Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A 888 díjat adott a HVG-nek

2018. április 10. 15:40

A gyurcsányizmus legnagyobb magyarországi képviselője életműdíjat kapott.

"Gomperz" Tamás, a HVG publicistája szerkesztőségünktől megkapja a nívós Nagy Zsepi díjat. Nagyon figyeltünk rá a díj dizájnolásakor, hogy a Fidesz-KDNP földrengésszerű győzelme után praktikus célokra is felhasználható legyen. A díjat a mai napon postára adtuk és elküldtük a HVG szerkesztőségébe.

Íme a díj. Egyedi dizájn citromokkal, a felirat finom kivitelezése egy Canon nyomtató segítségével készülhetett el. Az ízléses külcsín praktikus belsőt rejt.

"Gomperz" egész életműve figyelemre méltó, ám a patinás zsűri mégis a február 28-ai írását találta a legmeggyőzőbbnek, amellyel balliberális és ellenzéki újságírók hadát utasította maga mögé. A szerző célja vélhetően az volt a szöveggel, hogy a tisztességes jobboldali embereknek kinyíljon a zsebében a bicska – ez sikerült is. A teljes írást felesleges idecitálni, álljon itt az utolsó 3 bekezdés java része.

"...Ha az ellenzéknek maradt egy kis esze, akkor hagyja a fenébe az oktatási minimumot és a nyugdíjprogramok összeegyeztetését. Mert, ami most jön, azt nem választásnak hívják, hanem morális felháborodásból elkövetett népszavazásnak.

Nevezhetjük népítéletnek is."

És, hogy mi lesz másnap? Hogyan fog a világnézetileg összeegyeztethetetlen pártokból álló társaság kormányozni a legfőbb ügyész, a köztársasági elnök és az Alkotmánybíróság ellenében? Feltehetően sehogy. De élvezeti szempontból mindegy is. Úgy kell szavazni, mintha nem lenne másnap. Ha ilyen fejet vágnak, amikor egy városházát vesztenek el, mennyire kéjes lenne nézni azt, amikor az országot"

– írta "Gomperz" Tamás a HVG-n.

"Gomperz" Tamás neve álnév, amelyről nem tudni pontosan, hogy egy vagy több személyt rejt-e. Mindenesetre Stumpf András szerint Ónody Tamás írogat ezen a néven, aki egykor a belvárosi SZDSZ vezetője, majd Kóka János és Horváth Ágnes SZDSZ-es politikusok táskahordozója volt. Ezzel a múlttal egyébként nagyon jól passzol a "függetlenobjektív" HVG-be.
Gyurcsányizmus

"Gomperz" Tamás és díjazott írása a gyurcsányizmus egyik "legszebb" magyarországi példája.

A gyurcsányizmus elszakadt Gyurcsány Ferenc személyétől, és a nevét azért kapta, mert az őszödi beszéd ennek az eszmének a legerőteljesebb hatású megnyilvánulása. Az őszödi beszéd lényege nem az igazság/hazugság dimenziójában keresendő, a lényege ez: nincs az az ár, ami ne lenne megfizethető azért, hogy ne Orbán kormányozzon. Az sem számít, ha eközben tönkremegy az ország – ez a gyurcsányizmus. (Kicsit részletesebben ide kattintva olvashatsz erről).

"Úgy kell szavazni, mintha nem lenne holnap" – mert kéjes lenne nézni, hogy veszítenek. És az sem baj, ha erre rámegy az ország. Ezt mondta ki nyíltan "Gomperz" Tamás.

És az a helyzet, hogy a gyurcsányizmus nemcsak a HVG rákfenéje. Az index.hu-n éppúgy ezzel találkozik az olvasó. A gyurcsányizmus indexes változata szerint ők ráadásul mindent jobban tudnak, mint a "hülye magyarok". (Földes András meg is írta április 9-én "Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország?", ami egyébként csak a második helyre volt elég).

A 444-en a gyurcsányizmus egy másik altípusa található, amely a szokásos "bárki, csak ne Orbán" gondolatkörön kívül a "minden szar" életérzésével vegyül.

Csak így tovább srácok! Ha sikerül tartani ezt a szintet, akkor az elkövetkezendő négy évben újra hozzájárultok a Fidesz győzelméhez.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Megtiltják a kereszt viselését az alsó-szászországi bíróságokon

Megtiltják a kereszt viselését az alsó-szászországi bíróságokon

amerika, london, párizs

Németország északnyugati tartományában minden bizonnyal ez a legégetőbb probléma.

Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

kétharmad

Szerda reggeltől az interneten is ki lehet tölteni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában.

Mindenkit szeretni

Mindenkit szeretni

piszkostizenkettő

Nem lehet mindenkit szeretni, de minek is, mert miféle szeretet az, amit az utolsó gyújtogató és az édesanyám egyformán megkap?

Demeter Márta továbbra is titkolózik

Demeter Márta továbbra is titkolózik

kétharmad

A bevándorláspárti LMP elnökét arról kérdezték, hogy kiket alkalmaz országgyűlési képviselői keretéből.

Szijjártó: erős és sikeres Európa a cél

A külgazdasági és külügyminiszter a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendezvényén fejtette ki gondolatait.

"Magyarországra megbízható szövetségesként tekintenek Washingtonban"

Magyarországra megbízható és partneri viszonyt kínáló szövetségesként tekintenek Washingtonban - hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az amerikai fővárosban.

Ausztrál kormányfő: nem írjuk alá a migrációs paktumot

Ausztrál kormányfő: nem írjuk alá a migrációs paktumot

amerika, london, párizs

Ausztrália nem fogja aláírni az ENSZ migrációs paktumát, mert az veszélyeztetné az ország határait - jelentette ki Scott Morrison miniszterelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére