Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Akkorát hazudott a DK-s politikus, hogy leszakad az ég

888.hu

2017. szeptember 30. 19:58

Radnóti Henrik azt mondta, beteg volt, ezért nem tudott dolgozni, de kiderült, hogy biciklitúrára indult.

A ballib sajtót már körbejárta a hír, miszerint a fideszes vezetésű dunakeszi önkormányzat megvonta egy DK-s képviselő, Radnóti Henrik tiszteletdíját, mivel a politikus nem volt jelen egy testületi ülésen nyáron. Azon sivalkodtak, hogy mennyire igazságtalan volt ez az egész, hiszen szegény Radnóti beteg volt – amiről még egy orvosi igazolást is beszerzett – ezért nem vett részt az ülésen. Kezdjük ott, hogy az orvosi igazolást augusztus 30-án állították ki, amikor az ülésre július 27-én került sor, szóval az orvos egy hónappal később állapította meg, hogy Radnóti beteg volt négy héttel korábban. Mégha ezt a tényt nem is vennénk figyelembe, a politikus Facebook-oldalán az ülés napján posztolt képek magukért beszélnek.

Annyira beteg volt Radnóti, hogy egy biciklitúrára indult munka helyett. 
Mindehhez pedig a Jobbik is asszisztált.

A jobbikos Varga Zoltán Péter volt az, aki elsőként kiállt a DK-s politikus mellett, és áldozatként állította be őt. Kár volt összejátszaniuk, most mindketten beégtek. 

A jelek szerint a fideszes vezetésű dunakeszi önkormányzat helyesen döntött, hogy megvonta Radnóti Henrik tiszteletdíját.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Szili: a neoliberális világnak vége van

Be kell látni, hogy annak az Európának, amelyikről azt gondoljuk, hogy a következő ötven-száz évben működőképes lehet, inkább a nemzetek Európájára kell épülnie - jelentette ki Szili Katalin.

Alig akad támogatója az ukrán elnöknek

Alig akad támogatója az ukrán elnöknek

amerika, london, párizs

A kárpátaljai magyarokat is érintő oktatási törvény az összes szomszédos ország tiltakozását kiváltotta Ukrajnával szemben. A külpolitikában népszerűtlen Porosenko azonban úgy tűnik, saját országában sem nagy kedvenc: az ukránok kétharmada nem bízik az elnökben.

A kárpátaljai magyarok különös tiszteletet érdemelnek

A kárpátaljai magyarok voltak a leginkább elzárva a többi magyar nemzetrésztől a szovjet időkben, ezért különös tiszteletet érdemelnek részünkről, hogy a rendkívül nehéz körülmények között is megőrizték anyanyelvüket és önazonosságukat - jelentette ki Trócsányi László igazságügyi miniszter a kárpátaljai magyarság központi 56-os megemlékezésén hétfőn Ungváron.

Kurz elmondta Van der Bellennek, hogy mikorra lesz osztrák kormány

Kurz elmondta Van der Bellennek, hogy mikorra lesz osztrák kormány

amerika, london, párizs

Hétfőn délután találkozott egymással Sebastian Kurz és Alexander van der Bellen, hogy Kurz tájékoztassa az elnököt a kormányalakítás állásáról.

Rendesen helyretették az ávósokat sirató Szanyit

Rendesen helyretették az ávósokat sirató Szanyit

közeleg a tél

Aki 1956. október 23-a ünnepi voltát tagadja, az a demokráciára és a nemzeti önrendelkezésre mond nemet - emelte ki Gulyás Gergely hétfőn Mezőkövesden mondott, a Fidesz-frakció által az MTI-hez is eljuttatott beszédében. A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője, utalva az MSZP-s Szanyi Tibor korábbi megnyilvánulására, jelezte: a "pártnak, amely ilyen politikust megtűr a képviselői között, minden az 1956-os forradalommal és általánosságban a demokráciával vagy a jogállammal kapcsolatos megnyilatkozása álszent és hazug".

Hiába estek ki a parlamentből, dől a pénz a Zöldekhez

Hiába estek ki a parlamentből, dől a pénz a Zöldekhez

amerika, london, párizs

Az FPÖ módosítaná a szabályokat és parlamenti frakcióhoz kötné az egyéb párttámogatásokat.

A britek nem zárják ki a fegyveres beavatkozást Észak-Korea kapcsán

A brit külügyminiszter szerint "senki a világon" nem akarja, hogy az észak-koreai válság fegyveres konfliktussá fajuljon, de "legalábbis elviekben" nyitva kell tartani a katonai beavatkozás lehetőségét.

Fejbe lőttek a román rendőrök egy Levente nevű cigányt

A férfit falopáson fogták, szemtanúk szerint figyelmeztetés nélkül lőtték le.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére