Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

TikTokon mutatta meg a fiataloknak egy oktató, hogyan használják a zöldségeket szexuális célra

888

2023.01.23. 15:00

Egy Planned Parenthood szexuális oktató a TikTok-videóiban elmondja a fiataloknak, hogyan vásároljanak szexjátékokat, arról is beszélt, hogyan rejthetik el a „játékokat” a szülők elől, és szót ejtett a gyümölcsök és zöldségek szexuális játékként való használatáról is.

 

Mariah Caudillo egyes videóiban úgy tett, mintha az egyik játékot használná.

A szexuális oktató a Planned Parenthood Mar Monte-nál, az Egyesült Államok legnagyobb leányvállalatánál dolgozik, amely évente több mint 220 000 embernek nyújt egészségügyi és oktatási szolgáltatásokat Kalifornia közepén és Nevada északi részén, több mint 30 helyen.

 

A Planned Parenthood Mar Monte honlapján azt írták, hogy kínálnak „nemet megerősítő” hormonterápiát is.

Arra kérdésre, hogy el kell-e érni egy bizonyos életkort egy „játék” megvásárlásához, Caudillo azt válaszolta, hogy nincs tudomása olyan törvényről, amely megtiltja a fiataloknak, hogy ilyen termékeket vásároljanak.

„De általában a felnőtt boltokban életkori korlátozások vannak, ami megakadályozza, hogy a fiatalok személyesen vásároljanak játékokat. … Azonban még tinédzserként sem illegális szexuális játékokat vásárolni az interneten, amit a legtöbben megtesznek.” – mondta.

Egy másik videón egy követője azt mondta neki: „Szeretnék egyet venni, de drágák, és nem akarom, hogy a szüleim megtalálják.”

 

Caudillo korábban középiskolás diákokkal dolgozott Planned Parenthood egészségügyi oktatóként, és 2021-ben állítólag azt mondta, hogy néhány online posztja hasonló volt ahhoz, ahogyan tanított.

„A Sex Ed Files lényegében egy mappa, amely tükrözi a munkát az osztályteremben, tele forrásokkal, beleértve szexuális egészségügyi információkat, idézeteket szakemberektől és aktivistáktól, művészektől, és a kedvencem: szexuális hallgatók névtelen kérdéseit.”

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére