Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tizenötmillió köbméterrel több orosz gázt szállít Olaszországba a Gazprom naponta

888.hu

2022.07.21. 12:00

Növeli olaszországi gázszállításait az orosz Gazprom az olasz Eni energiaipari konszern honlapján közzétett jelentés alapján.

 

Az orosz gázipari konszern csütörtökön mintegy 36 millió köbméter gáz szállítását helyezte kilátásba, szemben az elmúlt napokban leszállított átlagosan napi mintegy 21 millió köbméterrel.

A milánói energiaipari konszern jelezte, hogy további információkkal fog szolgálni, amennyiben „jelentős változásokat” tapasztal a gázszállításokban.

 

Tíz nappal ezelőtt egészen más volt a helyzet.

Mint azt mi is megírtuk, Oroszország mintegy harmadával csökkentette az Olaszországba irányuló gázszállításait, a szokásos napi 32 millió köbméter helyett napi 21 millió köbmétert szállítottak.

 

 

Most ezt a számot növelnék 36 millióra, vagyis még a korábbi, szokásosnak vett szállítási mennyiséget is négymillió köbméterrel megemelik.

Nem jár messze a valóságtól, aki azt gondolja, hogy az olasz kormánykoalíció bukásának és az ukrajnai fegyverszállítás leállításának köze lehet az eddiginél nagyobb mértékű Oroszországból kiinduló gázszállításnak.

 

(MTI, 888.hu, ENI)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére