Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zsidó, homoszexuális és migráns az egyik legkeményebb Trump-támogató

Sümeghi Lóránt

2017.02.03. 14:58

Közép-Európában nem sokan ismerik Milo Yiannopoulos újságíró és elõadó nevét, azonban az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában is egyaránt komoly rajongás és gyûlölet övezi, nem véletlenül.
A nyíltan zsidó származású, homoszexuális és görög felmenőkkel rendelkező Yiannopoulos az egyik legfelkapottabb fiatal konzervatív értelmiségi, aki nem fél kimondani olyan állításokat, minthogy
  • Donald Trumpot nemes egyszerűséggel "daddynek" hívja, azaz apácskának;
  • homoszexualitása ellenére úgy gondolja, a homoerotikusság alapvetően hátrányos a társadalom számára, és több szerénységet kellene képviselniük;
  • a gyűlöletbeszédet egy olyan értelmezhetetlen fogalomnak tartja, amelyet a liberálisok találtak ki annak érdekében, hogy megszabaduljanak a rájuk nézve hátrányos kritikáktól;
  • hátrányos helyzetű, ám kizárólag fehér bőrű egyetemistáknak állított fel egy támogatási alapot;
  • a liberális, progresszív oldal akkor is nácizik és fasisztázik, amikor a legalapvetőbb konzervatív, jobboldali kritikákkal szembesítik őket;
  • továbbá az amerikai egyetemeken kialakított "safe spacek" maximálisan károsak a fiatalok lelki fejlődésére, csakúgy mint a CNN.

A fent említett állítások alapján már nem is annyira meglepő, hogy Yiannopoulost szerdán az amerikai Berkeley Egyetemből kellett kimenekíteni – még mielőtt megkezdhette volna előadását –, miután több száz liberális tüntető megrohamozta az egyetem kampuszát. Az akkori rendbontások kifejezetten az ő személye miatt bontakoztak ki, melynek keretében

szétverték az egyetemi épület auláját, felgyújtották a környező kukákat és több republikánus fiatalt – akik az előadásra érkeztek – megvertek."

Yiannopoulos a Fox Newsnak adott interjújában hosszasan kifejtette, mi a véleménye az Egyesült Államokról, a szólásszabadságról, a CNN liberális agymosásáról, és úgy általában a teljesen diktatórikus módon működő politikai korrektség eszméjéről.

A média egy olyan mesterséges környezetet alakított ki, amely lehetővé tette, hogy bárkire bármit rá lehessen sütni, ha az kicsit is konzervatív módon látja a világot."

– mondta.

Yiannopoulos szerint a szerdai egyetemi támadás mögött az állt, hogy ma már egyáltalán nem biztosított az Egyesült Államokban a szólásszabadság, pedig amikor ebbe az országba érkezett sajtómunkásként, ő is azt gondolta: ez a szabadság országa.

Aztán rájött, hogy a progresszív, liberális establishment információs, mediális és akadémiai monopóliuma lényegében túszul ejtette az amerikaiakat.

Interjújában kifejtette, nem is érti, miért ő nyilatkozik a Fox Newsnak a támadás után. Szerinte a CNN-nek és a többi liberális médiamunkásnak kellene itt a stúdióban ülnie, akik úgy számoltak be a randalírozásról, mintha ő valami fehér nacionalista lenne, aki ellen joggal törtek-zúztak a tüntetők. 

Gyűlölnek, mert hatékony és rettenetesen népszerű is vagyok a fiatalok körében, ezáltal hallgatnak is rám" 

– folytatta, majd hozzátette, a liberálisok azért is menekülnek a politikai korrektség mögé, mert akkor úgy érzik, a diskurzusok medre az ő irányításuk alatt marad. Yiannopoulos úgy véli, ennek az egész diktatórikusan felépített "pc világnak" a legnagyobb elszenvedője maga a humor és ez által a kommunikáció. 

Megtiltják, hogy bizonyos vicceket elmesélj, vagy nevess olyan dolgokon, amik szerintük megosztóak és kirekesztőek."

– mesélte, hozzátéve: rettegnek attól, hogy olyan emberi megnyilvánulások keletkeznek ezekben az esetekben, amelyeket már nem tudnak irányítani, befolyásolni – és lássuk be, a nevetés pont ilyen –, ezért

inkább azt mondják: rasszista, kirekesztő, nacionalista vagy."

Az újságíró végezetül elmondta, itt van már az ideje annak, hogy kimondjuk: ezen kirekesztő, megbélyegző liberális intézmények – amelyek megfertőzik a közéletet, a médiát és az egyetemeket – korlátozzák a szabadságunkat, mi több, eldöntötték helyettünk, mi az ami elfogadható, és mi az, ami nem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére