Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Az Index nehezményezi a magyarországi "menekültparát"

2017. augusztus 11. 14:28

Ismét alkottak az indexes srácok.

Miről is van szó? Az Index szerint arról, hogy

az összes vizsgált ország közül Magyarországon félnek a legjobban a migránsoktól. Közben Magyarország az az ország az EU-ban, ahol az egyik legkevesebb bevándorló és menekült él.”

Kedves indexesek, nem az itt a „probléma”, hogy Magyarországon él a legkevesebb migráns, hanem hogy milliónyian tartózkodnak az Európai Unióban. Európát is féltjük, nem csak Magyarországot.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Mert, ha van olyan társadalmi csoport, ami tuti nem fog az Index világképével kéz a kézben, békében, csillámporos rózsaszín ködben élni, akkor azok a Közel-Keletről és Afrikából érkezett migránsok. Ők ugyanis nem fognak a homoszexuálisok jogaival foglalkozni, a nők egyenjogúságáért küzdeni, sem pedig a vallás- és szólásszabadságért síkraszállni. Finoman fogalmazva.

Ez egy homogén kultúra, mindenfajta sokszínűség nélkül.

Ennek tudatában pedig szögezzünk le valamit: nem paráról van itt szó, hanem figyelmeztetésről. Figyelmeztetés arról, hogy mi is járhatunk úgy, mint Nyugat-Európa, ha nem vagyunk elég éberek.

Választhatunk mondjuk London muszlim polgármesterének világa között, aki egy hetyke vállrándítással közli, hogy a terrorizmus a nagyvárosi élet mindennapi része vagy a mi világunk között, ahol Budapest nagyvárosi élete hírből sem ismeri a terrorizmust.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Szájer: sorsdöntő választásra készülünk

Szájer: sorsdöntő választásra készülünk

spring is coming

Összeköt bennünket, hogy magyarok vagyunk, hogy ehhez a földhöz kötődünk, ezt a hazát szeretjük, és azt szeretnénk, ha ez a haza ilyen is maradna, ezért április 8-án sorsdöntő választásra készülünk - jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap a Bács-Kiskun megyei Solton.

"Olaszországban a migránsok elhelyezését szolgáló pénz egy része a maffiához kerül"

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint folyamatosan változik a migráció megítélése az európai országokban.

Nyugi, nem lesz atomháború

Nyugi, nem lesz atomháború

amerika, london, párizs

Kim Dzsongun megígérte, nincs tehát miért aggódni.

Ilyen, ha a szegedi metál és az MMA összefog

Szeged legmeghatározóbb modern metál zenekara, a Handout rendhagyó projektbe vágott bele. Legújabb klipjükben a Magyarországon egyre kedveltebb ketrecharcot népszerűsítik. Az új projektről Tari Balázst, a zenekar frontemberét kérdeztem.

Putyin nyert, negyedszer is elnök lehet

Putyin nyert, negyedszer is elnök lehet

amerika, london, párizs

Vlagyimir Putyin hivatalban lévő államfő nyerte meg a vasárnapi orosz elnökválasztást a moszkvai Központi Választási Bizottság előzetes adatai szerint, megszerezve 4. elnöki mandátumát.

Szijjártó: hivatalosan is kérni fogja a kormány a németeknél lobbizó Soros-szervezettel kapcsolatos hangfelvételt

Szijjártó: hivatalosan is kérni fogja a kormány a németeknél lobbizó Soros-szervezettel kapcsolatos hangfelvételt

spring is coming

A magyar kormány hétfőn, a tel-avivi nagykövetségen keresztül hivatalosan fogja kérni a The Jerusalem Post főszerkesztőjétől azt a hangfelvételt, amely bizonyítja, hogy a Soros-hálózat berlini szervezete azért lobbizik, hogy a német kormány magyarországi német cégeken keresztül gyakoroljon nyomást Magyarországra - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Dunakeszin.

Németországba továbbra is özönlenek a migránsok

Németországba továbbra is özönlenek a migránsok

amerika, london, párizs

A migránsáradatnak továbbra sincs vége, csak a kerítésnek hála mi nem észleljük annyira. Németországban viszont nem ilyen jó a helyzet.

"Ma Orbán Viktort tekintik a szellemi vezetőnek Európában"

Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke Sepsiszentgyörgyön beszélt erről, amikor Orbán Viktor miniszterelnök megbízásából millenniumi zászlót adott át a Gyöngyvirág utcai református templom gyülekezetének. A Gyöngyvirág utcai egyike annak az öt erdélyi református templomnak, amelyet a közelmúltban avattak fel, és amely felépítéséhez a magyar állam is támogatást nyújtott.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére