Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Liberálisok visszaszóltak Gyurcsánynak

888.hu

2016. november 24. 10:25

Némi spéttel ugyan, de Fodor Gáborék reagáltak arra, hogy a DK kitúrta őket az ellenzéki tárgyalásokról.

Facebook-bejegyzésben reagáltak a Liberálisok arra, hogy Gyurcsány Ferenc kitúrta őket az ellenzéki tárgyalásokról. A poszt szövegét változtatás nélkül közöljük. Tanulságos.

Miközben Gyurcsány Ferenc lassan mindenkit kizárna az ellenzék táborából, mi is összeállítottunk egy gyűjtést arról, hogy mit gondolnak az ellenzéki vezetők a DK elnökéről. „Mint sóska a gyerekeknek” Szereplők: Molnár Gyula, Szigetvári Viktor, Szél Bernadett és Karácsony Gergely

Molnár Gyula: Gyurcsány Ferenc olyanná vált, mint a sóska az óvodás gyerekeknek, vele lehet riogatni.

Szél Bernadett: Jelenléte kifejezett probléma a magyar politikában.

Molnár Gyula: Ami 2010-ben történt a választáson, az az ő történelmi felelőssége.

Szél Bernadett: Amíg Gyurcsány politizál, addig Orbán Viktornak viszonylag könnyű dolga van, mindig ki fogja tudni plakátolni mindenütt, hogy együtt tették tönkre Magyarországot.

Molnár Gyula: 2018-ban, ha új szavazókat akarunk szerezni, akkor a részéről mértéktartásra lenne szükség. Mert a középen lévő szavazókat máig vele lehet riogatni, így neki nem lenne szabad komoly szerepet játszania majd a kampányban.

Szél Bernadett: Régi teóriám, hogy Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor egyszerre fog elmenni a magyar politikából.

Karácsony Gergely: Orbán leváltásában ugyan mindenkivel partnerek vagyunk, de a legutóbbi köztársaság bukása tíz éve kezdődött az Astorián. Gyurcsány a legmegosztóbb politikus a kormányváltást akaró szavazók körében is egy Medián-felmérés szerint. Ha kizárólag erre figyelek, akkor ahhoz ragaszkodom, hogy a DK csakis Gyurcsány nélkül csatlakozhat a közös listához.

Molnár Gyula: Nekünk ki kell mondanunk, hogy aki egyszer már volt a Magyar Szocialista Párt színeiben miniszterelnök, és nem volt sikeres, az többet ne akarjon vezető szerepet. Ezt verje ki a fejéből mihamarabb!

Szigetvári Viktor: Amit a mai viselkedéséből látok, azt szeretné, hogy övé legyen a legnagyobb ellenzéki párt. Nem vitatom el, hogy le szeretné váltani Orbán Viktort, csak ő ma abban nagyobb ambíciót lát, hogy az MSZP szavazóiból minél többet megszerezzen, ám ez nem elég a győzelemhez. Vannak olyan választók, akik soha nem fognak odamenni, olyan ember kell, aki el tud lépni a 2010 előtti örökségtől.

Molnár Gyula: Gyurcsány taktikája világos: a közös tortából, amit a baloldal támogatói jelentenek jelenleg, minél nagyobb szeletet akar kihasítani, hogy amikor majd megkezdődnek a tárgyalások a 2018-as választási együttműködésről, a lehető legjobb pozícióból tárgyaljon.

Szigetvári Viktor: Ha a győzelem a cél, akkor nem lehet közös listát állítanunk ezzel a mentalitással, mert nem lesz több szavazója. Nem szabad a hitelességünket és a szavazóerőnket – amely nem hatalmas, de erősödő – ebbe belevinni.

A beszélgetés szövegét kizárólag nyilvánosan hozzáférhető nyilatkozatokból ollózták össze a vicces kedvű Liberálisok. Kétségtelen, hogy egy fontos tényre rámutat a fenti válogatás: az ellenzéki vezetők Gyurcsányt talán még Orbán Viktornál is jobban gyűlölik. 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

amerika, london, párizs

Menekültek révén, egy líbiai táborból érkezhetett Európába a tuberkulózis (tbc) kórokozójának egy korábban ismeretlen, gyógyszerekkel szemben ellenálló fajtája - írta a Die Welt című német lap szerdán.

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

amerika, london, párizs

A francia elnöki hivatal szerdán jelentette be, hogy Emmanuel Macron francia elnök és Theresa May brit miniszterelnök egy új határőrizeti szerződést jelent be a Nagy-Britanniába átjutni próbáló migránsok kezelésére vonatkozó Le Touquet-megállapodás kiegészítésére.

Merkel és Kurz nagyon másképp látják a migránskvóta kérdéskörét

A német és az osztrák kormány nem ért egyet a migránsok EU-n belüli elosztását szabályozó kvóták ügyében, de mindketten fontosnak ítélik meg a határvédelmet és a migránsok helyben, hazájuk közelében történő támogatását.

Zseniális videó: 60 különböző gendert köszöntött egy német politikus

A megszámlálhatatlanul sok nemi identitással rendelkező liberális mikroközösséget egy német politikus alázta porig.

Újabb középületet rongált meg Gulyás Márton

Soros kedvenc provokátora az embereivel együtt narancssárga festékkel öntötte le az Állami Számvevőszék épületét.

Jön a Stop Soros!

Jön a Stop Soros!

közeleg a tél

Törvényjavaslattal lépne fel a kormány az illegális bevándorlás ellen. A nemzeti konzultáció eredményével összhangban, a magyarok akaratának megfelelően készül a tervezet - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter a kormányülés szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére