Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vádat emelnek a liberális aktivista ellen, aki nem engedett felszállni egy gépet

Forisek Ádám

2018.10.21. 14:00

Legközelebb Elin Ersson talán meggondolja, hogy liberális partizánakciókba kezdjen a migránsok kedvéért.
 

Talán még mindenki emlékszik Elin Erssonra. Õ volt az a liberális aktivista, aki Svédországban feltartotta egy repülőgép felszállását, azt gondolván, hogy ezzel megmenti a kitoloncolásra váró afgán migráns életét. Az esetről az aktivista videót is készített, amely bejárta a világsajtót.

Akciójával sokat nem ért el, mert Ismail Khawari, akit eredetileg meg akart "menteni", nem is volt rajta a gépen, amely Göteborgből repült volna Isztambulba. Ersson azt állította, hogy az idősebb, szintén kitoloncolásra ítélt 52 éves afgán férfi ott volt a járaton és ezzel az ő deportálását sikerült megakadályozni. Ersson nem volt hajlandó leülni a gépen, tiltakozását Facebookon élőben közvetítette.

A 21 éves egyetemista lány most megütheti a bokáját, performansza ugyanis légi közlekedési törvénybe ütközik a svéd sajtó szerint. A lány a pilóta és a személyzet többszöri felszólítására sem volt hajlandó helyet foglalni. Aki azonban nem engedelmeskedik a pilóta parancsainak, az büntethető – pénzbüntetés mellett akár hat hónapos börtönbüntetést is kaphat.

Az aktivista ellen ezért vádat emelnek, és ha ez még nem lenne elég, kiderült, hogy kígyót melengetett a keblén – az általa védelmezett afgán migránsról ugyanis azóta kiderült, hogy rendszeresen verte feleségét és kislányát is.

Rajta sem volt az afgán migráns azon a gépen, amelyet a liberális aktivista nem engedett felszállni

2018. július 28. 13:39 Elin Ersson videója bejárta a világsajtót: a liberális svéd aktivista kifejezetten azért vásárolt jegyet egy Göteborg-Isztambul járatra, hogy megakadályozza két afgán migráns kitoloncolását. Most kiderült, hogy az a fiatal migráns, akit eredetileg meg akart menteni, nem is volt rajta azon a járaton, amelynek a felszállása az aktivista tiltakozása meghiúsította.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére