emberi civilizációt, de egyúttal minden életet is eltörölne a Földön.

Díjmentes katonai kiképzést vezetnek be 10 ezer lengyel egyetemistának

Díjmentes katonai kiképzést vezetnek be 10 ezer lengyel egyetemistának

amerika, london, párizs

Önkéntes és díjmentes katonai kiképzést vezetnek be az új tanévtől egyes lengyel felsőoktatási intézményekben annak a megállapodásnak az értelmében, amelyet az illetékes tárcák kötöttek Varsóban hétfőn.

Itt lenne az ideje, hogy Botka elszámoljon ügyeivel

A Szeviép-károsultak képviseletét ellátó Szabó Bálint szerint Botka Lászlónak el kell számolnia azzal, milyen szerepe volt a szegedi önkormányzat által "jogellenesen kiosztott parkolóbérletek" ügyében vagy a Szeviép-ügyben.

Rekordot döntöttek a britek, soha nem volt náluk ennyi migráns munkavállaló

A szigetországban már 3,3 millióan vannak azok, akik Európán kívül születtek.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Lelőtték Junesz Abujakubot, a barcelonai terrortámadás végrehajtóját; Nem változtat a kormány a törvényeken a Soros-egyetem érdekében; Terrorszervezetté nyilváníthatják az Antifát; Magyar származású tojásban talált fipronilt a Nébih. Ezek a nap legfontosabb hírei!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére