Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Úgy tört el Epstein nyaka, mint akit megfojtottak

Sümeghi Lóránt

2019.08.15. 15:12

Amerikai sajtóértesülések a Clintonékkal jó kapcsolatot ápoló pedofil milliárdos boncolási eredményeire hivatkozva azt írják, kifejezetten gyanúsak Epstein halálának körülményei.

Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy idegenkezűség okozhatta Epstein halálát, miután egybehangzó értesülések arról számoltak be az Egyesült Államokban, hogy a pedofil milliárdosnak pontosan úgy tört el a nyaka, ahogyan azoknak az áldozatoknak szokott, akiket erőszakosan megfojtanak. A boncolási eredmények fordulópontot jelenthetnek az ügyben, ugyanis Donald Trump elnök nem véletlenül rendelt el teljes körű vizsgálatot Epstein halála körülményeinek feltárására.

Mint ismert, az emberkereskedelemmel és kiskorúak megrontásával vádolt milliárdos Jeffrey Epsteint szombatra virradóra találták eszméletlenül a cellájában, azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni. A rendőrség és a börtön hivatalos közleménye szerint öngyilkosságot követett el, azonban továbbra is sok a kérdés, például hogy ez egy 24 órás megfigyeléssel ellátott magánzárkában hogyan történhetett meg.

Köztudott, hogy Bill Clinton volt elnök 26-szor vette igénybe Epstein magánrepülőjét, többször vendégül látta regnálása alatt a Fehér Házban, valamint a Clinton-kampányok alkalmával bőkezű adományozóként is számíthatott Epsteinre. Terrence K. Williams színész és közéleti kommentátor Twitter-bejegyzése nagy port kavart, amelyben a színész közzétette Epstein és a Clinton házaspár fotóját, mellé pedig azt írta: „Jeffrey Epsteinnek információi voltak Bill Clintonról, és most halott. Már látom a Trump elleni megjegyzéseket, de tudjuk, hogy ki tette ezt!”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére