Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Liberálisok visszaszóltak Gyurcsánynak

888.hu

2016. november 24. 10:25

Némi spéttel ugyan, de Fodor Gáborék reagáltak arra, hogy a DK kitúrta őket az ellenzéki tárgyalásokról.

Facebook-bejegyzésben reagáltak a Liberálisok arra, hogy Gyurcsány Ferenc kitúrta őket az ellenzéki tárgyalásokról. A poszt szövegét változtatás nélkül közöljük. Tanulságos.

Miközben Gyurcsány Ferenc lassan mindenkit kizárna az ellenzék táborából, mi is összeállítottunk egy gyűjtést arról, hogy mit gondolnak az ellenzéki vezetők a DK elnökéről. „Mint sóska a gyerekeknek” Szereplők: Molnár Gyula, Szigetvári Viktor, Szél Bernadett és Karácsony Gergely

Molnár Gyula: Gyurcsány Ferenc olyanná vált, mint a sóska az óvodás gyerekeknek, vele lehet riogatni.

Szél Bernadett: Jelenléte kifejezett probléma a magyar politikában.

Molnár Gyula: Ami 2010-ben történt a választáson, az az ő történelmi felelőssége.

Szél Bernadett: Amíg Gyurcsány politizál, addig Orbán Viktornak viszonylag könnyű dolga van, mindig ki fogja tudni plakátolni mindenütt, hogy együtt tették tönkre Magyarországot.

Molnár Gyula: 2018-ban, ha új szavazókat akarunk szerezni, akkor a részéről mértéktartásra lenne szükség. Mert a középen lévő szavazókat máig vele lehet riogatni, így neki nem lenne szabad komoly szerepet játszania majd a kampányban.

Szél Bernadett: Régi teóriám, hogy Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor egyszerre fog elmenni a magyar politikából.

Karácsony Gergely: Orbán leváltásában ugyan mindenkivel partnerek vagyunk, de a legutóbbi köztársaság bukása tíz éve kezdődött az Astorián. Gyurcsány a legmegosztóbb politikus a kormányváltást akaró szavazók körében is egy Medián-felmérés szerint. Ha kizárólag erre figyelek, akkor ahhoz ragaszkodom, hogy a DK csakis Gyurcsány nélkül csatlakozhat a közös listához.

Molnár Gyula: Nekünk ki kell mondanunk, hogy aki egyszer már volt a Magyar Szocialista Párt színeiben miniszterelnök, és nem volt sikeres, az többet ne akarjon vezető szerepet. Ezt verje ki a fejéből mihamarabb!

Szigetvári Viktor: Amit a mai viselkedéséből látok, azt szeretné, hogy övé legyen a legnagyobb ellenzéki párt. Nem vitatom el, hogy le szeretné váltani Orbán Viktort, csak ő ma abban nagyobb ambíciót lát, hogy az MSZP szavazóiból minél többet megszerezzen, ám ez nem elég a győzelemhez. Vannak olyan választók, akik soha nem fognak odamenni, olyan ember kell, aki el tud lépni a 2010 előtti örökségtől.

Molnár Gyula: Gyurcsány taktikája világos: a közös tortából, amit a baloldal támogatói jelentenek jelenleg, minél nagyobb szeletet akar kihasítani, hogy amikor majd megkezdődnek a tárgyalások a 2018-as választási együttműködésről, a lehető legjobb pozícióból tárgyaljon.

Szigetvári Viktor: Ha a győzelem a cél, akkor nem lehet közös listát állítanunk ezzel a mentalitással, mert nem lesz több szavazója. Nem szabad a hitelességünket és a szavazóerőnket – amely nem hatalmas, de erősödő – ebbe belevinni.

A beszélgetés szövegét kizárólag nyilvánosan hozzáférhető nyilatkozatokból ollózták össze a vicces kedvű Liberálisok. Kétségtelen, hogy egy fontos tényre rámutat a fenti válogatás: az ellenzéki vezetők Gyurcsányt talán még Orbán Viktornál is jobban gyűlölik. 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Szélkakasok a politikában: Karácsony Gergely | VIDEÓ

Szélkakasok a politikában: Karácsony Gergely | VIDEÓ

bulvár

Rendhagyó beszélgetés állandó szakértőnkkel, Horváth Zsófia trénerrel a politikai szélkakasokról és Karácsony Gergelyről.

Döbbenetes: a szíriai lázadóknál negyven tonna vegyi fegyver volt

Döbbenetes: a szíriai lázadóknál negyven tonna vegyi fegyver volt

amerika, london, párizs

Az orosz védelmi minisztérium szerdán jelentette be, hogy a szíriai lázadók által visszafoglalt területeken rengeteg vegyi fegyvert találtak.

Szocialista hátszéllel működő kamupártok? Bangóné beismerő vallomást tehetett!

Szocialista hátszéllel működő kamupártok? Bangóné beismerő vallomást tehetett!

kinyílott a pitypang

Bangóné Borbély Ildikó kedden közölte: ezer halott nevét találták a csepeli, soroksári ajánlások között. A szocialista képviselőjelölt nyilatkozatával csupán annyi a gond, hogy a Bangóné által kifogásolt kamupártoknál nem számolták össze a halottakhoz kapcsolódó aláírásokat.

Lebukott a Facebook: eladták a felhasználóikat Obamáéknak

Lebukott a Facebook: eladták a felhasználóikat Obamáéknak

amerika, london, párizs

Bebizonyosodott, hogy a Facebook kiadta harmadik félnek is a felhasználók adatait. Obamáék csak azért kapták meg az adatokat mert a Facebookkal azonos politikai nézetet képviselnek.

Ronaldinho elkezdett politizálni

Az aranylabdás brazil klasszis belépett a Brazil Republikánus Pártba. Az, hogy indul-e az októberi választáson, egyelőre még nem tisztázott.

A Jobbik a keblére ölelte Alföldi Róbertet

A Jobbik a keblére ölelte Alföldi Róbertet

kinyílott a pitypang

Még a Jobbik baloldali párttá való átváltozásában is élesnek számít a legújabb fordulat: a hajdani radikális jobboldali párt szóvivője, Mirkóczki Ádám azt közölte a ballib médiának nyilatkozva, hogy a balliberális hecckampányokat folytató Alföldi Róbertnek és a legradikálisabb baloldali újságíróknak is van helye a Jobbik által elképzelt új Magyarországon.

Még nem tudni, mikor és hol lesz a Putyin-Trump-csúcstalálkozó

Noha telefonbeszélgetésük során mind Vlagyimir Putyin orosz, mind Donald Trump amerikai elnök egyetértett abban, hogy a problémás kérdések száma szükségessé tesz egy csúcstalálkozót, annak sem az időpontjáról, sem a helyszínéről nem született megállapodás.

Orbán: azok legyenek itthon többségben, akiknek Magyarország az első!

Orbán: azok legyenek itthon többségben, akiknek Magyarország az első!

spring is coming

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Komárom-Esztergom megyei Kisbéren a Híd Televíziónak nyilatkozott.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére