Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Végigvezetik a melegfelvonulást a muszlim gettón

Bokor Gábor

2016.06.27. 11:58

A Breibart szerkesztõje, a melegjogi aktivista Milo Yiannopoulos élõ adásban jelentette be, hogy végigvezeti a Meleg Méltóság Menetet a stockholmi muszlim gettón.
STOCKHOLM, 11:58

A Breibart szerkesztője, a melegjogi aktivista Milo Yiannopoulos élő adásban jelentette be, hogy végigvezeti a Meleg Méltóság Menetet a stockholmi muszlim gettón.

A homoszexuális férfitól megkérdezte a riporter, hogy nem tart-e a muszlimoktól, hisz az orlandói merényletek után a Hollywoodban megrendezett felvonuláson is  jóval magasabb volt a rendőri jelenlét a megszokottnál.

Az iszlám miatt ismét veszélyes melegnek lenni, ez felháborító. A milliós tömegű bevándorlók miatt mostanra Európában is mindenhol ott az iszlám. Mind Németországban, mind Svédországban ott vannak, nőket erőszakolnak meg és melegeket vernek meg"

 – vélekedett az újságíró. 

A tavalyi felvonulás után a svéd kormányzat bírálta a melegfelvonulás részvevőit, mondván, túlságosan provokatívak voltak, ezáltal pedig megzavarhatták a helyiek nyugalmát. 

Végigviszem a főként muszlimok lakta negyedeken a felvonulást, hogy megmutassam Európának és a világnak, hogy mi is az igazi probléma a mai világban."

– zárta sorait az aktivista.

(Breibart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére