Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Liberálisok visszaszóltak Gyurcsánynak

888.hu

2016. november 24. 10:25

Némi spéttel ugyan, de Fodor Gáborék reagáltak arra, hogy a DK kitúrta őket az ellenzéki tárgyalásokról.

Facebook-bejegyzésben reagáltak a Liberálisok arra, hogy Gyurcsány Ferenc kitúrta őket az ellenzéki tárgyalásokról. A poszt szövegét változtatás nélkül közöljük. Tanulságos.

Miközben Gyurcsány Ferenc lassan mindenkit kizárna az ellenzék táborából, mi is összeállítottunk egy gyűjtést arról, hogy mit gondolnak az ellenzéki vezetők a DK elnökéről. „Mint sóska a gyerekeknek” Szereplők: Molnár Gyula, Szigetvári Viktor, Szél Bernadett és Karácsony Gergely

Molnár Gyula: Gyurcsány Ferenc olyanná vált, mint a sóska az óvodás gyerekeknek, vele lehet riogatni.

Szél Bernadett: Jelenléte kifejezett probléma a magyar politikában.

Molnár Gyula: Ami 2010-ben történt a választáson, az az ő történelmi felelőssége.

Szél Bernadett: Amíg Gyurcsány politizál, addig Orbán Viktornak viszonylag könnyű dolga van, mindig ki fogja tudni plakátolni mindenütt, hogy együtt tették tönkre Magyarországot.

Molnár Gyula: 2018-ban, ha új szavazókat akarunk szerezni, akkor a részéről mértéktartásra lenne szükség. Mert a középen lévő szavazókat máig vele lehet riogatni, így neki nem lenne szabad komoly szerepet játszania majd a kampányban.

Szél Bernadett: Régi teóriám, hogy Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor egyszerre fog elmenni a magyar politikából.

Karácsony Gergely: Orbán leváltásában ugyan mindenkivel partnerek vagyunk, de a legutóbbi köztársaság bukása tíz éve kezdődött az Astorián. Gyurcsány a legmegosztóbb politikus a kormányváltást akaró szavazók körében is egy Medián-felmérés szerint. Ha kizárólag erre figyelek, akkor ahhoz ragaszkodom, hogy a DK csakis Gyurcsány nélkül csatlakozhat a közös listához.

Molnár Gyula: Nekünk ki kell mondanunk, hogy aki egyszer már volt a Magyar Szocialista Párt színeiben miniszterelnök, és nem volt sikeres, az többet ne akarjon vezető szerepet. Ezt verje ki a fejéből mihamarabb!

Szigetvári Viktor: Amit a mai viselkedéséből látok, azt szeretné, hogy övé legyen a legnagyobb ellenzéki párt. Nem vitatom el, hogy le szeretné váltani Orbán Viktort, csak ő ma abban nagyobb ambíciót lát, hogy az MSZP szavazóiból minél többet megszerezzen, ám ez nem elég a győzelemhez. Vannak olyan választók, akik soha nem fognak odamenni, olyan ember kell, aki el tud lépni a 2010 előtti örökségtől.

Molnár Gyula: Gyurcsány taktikája világos: a közös tortából, amit a baloldal támogatói jelentenek jelenleg, minél nagyobb szeletet akar kihasítani, hogy amikor majd megkezdődnek a tárgyalások a 2018-as választási együttműködésről, a lehető legjobb pozícióból tárgyaljon.

Szigetvári Viktor: Ha a győzelem a cél, akkor nem lehet közös listát állítanunk ezzel a mentalitással, mert nem lesz több szavazója. Nem szabad a hitelességünket és a szavazóerőnket – amely nem hatalmas, de erősödő – ebbe belevinni.

A beszélgetés szövegét kizárólag nyilvánosan hozzáférhető nyilatkozatokból ollózták össze a vicces kedvű Liberálisok. Kétségtelen, hogy egy fontos tényre rámutat a fenti válogatás: az ellenzéki vezetők Gyurcsányt talán még Orbán Viktornál is jobban gyűlölik. 

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Belháború tört ki a síró kislány fotója miatt a Trump-ellenes médiában

Belháború tört ki a síró kislány fotója miatt a Trump-ellenes médiában

amerika, london, párizs

A TIME magazin erősen manipulatív jelleggel közölte címlapon a kétéves hondurasi kislány fotóját, amellyel Trump bevándorláspolitikáját kívánták kritizálni. A magazin azonban nem ismerte el, hogy félrevezette olvasóit, emiatt viszont váratlan helyről, a CNN-től kapott a magazin éles kritikát.

Ma kiderül, hogy lúzerek lesznek-e az angolok ezen a vébén is

Ma kiderül, hogy lúzerek lesznek-e az angolok ezen a vébén is

focivébé

Panama ellen lép pályára Anglia, elvileg simán nyerniük kell. Elvileg.

Kereszténynek lenni a legnehezebb ma a világon

Kereszténynek lenni a legnehezebb ma a világon

amerika, london, párizs

Az amerikai Pew Research Center kutatása alapján 2016-ban a vallásgyakorlást korlátozó jogi szigorítások rendkívüli mértékben erősödtek, és legsúlyosabban a keresztényeket érintették.

Diktátorokként viselkednek a brüsszeli baloldali politikusok

Szájer József kormánypárti európai parlamenti (EP-) képviselő beszélt Brüsszelről, a Sargentini-jelentésről, és Olaszország helyzetéről.

Törökországban nem éppen a világ legizgalmasabb választása zajlik éppen

Törökországban nem éppen a világ legizgalmasabb választása zajlik éppen

amerika, london, párizs

Előrehozott államfő- és parlamenti választást tartanak vasárnap Törökországban. Ezzel párhuzamosan az ország politikai rendszere elnökire változik, a végrehajtó hatalom feje nem a kormány, hanem a köztársasági elnök lesz.

Egészen elképesztő: Németország emberhátránnyal mászott vissza a gödörből

Parádés meccset játszott Löw csapata Svédországgal, amelyen Németország hosszas küzdelem után megvédte becsületét.

A mai nappal végleg szétszakadt a Jobbik

A mai nappal végleg szétszakadt a Jobbik

kétharmad

Mai napon, szombaton bontott zászlót a Toroczkai László nevével fémjelzett Mi Hazánk Mozgalom Ásotthalmon. Ezzel egyértelművé vált az üzenet: a Jobbik kettészakadt a néppártosodásnak hívott balrafordulás következtében.

Nem történt eget rengető meglepetés: Mexikó a koreaiak ellen is diadalt aratott

Nem történt eget rengető meglepetés: Mexikó a koreaiak ellen is diadalt aratott

focivébé

El kell ismerni, Dél-Korea sokkal jobban játszott, mint első mérkőzésén, de ezt a meccset egyértelműen Mexikó uralta. Mutatjuk a részleteket!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére