Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A 888 díjat adott a HVG-nek

2018. április 10. 15:40

A gyurcsányizmus legnagyobb magyarországi képviselője életműdíjat kapott.

"Gomperz" Tamás, a HVG publicistája szerkesztőségünktől megkapja a nívós Nagy Zsepi díjat. Nagyon figyeltünk rá a díj dizájnolásakor, hogy a Fidesz-KDNP földrengésszerű győzelme után praktikus célokra is felhasználható legyen. A díjat a mai napon postára adtuk és elküldtük a HVG szerkesztőségébe.

Íme a díj. Egyedi dizájn citromokkal, a felirat finom kivitelezése egy Canon nyomtató segítségével készülhetett el. Az ízléses külcsín praktikus belsőt rejt.

"Gomperz" egész életműve figyelemre méltó, ám a patinás zsűri mégis a február 28-ai írását találta a legmeggyőzőbbnek, amellyel balliberális és ellenzéki újságírók hadát utasította maga mögé. A szerző célja vélhetően az volt a szöveggel, hogy a tisztességes jobboldali embereknek kinyíljon a zsebében a bicska – ez sikerült is. A teljes írást felesleges idecitálni, álljon itt az utolsó 3 bekezdés java része.

"...Ha az ellenzéknek maradt egy kis esze, akkor hagyja a fenébe az oktatási minimumot és a nyugdíjprogramok összeegyeztetését. Mert, ami most jön, azt nem választásnak hívják, hanem morális felháborodásból elkövetett népszavazásnak.

Nevezhetjük népítéletnek is."

És, hogy mi lesz másnap? Hogyan fog a világnézetileg összeegyeztethetetlen pártokból álló társaság kormányozni a legfőbb ügyész, a köztársasági elnök és az Alkotmánybíróság ellenében? Feltehetően sehogy. De élvezeti szempontból mindegy is. Úgy kell szavazni, mintha nem lenne másnap. Ha ilyen fejet vágnak, amikor egy városházát vesztenek el, mennyire kéjes lenne nézni azt, amikor az országot"

– írta "Gomperz" Tamás a HVG-n.

"Gomperz" Tamás neve álnév, amelyről nem tudni pontosan, hogy egy vagy több személyt rejt-e. Mindenesetre Stumpf András szerint Ónody Tamás írogat ezen a néven, aki egykor a belvárosi SZDSZ vezetője, majd Kóka János és Horváth Ágnes SZDSZ-es politikusok táskahordozója volt. Ezzel a múlttal egyébként nagyon jól passzol a "függetlenobjektív" HVG-be.
Gyurcsányizmus

"Gomperz" Tamás és díjazott írása a gyurcsányizmus egyik "legszebb" magyarországi példája.

A gyurcsányizmus elszakadt Gyurcsány Ferenc személyétől, és a nevét azért kapta, mert az őszödi beszéd ennek az eszmének a legerőteljesebb hatású megnyilvánulása. Az őszödi beszéd lényege nem az igazság/hazugság dimenziójában keresendő, a lényege ez: nincs az az ár, ami ne lenne megfizethető azért, hogy ne Orbán kormányozzon. Az sem számít, ha eközben tönkremegy az ország – ez a gyurcsányizmus. (Kicsit részletesebben ide kattintva olvashatsz erről).

"Úgy kell szavazni, mintha nem lenne holnap" – mert kéjes lenne nézni, hogy veszítenek. És az sem baj, ha erre rámegy az ország. Ezt mondta ki nyíltan "Gomperz" Tamás.

És az a helyzet, hogy a gyurcsányizmus nemcsak a HVG rákfenéje. Az index.hu-n éppúgy ezzel találkozik az olvasó. A gyurcsányizmus indexes változata szerint ők ráadásul mindent jobban tudnak, mint a "hülye magyarok". (Földes András meg is írta április 9-én "Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország?", ami egyébként csak a második helyre volt elég).

A 444-en a gyurcsányizmus egy másik altípusa található, amely a szokásos "bárki, csak ne Orbán" gondolatkörön kívül a "minden szar" életérzésével vegyül.

Csak így tovább srácok! Ha sikerül tartani ezt a szintet, akkor az elkövetkezendő négy évben újra hozzájárultok a Fidesz győzelméhez.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Viktor stratégiai csatát nyert a bevándorláspárti erőkkel szemben

Orbán Viktor stratégiai csatát nyert a bevándorláspárti erőkkel szemben

piszkostizenkettő

Hiába próbáltak meg mindent a bevándorláspárti globalista erők a nemzetállamok szuverenitásának védelmét és a kötelező migránsbetelepítés elutasítását képviselő Magyarország szankcionálására. A Fideszt és Orbán Viktort lejáratni akaró európai elit egyetlen politikai célja sem valósult meg. Magyarország viszont méltósággal, önálló európai tényezőként jött ki a vitából.

Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot

Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot

kinyílott a pitypang

Az Európai Bizottság első alelnöke megvédte Jean-Claude Junckert. Judith Sargentini szerint felháborító, hogy még mindig nem történt előrelépés a hetes cikkely szerinti eljárásban. Erről szólt a legújabb Soros-szeánsz Brüsszelben.

Az év meccse, a személyes "román-magyarom" jön ma este

Az év meccse, a személyes "román-magyarom" jön ma este

hajrá, magyarok!

Marco Rossi szerdai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy élete meccsére készül. Ezzel nincs egyedül!

Nincsen jobb- vagy baloldali klímaváltozás

Nincsen jobb- vagy baloldali klímaváltozás

ökojobb

Felelős gondolkodásra van szükség a Föld megmentése érdekében.

Az EU vezetői támogatják a Brexit elhalasztását

Az Európai Tanács kétnapos ülésére érkező uniós tagországi vezetők Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnése (Brexit) március 29-én esedékes határidejének meghosszabbításának lehetősége mellett foglaltak állást Brüsszelben csütörtökön. Theresa May brit miniszterelnök reményét fejezte ki, hogy Nagy-Britannia rendezett módon, az Európai Unióval kötött kilépési megállapodás elfogadásával hagyja el az EU-t.

A bevándorlásellenes erők sikerét hozta a holland helyhatósági választás

A bevándorlásellenes erők sikerét hozta a holland helyhatósági választás

amerika, london, párizs

Hollandiában szerdán tartották a tartományi választásokat, amin a bevándorlásellenes pártok kifejezetten jól szerepeltek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére