Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A rácsok mögött kapta meg igazi büntetését a migránsbanda vezére

2018. november 5. 22:10

Cellatársa késelte meg a 18 éves börtönbüntetését töltő gyermekerőszakolót.

Ahdel Ali a brutalitásáról híres telfordi erőszakbandának volt hosszú évekig a vezetője, azonban 2012-ben elítélték, amikor is 18 évet kapott. Azonban Ali számára nem ez volt a legnagyobb csapás. A börtönhierarchiában rendszerint az erőszakolók és a gyerekbántalmazók vannak a legalsóbb szinten, ennek megfelelően nem ő volt a legnépszerűbb rab a wakefieldi börtönben. A 31 éves elítéltet cellatársa egy borotvapengéből kialakított szúróeszközzel szúrta meg, összesen negyvenszer.

Ahdel Ali. Fotó: DailyMail

A penge elsősorban a nyakát és a vállát találta el, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a börtönkórházban sokáig küzdöttek az életéért.

A késelés napján volt közöttük egy kisebb összezördülés, az őröknek kellett szétválasztaniuk őket"

közölte az egyik forrás.

Ali rengeteg vért vesztett, negyven öltéssel kellett összevarrni, majd visszavitték a fegyintézetbe. A hatóságok nyomozást indítottak az ügyben. 

A telfordi rémsorozat

Hosszú évekig tartotta rettegésben a város lakóit egy több száz bevándorlóból álló banda, mely szexre kényszerítette a fiatal lányokat. A legfiatalabb áldozat 11 éves volt. Alit végül hat éve 18, míg bátyját, Mubarekot 14 évre ítélték el, miután a két férfiről bebizonyították, hogy egy étteremben fiatalkorú lányokkal fajtalankodtak. A zaklatásoknak, erőszakolásoknak és prostitúcióra kényszerítésnek akár ezer áldozata is lehet. A fiatal lányok szexuális kizsákmányolása már a '80-as évek óta, azaz közel negyven éve tart. A szexuális kizsákmányolásnak bizonyíthatóan több halálos áldozata is volt.

Az, hogy az ügy ilyen szintre jutott, a városvezetés hibája is, ugyanis nem áldozatnak tekintették a megerőszakolt lányokat, hanem prostituáltaknak, így nem tettek semmi érdemlegeset. A rendőrség egy ügyben öt feljelentést is kapott, de csak azután kezdték azokat kivizsgálni, miután a térség parlamenti képviselője megkérte őket erre. Az egyik legfelháborítóbb tény, hogy a rendőrség azért nem járt utána számos zaklatásnak, hogy ne tekintsék őket rasszistának.

A telfordi rémtettekről EBBEN a cikkben írtunk részletesen. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Századvég: A magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett és elutasítja az erőszakot

Századvég: A magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett és elutasítja az erőszakot

kétharmad

A Századvég friss közvélemény-kutatása szerint a magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett, és elutasítja, hogy a tiltakozók erőszakos utcai demonstrációkkal vonják kétségbe a kormány legitimitását. Az elmúlt napok eseményei kapcsán a megkérdezettek többsége úgy ítéli meg, hogy a tüntetések szervezői és résztvevői elvesztették a kontrollt, és a demonstrációk túl erőszakossá váltak.

Karácsonykor a Vatikánban akart robbantani egy dzsihadista migráns

Karácsonykor a Vatikánban akart robbantani egy dzsihadista migráns

amerika, london, párizs

A Szent Péter-bazilika mellett egyéb keresztény templomok is szerepeltek a szomáliai migráns célpontjai között. Azt tervezte, hogy karácsonykor viszi véghez a robbantásokat.

Tisztelt Sargentini Asszony!

Tisztelt Sargentini Asszony!

piszkostizenkettő

Tudom én, hogy nem tud magyarul, de mivel ez akkor sem érdekelte, amikor roppant mélyreható vizsgálatát elvégezte a magyar demokrácia állapotát illetően, így bátorkodom ezt jómagam is leszarni.

Macron népszerűtlenebb, mint valaha

Macron népszerűtlenebb, mint valaha

amerika, london, párizs

Mélypontra süllyedt Emmanuel Macron francia elnök népszerűsége az elmúlt hónapban a sárgamellényesek franciaországi tiltakozásai nyomán, miközben úgy tűnik, hogy a nemzeti jobboldal vezetője, Marine Le Pen nagy előnyt kovácsolt a helyzetből - ezek a fő következtetései az Odoxa francia közvélemény-kutató intézet kedden ismertetett felmérésének.

Óriási változások a családpolitikában

Óriási változások a családpolitikában

A szocialista-liberális kormányok 2010 előtt elvették a családi adókedvezményt és a családi pótlékot is meg akarták adóztatni. Befagyasztották a lakástámogatásokat és devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat. A Gyurcsány-Bajnai-szövetség megszorító politikájának esett áldozatul a gyes harmadik éve és a 13. havi nyugdíj. Ezzel szemben a Fidesz kormányzat visszahozta a gyes harmadik évét, bevezette a gyed extrát, életet lehelt az otthonteremtési programba, folyamatosan bővítette a családi adókedvezményt, megvédte a nyugdíjak reálértékét, sőt nyugdíjprémium kifizetését is lehetővé tette a gazdasági eredményeknek köszönhetően.

The Budapest protesters are Soros' dishonest provocateurs in disguise

The Budapest protesters are Soros' dishonest provocateurs in disguise

amerika, london, párizs

For days now, MPs from the Hungarian opposition are trying to provoke a conflict with the police in hopes of accusing the Hungarian government of being a brutal dictatorship. Of course, it is all a facade, and even though there is clear evidence for this, the left-leaning media is all too happy to assist the dishonest MPs in their endeavour - showing us exactly what the problem is with mainstream media and leftist, liberal politicians nowadays.

Századvég: jövőre is négyszázalékos lehet a gazdasági növekedés

A kiigazított adatok alapján a gazdaság a rendszerváltás óta mért leggyorsabb ütemben bővült.

A Soros-féle Amnesty kiáll a vandál csürhe mellett

A Soros György által támogatott Amnesty International szerint a rendbontók csak békésen tiltakoztak, a rendőrség pedig szükségtelen és eltúlzott erőt vetett be ellenük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére