Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A muszlimok rákaptak a drogra, a britek már nem bírják

2018. március 21. 20:20

LONDON, 20:20

Durván megemelkedett a drogok miatt elítélt muszlim bűnözők száma.

Egyre nagyobb a feszültség a brit büntetés-végrehajtási intézményekben, ugyanis az utóbbi években egyre több és több lett a muszlim elítélt. A statisztikák rámutattak, hogy Angliában és Walesben az elmúlt hét évben 63 százalékkal nőtt a kábítószerrel való visszaélés miatt lecsukott muszlimok száma. Míg 2010-ben 2089 drog miatt lebukott mohamedán bűnhődött a rácsok mögött, addig ez a szám 2017-ben már 3406 volt.

Fotó: AFP
A keresztény és más egyéb vallást követők körében ez a szám jóval alacsonyabb volt, számuk tíz százalékkal csökkent a börtönökben. A brit belügyminisztérium adatai szerint a rácsok mögött lévő muszlimok negyede drogügyletek miatt lett elítélve, ez az arány a nem muszlimoknál már csak 13 százalék.

Dr. Mohammed Qasim, a leedsi Beckett University kriminológusa szerint a brit kormánynak közbe kell lépnie, hiszen a helyzet kezd kilátástalanná válni. A kutató egy évtizeden át kutatta a szigetországi muszlimok bűncselekményeit és azt állapította meg, hogy nagyobb hangsúlyt kell fektetni a prevencióra, hiszen azt a mecsetekben nem támogatják.

A mecsetek és az öregebb muszlimok a közösségeken belül nem tudják, hogyan akadályozzák meg a fiatalokat abban, hogy rákapjanak a kábítószerekre"

– fogalmazott.

Fotó: AFP

A rendőrségi statisztikák alátámasztják, hogy a fiatalabb generáció tagjai bandákba verődve, területeket elfoglalva tartják rettegésben az utcákat, ahol akár a gyerekek szeme láttára árulják a tudatmódosító szereket.

  1. Március elején a manchesteri bíróságon hat muszlim drogkereskedőt ítéltek több mint negyven évre, amiért ötszázezer font (azaz csaknem kétszázmillió forint) értékű drogot találtak náluk.
  2. Tavaly júliusban lekapcsoltak egy birminghami droghálózatot. Akkor nyolc muszlim összesen 138 nap börtönt kapott, mert 19 millió font értékű heroint akartak a szigetországba csempészni.
  3. Szintén heroinnal élt vissza az a 35 pakisztáni gyökerekkel rendelkező bűnöző, akiket tavaly nyáron ítéltek el Bradfordban.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Pető Iván ifjú szívekben él

Pető Iván ifjú szívekben él

piszkostizenkettő

Liberálisnak lenni a világ más tájain is rém kellemetlen, de az kétségkívül hazai sajátosság, hogy egy Pető Iván, Heller Ágnes vagy Tamás Gáspár Miklós bármiféle hatást gyakorolhat a politikai közösség döntéseire.

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

amerika, london, párizs

A kormány kezdeményezésének célja, hogy az óvodás és az általános iskolás gyerekeknek egyáltalán ne kelljen fejkendőt hordaniuk. Az osztrák jobboldali pártok szerint ugyanis a fejkendő elkülöníti egymástól a gyerekeket, ezáltal hátráltatja az integrációt, ami a politikai iszlám malmára hajtja a vizet.

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

amerika, london, párizs

Hollandia-szerte dulakodtak az emberek egy képzeletbeli karakter, Fekete Péter miatt.

Nem tolták a meleglobbit, ezért ellehetetlenítették a magazint

Nem tolták a meleglobbit, ezért ellehetetlenítették a magazint

bulvár

Egy neves ausztrál esküvői magazint fenyegettek meg a melegjogi aktivisták, mert a keresztény beállítottságú újság nem szívesen működött együtt azonos nemű párokkal.

Ezért gyulladt ki Gyurcsányék irodája

Az ATV híradója szerint egy szagelszívó miatt gyulladt ki annak a Teréz körúti irodaháznak a teteje, amelyben a Demokratikus Koalíció központja is volt.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Az volt a bűnük, hogy fehér férfinek születtek - kirúgták őket

Az volt a bűnük, hogy fehér férfinek születtek - kirúgták őket

fehér férfi

Az utóbbi egy évben mind több férfi érzi úgy, hogy célpontokká váltak - nyilatkozta az elbocsátott férfiak védőügyvédje, akik perelnek a diszkrimináció miatt.

Finnek kipipálva, nyert a magyar válogatott

Finnek kipipálva, nyert a magyar válogatott

hajrá, magyarok!

A magyar válogatott Finnország ellen zárta a Nemzetek Ligája C divíziójának 2. csoportjában a küzdelmeket. Győzelemmel!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére