Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A Világbank kiáll a tervezett migráció mellett

2017. május 8. 11:58

WASHINGTON, 11:58

A Világbank tervezett népességvándorlást javasol, hogy a jövő generációinak ne kelljen megvárniuk azt a pontot, amikor kénytelenek lesznek elhagyni az otthonukat, mivel az a globális éghajlatváltozás következtében megszűnik létezni.

Ausztráliának és Új-Zélandnak be kellene engednie azon csendes-óceáni nemzetek állampolgárait, akiket a globális éghajlatváltozás fenyeget. Így fellendíthetnék a gazdaságot, valamint megelőzhetnék a rájuk váró tömeges kényszermigrációt is – áll a Világbank tanulmányában.

A globális éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás érdekében a Világbank egyik javaslata szerint Tuvalu és Kiribati lakosainak engedélyezni kellene az átmeneti letelepedést és a munkavállalást Ausztráliában és Új-Zélandon.

Tuvalu lakossága 11 000 főre, Kiribatié pedig 107 000 főre tehető.

A két szigetvilág alacsonyan fekszik a Csendes-óceánon, ezért kiszolgáltatottak a globális éghajlatváltozás következményeinek, többek között a tengerszint emelkedésének. A vízszint megemelkedése már érezhető mindkét országban, mert már több szigetet és otthont is elárasztott az óceán. A Világbank emiatt kiáll a lassú, szervezett migráció mellett, mert nem szeretnék azt, ha hirtelen tömegek indulnának meg Ausztrália és Új-Zéland felé.

Kiribati lakosai kőfallal védekeznek a tengerszint-emelkedés ellen.

Fotó: AFP

A számítások szerint, ha megnyitnák a határokat, akkor 1 300 kiribati és tuvalui lakos vándorolna a szomszédos országokba. A szigetországok kormányai azt szeretnék, ha lassú és önkéntes lenne a migráció, mivel nem akarják, hogy a hazájukat elhagyó embereket migránsként kezeljék.

Eddig 17 ember kért – 11 Tuvaluból 5 pedig Karibatiból – menekültkérelmet Új-Zélandon a globális éghajlatváltozásra hivatkozva. Ezidáig senkinek sem bírálták el pozitívan a kérelmét, 13-at visszautasítottak 4 pedig még elbírálás alatt áll, de valószínűleg a kérvényezők nem fogják megkapni a menekültstátusz, mivel a menekültek helyzetére vonatkozó egyezmény nem ismeri el a globális éghajlatváltozást, mint a menekülést kiváltó okot.

A The Guardian szerint Ausztrália és Új-Zéland inkább a globális éghajlatváltozás negatív hatásainak megelőzésére és csökkentésére törekedne a lakosok áttelepítése helyett.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Viktor stratégiai csatát nyert a bevándorláspárti erőkkel szemben

Orbán Viktor stratégiai csatát nyert a bevándorláspárti erőkkel szemben

piszkostizenkettő

Hiába próbáltak meg mindent a bevándorláspárti globalista erők a nemzetállamok szuverenitásának védelmét és a kötelező migránsbetelepítés elutasítását képviselő Magyarország szankcionálására. A Fideszt és Orbán Viktort lejáratni akaró európai elit egyetlen politikai célja sem valósult meg. Magyarország viszont méltósággal, önálló európai tényezőként jött ki a vitából.

Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot

Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot

kinyílott a pitypang

Az Európai Bizottság első alelnöke megvédte Jean-Claude Junckert. Judith Sargentini szerint felháborító, hogy még mindig nem történt előrelépés a hetes cikkely szerinti eljárásban. Erről szólt a legújabb Soros-szeánsz Brüsszelben.

Az év meccse, a személyes "román-magyarom" jön ma este

Az év meccse, a személyes "román-magyarom" jön ma este

hajrá, magyarok!

Marco Rossi szerdai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy élete meccsére készül. Ezzel nincs egyedül!

Nincsen jobb- vagy baloldali klímaváltozás

Nincsen jobb- vagy baloldali klímaváltozás

ökojobb

Felelős gondolkodásra van szükség a Föld megmentése érdekében.

Az EU vezetői támogatják a Brexit elhalasztását

Az Európai Tanács kétnapos ülésére érkező uniós tagországi vezetők Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnése (Brexit) március 29-én esedékes határidejének meghosszabbításának lehetősége mellett foglaltak állást Brüsszelben csütörtökön. Theresa May brit miniszterelnök reményét fejezte ki, hogy Nagy-Britannia rendezett módon, az Európai Unióval kötött kilépési megállapodás elfogadásával hagyja el az EU-t.

A bevándorlásellenes erők sikerét hozta a holland helyhatósági választás

A bevándorlásellenes erők sikerét hozta a holland helyhatósági választás

amerika, london, párizs

Hollandiában szerdán tartották a tartományi választásokat, amin a bevándorlásellenes pártok kifejezetten jól szerepeltek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére