Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tizenkét év börtönt kapott Biden pedofil kampány-tanácsadója

888.hu

2022.07.07. 15:00

Jerry Harrist kiskorúak elleni szexuális bűncselekményekért ítélte el a bíróság. A Netflixen futó „Cheer” sorozat afro-amerikai szereplője korábban Joe Biden elnöki kampányának tanácsadója volt.

 

A Netflix pompomlányokról (és fiúkról :D) szóló „Cheer” című sorozatának szereplőjét, Biden elnöki kampányának egyik tanácsadóját

12 év szövetségi börtönbüntetésre ítélték, továbbá élete végéig szexuális bűnelkövetőként lesz regisztrálva, és 55 ezer dolláros pénzbírságot is kell fizetnie.

A börtönbüntetésből legkorábban nyolc év letöltése után szabadulhat.

Jerry Harris néhány héttel azelőtt folytatott videochatelést folytatott Joe Bidennel, hogy az FBI pedofíliával kapcsolatos nyomozásának középpontjába került.

 

Harrist 2020-ban tartóztatták le, miután megvádolták, hogy kiskorúakkal szexelt, és 14 éves fiúkat kényszerített, hogy küldjenek neki szexuális jellegű hangfelvételeket és videókat.

Egy kiskorú tinédzser arról számolt be eskü alatt, hogy volt egy személyes találkozása Harrisszel egy pompom-eseményen, ahol a Netflix „sztárja” orális szexet akart tőle egy fürdőszobában.

 

Februárban Harris bűnösnek vallotta magát gyermekpornográfiában és tiltott szexuális magatartás miatt.

 

Akkor az ügyészek azt mondták, hogy ha az ügy tárgyalásra került volna, bizonyítékaik azt mutatták volna, hogy 2020 nyarán Harris egy kiskorúval – akiről tudta, hogy még nem töltötte be 18 éves korát – a Snapchaten keresztül kommunikált, ahol többször is kért tőle szexuális jellegű fényképeket.

 

A második vád szerint Harris 2019 májusában a texasi Dallasból a floridai Orlandóba utazott, hogy szexuális kapcsolatba kerüljön egy 15 éves fiúval, egy nyilvános mosdóban.

Az év elején Harris ügyvédei azzal védekeztek, hogy szegény „Jerryt magát is kizsákmányolták, manipulálták és szexuálisan bántalmazták gyerekként, és elhitették vele, hogy ez a szexuális magatartás valahogy normális”.

Pompom meséi...

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére