Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Végre vizsgálat indul a nő ellen, aki kasztrálná a kisfiát

Ányos Miklós

2019.10.24. 21:30

A texasi kormány vizsgálatot rendelt el az anya ellen, aki „nemváltoztató” műtétre kényszerítené 7 éves kisfiát.

Texas kormányzója Twitter-bejegyzésében jelentette be, hogy az állam kivizsgálja annak a nőnek az esetét, aki akarata ellenére próbálja hétéves kisfiát „nővé alakítani.” Greg Abbott republikánus kormányzó elmondta, hogy a texasi főügyészi hivatal és a texasi családvédő szolgálat osztálya megvizsgálja James Younger ügyét.

Az anya Dr. Anne Georgulas és az apa Jeffrey Younger bonyolult felügyeleti jogot gyakorolnak az ikergyermekeik, James és Jude felett. Az anya hároméves kora óta mondogatja a kis Jamesnek, hogy ő igazából lány, sőt még gyermekorvosa, Dr. Jennifer Pape is nőneműként vezette fel orvosi nyilvántartásába (lehet baj a texasi orvosoknál, ha már a testrészeket sem ismerik fel…). Mindenesetre anyja az óvodába is „Luna” néven íratta be Jamest, akiről társai azt hiszik, hogy lány, mert otthon megparancsolták neki, hogy úgy viselkedjen és csak a női mosdót használja. Az anya – aki egyébként szintén gyermekgyógyász – kémiai úton akarja kasztráltatni Jamest, valamint a srác apját is kényszeríteni akarja, hogy lányként kezelje a fiát.

Mint azt korábban megírtuk, az esküdtszék az őrült ötlet mellett döntött, a republikánus Ted Cruz texasi szenátor az esetet szörnyűnek és tragikusnak nevezte. Felszólította Texas államot, hogy védje meg a gyermeket attól, hogy baloldali, liberális politikai célokra használják fel.

Greg Abbott kormányzó ebben a hónapban nevezte ki a texasi családvédelmi szolgálat új vezetőjét, Jaime Mastert. Abbott kormányzó sajtóközleményében kijelentette: „A családvédelmi szolgálatnak olyan vezetőre van szüksége, aki tapasztalt, és az összes texasi család védelmének javítása érdekében dolgozik.” A texasi családvédelmi szolgálat már korábban is állt vizsgálat alatt, mert a négyéves Drake Pardót egy hibás orvosi véleményre hivatkozva kiemelték a családjából.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére