Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Új őrület a haladó Nyugaton: óvd a Földet, ne szülj!

Zelenka Dóra

2019.08.03. 18:30

Haljon csak ki a fehér ember, majd Afrikából meg Keletről megérkezik az utánpótlás! Ugye?!

Sokan elkerülik a repülővel utazást, sokan elutasítják az állati eredetű ételeket, most pedig nők százai jelentették ki, hogy nem hajlandóak gyermeket szülni, ugyanis az nagy veszélyt jelent a bolygónkra – számol be a „szüléssztrájkolókról” a The Times.

Az új őrület már régebb óta a köztudatban van, azonban most kapott csak nagyobb lángra. Történt ugyanis, hogy a százezrek által követett és kedvelt brit királyi család és a klímaelit oszlopos tagja, Harry herceg és feminista felesége, Meghan Markle kijelentették, hogy a környezetvédelem miatt kettőnél több gyermeket nem hajlandóak vállalni.

Az ideológiát követő nők kijelentették: ha nem lesznek drasztikus változások, ők nem fognak szülni egy ilyen „pusztuló” világba.

A probléma csak az, hogy a sok okos, köztük a királyi család oszlopos tagja sem látja be, hogy a probléma nem az európai túlnépesedéssel van. Még mindig nem képesek belátni, hogy talán Afrikára és Indiára kellene jobban odafigyelni, nem pedig az európai gyerekek születése ellen kéne kézzel-lábbal kampányolni.

Egy friss tanulmány ráadásul kimutatta, hogy minden eddiginél kevesebb brit gyermek születik, az ország népessége azonban továbbra is nő. Akkor hol is van kérem a probléma?

Az adatokból kiderül, hogy a brit nőkre fejenként 1,7 gyermek jut. Összehasonlításképpen: a stabil népesség fenntartásához ennek a számnak 2,1-nek kellene lennie. A legdurvább, hogy brit nők termékenységi rátája jelenleg alacsonyabb, mint a második világháború legsötétebb éveiben.

A tanulmányból az is kiderül, hogy tízből kilenc 29 év alatti nőnek nincs semmi célja az életben – azaz nem céljuk az sem, hogy édesanyák legyenek – a válaszadók fele pedig úgy gondolja, az életük célja, hogy önmaguknak örömet szerezzenek.

A számok mégis azt mutatják, hogy Nagy-Britannia népessége folyamatosan növekszik. Érdekes...

Az ok természetesen a tömeges migráció. Mint kiderült, az elmúlt évtizedek népességnövekedésének 82%-át a migránsok érkezése okozta. Nem meglepő, csupán elszomorító adat az is, hogy az Egyesült Királyságba költöző migráns nők termékenységi rátája jóval magasabb, mint a brit nőké.

Vajon akkor mi lehet a céljuk ezeknek a szüléssztrájkot hirdető nőknek meg a klímaelit okosainak? Nem szúrja ki a szemüket a tömeges migráció és az ezzel járó népességnövekedés? Vagy ők is úgy gondolkoznak, mint a magyar gyermekellenes propagandisták, akik szerint azért ne vállaljunk gyermeket, mert az túl sok veszélyes hulladékot eredményez? Elképesztő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére