Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Videón, ahogy a felszálló repülő szárnyára mászik fel a migráns

Sümeghi Lóránt

2019.07.20. 13:20

Döbbenetes látványnak voltak szemtanúi azok az utasok, akik a nigériai Lagosból indultak útnak repülővel, miután egy önjelölt migráns felmászott a felszállásra készülő repülő szárnyára.

Nemcsak a saját, hanem a repülőn tartózkodók életét is veszélybe sodorta az az illegális migráns, aki az utolsó pillanatban mászott fel egy felszállni készülő személyszállító repülőgép szárnyára Lagosban. Az incidenst videóra vette az egyik utas, ebből kiderül, hogy a már bekapcsolt hajtómű külső borításába kapaszkodva húzta fel magát a gép szárnyára, majd onnan továbbmászott. Szakértők szerint kész csoda, hogy nem szívta be egyből a hajtómű.

 

A légitársaság közlése szerint miután a kapitány észlelte a potyautast, higgadtan leállította a repülő motorját és megvárta, amíg a reptéri rendőrség kiérkezik. Ugyanakkor hozzátették, az utasok közül sokan pánikrohamot kaptak és arra kérték a légiutas-kísérőket, hogy azonnal engedjék őket kiszállni a repülőből. A gépben szerencsére semmi kár nem keletkezett, jelentős késéssel, de végül fel tudott szállni.

A migránsok úgy tűnik nem értik, hogy az utastéren kívül nincs élet odafenn

Nem ez az első eset amikor egy migráns úgy akar illegálisan egy másik országba jutni, hogy felkapaszkodik egy repülőre abban bízva, hogy kibírja majd a mínusz 40 Celsius-fokot és az oxigénhiányt. Korábban megírtuk, hogy szó szerint kráter keletkezett annak a londoni háznak az előkertjében, ahová több mint egy kilométer magasból egy merevre fagyott kenyai migráns csapódott be.

Akkor egy Nairobiból Londonba tartó Boeing 787-8 Dreamliner típusú gépre még a felszállás előtt kapaszkodott fel a férfi, aki azonban az utazómagasságot elérve oxigénhiányos állapotában halálra fagyott. A megközelítőleg 320 km/h-s sebességgel haladó gép a leszállás megkezdése miatt engedte ki a futóművét, a merevre fagyott migráns ekkor zuhant ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére