Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A vidékieket és a 2006-os rendőrterror áldozatait gyalázták Fiala János műsorában

2018. október 29. 21:30

Erős első öt perccel indított a Civil a pályán hétvégi adása.

Mint ismert, Fiala János vitte tovább az év elején kirúgott Havas Henrik műsorát az ATV-n. A Havas a pályán helyett Civil a pályán néven folytatódott a műsor. A műsor szerkezete ugyan nem változott, ám Fiala egy új koncepcióval töltötte ki a régi műsorszerkezetet.

A Civil a pályán című műsor lényegében egy verseny, amelyben az győz, aki a leginkább ki tudja forgatni a miniszterelnök és általában bármilyen jobboldali politikus, közéleti személyiség szavait, gondolatait.

Általában is tudom ajánlani a műsort azoknak a közélet iránt érdeklődő jobboldali honfitársaimnak, akik alacsony vérnyomással küzdenek és előnyben részesítik a természetes medicinát.

A műsor pontos látleletet nyújt a balos értelmiségről, akik köszönőviszonyban sincsenek a valóssággal. Közéleti aprószentek gyűjtőhelye – vonhatnánk meg a vállunkat. És valóban, hadd sivalkodjanak csak. Amíg át nem lépnek egy határt.

"Buták a magyarok"

A legújabb, szombati (10.27.) adás első öt percében sikerült két olyan kirohanást is produkálni, amit nem lehet szó nélkül hagyni.

Az adás elején megnézhettünk egy szokásos, "buták a magyarok" bejátszást. A műfaj ismert, a 2000-es években az Index.hu fejlesztette tökélyre.

A recept: keresd meg a legprimitívebb interjúalanyokat, majd tegyél fel egy egyszerű kérdést, amire úgysem fognak tudni válaszolni. Persze sokan tudnának, csak lefagynak, izgulnak a kamera miatt és rosszat mondanak, stb. Ezeket az elfuserált interjúkat tedd egymás mögé és máris lehet szörnyülködni. Ez esetben az oktatást kezdték el szidni a műsor szereplői, annak ellenére, hogy az elbizonytalanodó interjúalanyok egy része korban igen messze volt egymástól. Tehát másfajta oktatást kaptak.

Ilyen apróságokkal nem zavartatják magukat a balos megmondóemberek, hiszen lehet két pofával szidni a jobboldalt.

A kérdés ezúttal október 23-ára vonatkozott, pontosabban, hogy mit ünneplünk ekkor.

Fiala: mikor évül el a szemkilövetés?

Fiala János műsorvezető azt mondta, hogy '56 kapcsán máris a "migránsoknál tartunk vagy a szemkilövető kormánynál". Majd feltette a kérdést, amit sosem szabadott volna.

Ismert, 2006. október 23-án a Gyurcsány-kormány és Gergényi Péter a magyar rendőrséget ráuszította a Budapesten ünneplő emberekre. A rendőrök ütötték-verték a többségében ártatlan ünneplőket.

Mennyi az elévülési ideje a szó átvitt értelmében – és most nem viccelek, mert ez nem vicc – a szemkilövetésnek, a politikai zsargonban szerinted. Ez 12 éve volt"

– címezte a kérdést Fiala Zamecsnik Péter ügyvédnek, aki megpróbált valami válaszfélét benyögni. "Hát, ha az érdekek mentén vizsgáljuk, akkor soha el nem múló" – mondta, Fiala pedig visszhangozta, hogy "soha".

Fiala Jánost ezek szerint bosszantja, hogy még mindig téma lehet az, hogy valaki kiment ünnepelni 12 éve, és egy rendőr parancsra kilőtte a szemét. Azoknak a parancsára tette mindezt, akikért Fiala akkoriban olyannyira lelkesedett. Tévedés ne essék: akiknek kilőtték a szemét, azok nem bűnözők voltak, azok nem focihuligánok voltak, hanem ünneplő magyarok. Fialát pedig láthatóan bosszantja, hogy ez még mindig szóba kerülhet. A legújabbkori magyar demokrácia legsötétebb, legszégyenteljesebb napjáról van szó egyébként.

Vajon ha Fiala János szemét kilőtték volna 2006. októberében, akkor az már elévült volna b888sszameg?"

Ezt már én kérdezem Fiala Jánostól.

"A vidékiek buták"

Aztán Lampé Ágnesnél, a 168 óra újságírójánál gurult el a gyógyszer. Nem is nagyon akartam hinni a fülemnek, de az újságíró imigyen szólott:

Mondjuk engem ebből a szempontból...én többször megnéztem ezt a bejátszást és megkérdeztem az ismerőseimet, hogy ők meglepődtek-e ezen. Tehát meglepődtek-e azon, hogy embereket a Nyugati téren, tehát nem vidéken és nem kistelepülésen, hanem a Nyugati téren, megkérdeznek arról, hogy mi volt október 23-án, '56-ban, és nem tudják"

– mondta az újságíró. Hosszas fejtegetés után végül arra jut, hogy "mindenhol lehet ilyen típusú embereket találni".

Összefoglalva tehát Lampé Ágnes szerint vidéken és a kistelepüléseken olyan buták az emberek, hogy azt sem tudják, mi történt 1956-ban.

Mindezt sikerült az első 5 percben. A teljes adást itt lehet megnézni.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Bokros szerint éhezők viadala az ellenzéki politika, ezért megszünteti a pártját

Bokros szerint éhezők viadala az ellenzéki politika, ezért megszünteti a pártját

kinyílott a pitypang

A sikertelenségbe belefásult Bokros Lajos és követői úgy döntöttek, hogy megszüntetik pártjukat, a Modern Magyarországért Mozgalmat (Moma).

A Srí Lanka-i kormány szerint az új-zélandi merénylet megtorlása volt a húsvéti robbantássorozat

A Srí Lanka-i kormány szerint az új-zélandi merénylet megtorlása volt a húsvéti robbantássorozat

amerika, london, párizs

A húsvétvasárnapi Srí Lanka-i összehangolt merényleteket bosszúból követték el a christchurchi mecsetekben elkövetett március 15-i tömegmészárlásért - jelentette ki a Srí Lanka-i védelmi miniszter helyettese a nyomozás eddigi eredményei alapján.

A haladó emberiség tapsa

A haladó emberiség tapsa

piszkostizenkettő

Ha ma besétálok egy orvosi rendelőbe, és azt mondom, én vagyok Margaret Thacher, akkor az orvos azt mondja, téveszmés vagyok, és felír nekem antipszichotikumot, ha ellenben besétálok egy rendelőbe és azt mondom, helló, én férfi vagyok, akkor azt fogja mondani, gratulálok, transzgender vagy.

Egy magyar édesanya kér segítséget Párizsból

Ha gyermeke szenegáli származású apján múlik, soha nem térhetnek haza.

Háromszáznál is többen haltak meg a Srí Lanka-i merényletekben

Háromszáznál is többen haltak meg a Srí Lanka-i merényletekben

amerika, london, párizs

A rendőrség eddig negyven embert vett őrizetbe a robbantásokkal kapcsolatban.

Vádemelés jöhet a Magyarországon elkapott terrorista ügyében

Vádemelés jöhet a Magyarországon elkapott terrorista ügyében

kétharmad

Lapinformációk szerint vádemeléssel zárulhat Hasszan F. ügye. Bár a szíriai férfi tagadja, hogy az Iszlám Állam (ISIS) kötelékében részt vett kivégzésekben, szemtanúk vallomásai, titkosszolgálati adatok és egy videó is azt bizonyíthatja, hogy Hasszan F. bűnös.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a mai napon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére