Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Transznemûek kisgyerekeket próbálnak toleranciára nevelni Nagy-Britanniában

Forisek Ádám

2018.02.26. 10:18

A szülõknek finoman szólva sem tetszett az ötlet.
BRISTOL, 10:18

A szülőknek finoman szólva sem tetszett az ötlet.

Egy bristoli általános iskola, egészen pontosan a Parson Street Primary School úgy döntött, a gyerekeket toleranciára kell nevelni, ennek fényében női ruhákba öltözött férfiak látogatták meg az iskolát, hogy „alternatív életstílusukat” ismertessék. Mondani sem kell, a szülők felháborodtak az iskola döntésén a helyi sajtó beszámolója szerint.

Rengeteg szülő van, aki nem örül ennek, de az igazgató leszögezte, hogy nem nyit vitát a kérdésről. Azt mondta, ha nem tetszik nekünk, akkor ne vigyük abba az iskolába a gyerekeket”

– mesélte egy neve elhallgatását kérő édesanya, aki szerint az intézményben mindenhol szexualitásról szóló könyveket látni, amelyekből az LGBTQXYZ-mozgalomról tanítják a gyerekeket.

Ez átmegy egy határon. Az igazgató azonban visszaél saját posztjával, hogy rákényszerítse világnézetét a gyerekekre.”

Az igazgató szerint azért van szükség a kezdeményezésre, mert a „homofóbia, rasszizmus és nőgyűlölet mind tanult viselkedés, nem pedig az ember veleszületett magatartása.”

A szülők szerint ugyanakkor ez az érvelés nem magyarázza azt, miért kell a 4-14 éves gyerekeiket kitenni egy olyan transznemű beszédének, aki felnőtteket szórakoztat, és akinek a művészneve "Bristol bennlakó kurvája”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére