Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terrorizmussal vádolják a skandináv lányok iszlamista gyilkosait

Zelenka Dóra

2018.12.30. 21:15

Terrorizmus miatt nyújtott be vádemelést az ügyészség Marokkóban az ellen a 15 ember ellen, akiknek gyaníthatóan közük van egy dán és egy norvég turista meggyilkolásához az Atlasz-hegységben.

A hatóságok közleménye szerint a vádpontok között van bűnszervezet alapítása, terrorcselekmény elkövetésének és előkészítésének céljával, valamint megfontolt szándékból elkövetett emberölés is.

Három ember ellen terrorcselekményre való felbujtás is szerepel a vádak között.

A hétvége folyamán a svájci hatóságok egy svájci-spanyol kettős állampolgárt is őrizetbe vettek, akinek szerintük szintén köze van a kettős gyilkossághoz. A két skandináv lány meggyilkolása az elmúlt hónapok egyik legborzalmasabb esete volt. A 24 éves dán Louisa Vesterager Jespersenre és a 28 éves norvég Maren Uelandra lefejezve, meggyalázva, 10 kilométerre Imlil városától december 17-én találtak rá kirándulók, akik értesítették a rendőrséget.

A lányokat túrázás közben támadták meg a bizonyítottan az Iszlám Államnak felesküdött gyilkosok. Nem sokkal a brutális kettős gyilkosság után egy videó is napvilágot látott, amelyen az egyik lány meggyilkolása látható, amit a kegyetlen iszlamisták telefonon közvetítettek a lány édesanyjának és ismerőseinek a Facebookon.

A dán miniszterelnök, Lars Lokke Rasmussen is úgy véli, hogy több tényező is arra utal, hogy a gyilkosság egy terrortámadás volt. 

Elszomorító tény, hogy a két lány haláláért nagyban felelős a balliberális agymosás is. 

Mint kiderült, mindkét lány hitt a multikulturális társadalmak létrehozásának szükségességében valamint az eltérő vallások elfogadását szorgalmazó propagandaanyagokat is közzétettek közösségi oldalaikon. Sajnos az iszlamista gyilkosok a lányokkal ellentétben nem a liberalizmusban, hanem az iszlám felsőbbrendűségében hittek. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére