Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vírushorror: egy napig volt összezárva elhunyt nővérével egy olasz férfi – videóval

888.hu, V4NA

2020.03.11. 14:12

Szívszorító videófelvételt tett közzé az interneten egy nápolyi férfi, aki koronavírus-gyanú miatt elrendelt otthoni karanténban volt összezárva elhunyt nővérével Nápolyban, mert a holttestet egy napig nem szállították el – adta hírül a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Megrázó felvételt tett közzé az interneten egy nápolyi edző, Luca Franzese, aki a Gomorra nevű olasz sorozatban is szerepelt – írja a Le Parisien francia napilap értesülésére hivatkozva a V4NA. A férfi az olasz kormányt és az egészségügyi szolgálatokat hibáztatta, amiért órákat kell eltöltenie egy lakásban a koronavírusban elhunyt nővére holttestével.

„Senki sem segít nekünk, Olaszország cserben hagyott minket” – mondja a férfi a felvételen, könnyes szemekkel, remegő hangon, miközben a háttérben látható nővére, Teresa élettelen teste. A férfi elmondja a felvételen, hogy testvére előző nap hunyt el otthonában. A nő epilepsziás volt és pár napja az influenza tünetei jelentkeztek nála, de Luca állítása szerint a háziorvos megtagadta a nő vizsgálatát addig, amíg meg nem győződik róla, hogy nem koronavírus-fertőzött. A kiérkező mentősök megállapították a halál beálltát, azonban azt nem tudták megmondani, hogy koronavírusról van-e szó, mert nem volt náluk teszt. Csak néhány óra elteltével derült ki, hogy az elhunyt nő fertőzött volt. Luca fel van háborodva, hogy nem figyeltek oda eléggé a veszélyeztetett, epilepsziás nővérére.

A férfi felháborítónak tartja, hogy nem szállították el azonnal a holttestet, mert meg akarták várni a diagnózist, így Lucának és családtagjainak több mint 24 órát kellett töltenie összezárva a holttesttel, melyet csak a post mortem vizsgálat után szállított el egy erre szakosodott vállalkozó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére