Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Az európaiak szerint sikertelen a migránsok integrációja

2018. április 29. 22:50

BRÜSSZEL, 22:50

Az Európai Bizottság felmérése szerint a migránsok beilleszkedése többségében sikertelen volt az EU kulcsfontosságú tagállamaiban.

A németek 63, a svédek 73, a franciák 64 és az olaszok 63 százaléka szerint a migránsok beilleszkedése többségében sikertelen volt – írja az Origo. Az Európai Bizottság legfrissebb adatai jól rávilágítanak a migránsok és bevándorlók nagy részének integrálhatatlanságára.

Az adatok szerint Németországban az emberek mindössze 31%-a gondolja azt, hogy az integráció sikeres, míg 63 százalékuk sikertelennek tartja. Svédországban ennél rosszabb a helyzet, a svédek csupán 24 százaléka látja úgy, hogy működik a folyamat, 73 százalék ellenkező véleményen van.

Franciaországban az emberek 64 százaléka szerint sikertelen a bevándorlók beilleszkedése, Olaszországban ez az arány 63 százalék.

Nagy-Britanniában kedvezőbb a helyzet, habár a Brexit nem ezt mutatta. A britek 36 százaléka szerint nem tudnak beilleszkedni a migránsok.

Brüsszel jobban tenné, ha odafigyelne a hétköznapi emberek véleményére, ahelyett, hogy az üvegpalotából, légkondis irodákból diktálja az irányt. Nem hiába egyre népszerűbbek az euroszkeptikus, bevándorlásellenes pártok.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Herr Tusk, a hű szolga

Herr Tusk, a hű szolga

piszkostizenkettő

Tusk kiváló példa arra, mit jelenít meg ma Brüsszel: olyan politikusokat, akik a brüsszeli/berlini elitnek tett hűséges szolgálataikért pozíciót kaptak, és akiket árulónak tartanak saját hazájukban.

Videó: Birminghamben macsétával, kalapáccsal verték egymást a migránsok

Megdöbbentő videó látott napvilágot. Az eset Birminghamben, a migráció által egyik leginkább sújtott brit nagyvárosban történt. A migránsok macsétával, kalapáccsal estek egymásnak.

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

kétharmad

Az úgynevezett néppártosodás következtében a Jobbik a liberális politikai erők kegyeit kezdte keresni, többek között ezért hirdeti fennhangon az utóbbi időben Európai Ügyészséghez való csatlakozást. Alig három éve még homlokegyenest ellenkező állásponton volt a Jobbik - felmerül hát ismételten a kérdés: kit akar a kamunéppárt hülyének nézni?

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

kinyílott a pitypang

Természetesen a megboldogult SZDSZ-ről van szó! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy semmit: de az SZDSZ szelleme máig kísért, nézzük hát nyolc bűnüket!

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

censored

A baloldali, a jobbikos és az indexes maffia jelentgető brigádjai nagy sikert könyvelhettek el a mai napon, ugyanis Megadja Gábor 888-as Facebook-oldalát törölték Zuckerbergék. Az ok egészen szürreális.

Ne vicceljünk már: a gender szakért való sivalkodás nem az oktatás autonómiájáról szól

Szerdán az ELTE TáTK-n és a BTK egyes tanszékein is minden a genderről fog szólni. De miért?

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

amerika, london, párizs

A kvótakirály természetesen védelmébe vette az ENSZ migrációs csomagját. Az Európai Bizottság (EB) elnöke szerint azért nem akarnak az országok csatlakozni a migránspaktumhoz, mert nem ismerik annak a tartalmát.

Bulgária is csatlakozott a lázadókhoz: nem írják alá az ENSZ migrációs paktumát

Újabb ország mondott nemet az ENSZ azon paktumára, amely emberi jogként ismerné el a migrációt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére