Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

A muszlimok mellett tüntetettek Svájcban

2017. október 20. 22:58

LAUSANNE, 22:58

A demonstrációt a baloldal szervezte, és csak néhány száz ember vett részt rajta.

Körülbelül 500 ember demonstrált a muszlimok mellett Lausanne-ban. A tüntetést a baloldali pártok szervezték néhány szervezettel karöltve, miután Vaud kanton fővárosában néhány muszlim sírt megrongáltak a Bois-de-Vaux temetőben. A résztvevők keresztülvonultak a városon "Stop iszlamofóbia!" feliratú transzparensekkel — írja a The Local.

Jorge Lemos, a solidaritéS nevezetű szervezet tagja szerint azért volt szükség a demonstrációra, hogy így ítéljék el a muszlimok ellen irányuló vandalizmust.

Mi szolidárisak vagyunk az itt élő 30 ezer muszlimmal"

— tette hozzá.

Fotó: AFP

Ameddig Lausanne-ban a muszlimok mellett tüntettek, addig nemrég Bernben és Zürichben népszavazáson döntöttek arról, hogy a migránsoknak nem adnak több pénzt. Zürichben az állampolgárok úgy határoztak, hogy nem folyósítanak szociális segélyt az illegális bevándorlóknak. Ez legfőképp azt a kantonban élő 5600 szír, afgán és iraki migránst érinti, aki nem kapott menedékjogot, de nem lehet őket hazatoloncolni a hazájukban uralkodó állapotok miatt. A berni lakosok pedig a referendumon elutasították, hogy 105 millió forintból speciális migránsszállást építsenek a fiatal illegális bevándorlóknak.

Svájcban egyébként rengeteg migráns tűnik el nyomtalanul, miután beadták menekültkérelmüket. A legtöbbjük továbbáll Németországba. Egyes régiókban a migránsok 90 százaléka tűnik el a hatóságok szeme elől.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A Jobbik képtelen elengedni az iszlámot, ismét a muzulmánokkal példálóznak

A Jobbik képtelen elengedni az iszlámot, ismét a muzulmánokkal példálóznak

közeleg a tél

A baloldali értelmiséget kiszolgáló Vona Gábor után most a párt szóvivője "coming outolt". Mirkóczki Ádám arról beszélt, hogy életében egyszer szeretne elmenni egy izraeli zarándokútra.

Soros György EP-képviselője szerint automatikus kényszerbetelepítés kell

Soros György EP-képviselője szerint automatikus kényszerbetelepítés kell

közeleg a tél

A luxemburgi Frank Engel EP-képviselő szerint a migráció ügyében nem az a kérdés, hogy kötelező-e a rendszer, hanem az, hogy automatikus legyen. A politikus az M1 aktuális csatornán sugárzott interjúban arról is beszélt, hogy vannak országok, köztük Magyarország is, amelyek nem akarnak részt venni abban, hogy közös megoldás szülessék a problémára.

Az Indexet ismét megcáfolta az élet

Az Indexet ismét megcáfolta az élet

kinyílott a pitypang

A legnagyobb pofonokat tényleg az élet osztja ki, mondaná az Oravecz Nórába öltött Panyi Szabi, aki a magyarországi Uber körüli cirkuszban természetesen az amerikai hiperkapitalista cég oldalára állt és egy összeesküvéseken nyugvó véleménycikket írt. Mondanom sem kell, hogy minden, amit Panyi előre látott, az bekövetkezett, csak nem éppen úgy, ahogy azt megjövendölte a Jós.

Soros eközben lefizette a fél nemzetközi médiát

Soros eközben lefizette a fél nemzetközi médiát

amerika, london, párizs

Így néz ki a függetlenobjektív tájékoztatás a liberálisoknál.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Soros György EP-képviselője szerint automatikus kényszerbetelepítés kell; Egy agg demokrata párti képviselő is évtizedeken keresztül zaklatott nőket; Az Uber lefizette a tőle adatokat ellopó hackereket. Ezek a nap legfontosabb hírei!

Kritikus helyzetbe került az eltűnt tengeralattjáró legénysége

Kritikus helyzetbe került az eltűnt tengeralattjáró legénysége

amerika, london, párizs

Kritikus időszak kezdődik a hat napja eltűnt argentin tengeralattjáró legénysége számára, mert ha a vízi jármű lesüllyedt az Atlanti-óceán fenekére, és nem tud a felszínre emelkedni, akkor csak hét napra elég a 44 ember oxigéntartaléka - közölte kedd este az argentin haditengerészet szóvivője.

Lefizette az Uber a tőle adatokat ellopó hackereket

Lefizette az Uber a tőle adatokat ellopó hackereket

amerika, london, párizs

Az Uber globális személyszállító vállalat csak most közölte, hogy tavaly csaknem 57 millió ügyfél adatait lopták el tőle hackerek, akiket sajtóinformációk szerint később lefizettek, hogy megsemmisítsék azokat.

Transzszexuális mesekönyv svéd óvodásoknak

Szerencsére a svéd gyerekek sem maradnak transzszexuálisokról szóló esti mese nélkül Svédországban. A legújabb LMBTQ-mesekönyvben a főszereplő egy transznemű férfi, akinek van egy lova, amelyik kutyának képzeli magát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére