Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
hajrá, magyarok!
 
 
 
 

8 ok, hogy miért verjük meg az albánokat

2016. október 7. 14:18

A 45. meccsünk következik Svájc ellen, ez lesz az első hazai fellépésünk az Eb után.

A svájci keret értéke 54,5 millió euró, míg a magyar csapaté 8 millió. Ráadásul az Eb-n is jól szerepelt mai ellenfelünk, míg mi nem vagyunk jó formában, Feröer ellen nagyon megszenvedett a csapat. Nem szól mellettünk sok érv, a fogadóirodáknál is kisebb az odds a svájci győzelemre.

Fotó: AFP
De nyerni fogunk!

Hogy miért? Erre 8 indokunk is van!

1. A hazai pálya előnye

Amióta távozott a válogatottól Pintér Attila, a magyar csapat hazai pályán egyszer kapott ki, egy barátságos meccsen Oroszország ellen. Azt leszámítva mindössze három gólt kaptunk, ebből egyet a klasszisokból álló horvátoktól.

2. Svájc két sztárja sem játszhat

Granit Xhaka és Johan Djourou sem léphetnek pályára. A sérült Xhaka a svájciak legdrágább játékosa.

3. Az örökmérleg

Persze, lehet erre azt mondani, hogy mit számít egy 50 évvel ezelőtti meccs, de a 30-5-9 azért elég meggyőző arány.

4. Az osztrákokat is megvertük

Akkor sem szólt semmi mellettünk, akkor is egy német nyelvű országgal játszottunk, ahol a keret tele volt bevándorlókkal. Pont, mint ma.

5. Nincsen sérültünk

Bernd Storck rendelkezésére áll mindenki, így összerakhatja a lehető legjobb csapatot. Amihez jól ért, ezt már megtapasztalhattuk.

6. Az időpont

Az utóbbi években nem sok sikerünk volt Svájc ellen, de a legutóbbi, 35 évvel ezelőtti győzelmünk is októberben született, azóta ebben a hónapban nem léptünk pályára mai ellenfelünk ellen.

7. A zsoldosok

Míg a magyar keretben csak magyarok szerepelnek, a svájci 22 fős keretben 11 svájci, és 11 bevándorló gyökerű játékos szerepel. Érdekesség, hogy a kapusok és a védelem szinte csak svájciakból áll, addig a csatárok és a középpályások között nagyítóval kell őket keresni. A 11 nem svájci származású játékosból egyébként 5 albán.

8. Magyarok vagyunk

Ehhez nem kell kommentár!

Hajrá magyarok!

OLVASTAD MÁR?

hajrá, magyarok!
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Sok múlik a Stop Soros törvény elfogadásán

Sok múlik a Stop Soros törvény elfogadásán

kétharmad

A Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványa csak azt követően dönt a távozásról, hogy az Országgyűlés jóváhagyja-e az NGO-kra vonatkozó Stop Soros törvényt.

Beszéljünk a "gyűlöletpropagandáról"!

Beszéljünk a "gyűlöletpropagandáról"!

piszkostizenkettő

Lassan tényleg a végére érünk a "Mi miatt vesztett az ellenzék?" című tragikomédiának.

Feloszlatja magát az ETA baszk terrorszervezet

Elismerte felelősségét és bocsánatot kért az "okozott károkért" a feloszlatására készülő Baszk Haza és Szabadság (ETA) terrorszervezet pénteki közleményében, amelyet baszk újságoknak juttatott el.

Így tiltakoztak Marosvásárhelyen az egyetemegyesítés ellen

Így tiltakoztak Marosvásárhelyen az egyetemegyesítés ellen

kétharmad

Az egyetem hallgatói szerint nem tájékoztatta őket érdemben az intézmény vezetősége a készülő döntésről, ami ellen csendes gyertyagyújtással tiltakoztak. Magyarországi szervezet is megszólalt az ügyben.

Szombaton újabb ellenzékváltó tüntetés lesz

Szombaton újabb ellenzékváltó tüntetés lesz

piszkostizenkettő

Kormányváltónak hirdetik, de valójában ellenzékváltó lesz az a szombati tüntetés, amely civil helyett csak álcivil lesz. A szoci szervezőapparátus által lebonyolított és a Soros-hálózat által finanszírozott tüntikézés sztárja az a függetlennek hazudott Márki-Zay Péter lesz, aki valójában sok minden, csak nem független. Úgy látszik, már Sorosnak is elege van a magyar balliberális ellenzéki pártokból.

A svédek megelégelték, hogy állandóan lövöldöznek az utcákon

Csatatérré váltak a nagyvárosok utcái, ezért szigorítják az illegális fegyvertartásért és a fegyveres visszaélésért kiszabható büntetési tételeket.

Gyárfás Tamás lakhelyelhagyási tilalmat kapott

Gyárfás Tamás lakhelyelhagyási tilalmat kapott

kétharmad

A bíróság ma arról döntött, hogy Gyárfás Tamás maradhat-e a házi őrizetben vagy rács mögé kell vonulnia. A Magyar Úszó Szövetség egykori elnökét azzal gyanúsítják, hogy ő volt a felbujtó Fenyő János médiamogul egykori meggyilkolásának ügyében.

Felvételen, ahogyan a női iszlám rendőrség lecsap egy fiatal lányra

Felvételen, ahogyan a női iszlám rendőrség lecsap egy fiatal lányra

amerika, london, párizs

Döbbenetes felvétel került fel a internetre, amelyben erőszakos női saríarendőrök brutálisan megvernek egy fiatal lányt, mert annak a hagyományos fekete színű fejkendő helyett piros színű hidzsáb van a fején.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére