Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexmunkások támogatására hozott létre képzést az angliai egyetem

888.hu

2021.11.16. 07:20

Több képzési lehetőséget is kínál kifejezetten szexmunkásoknak az egyetem, amivel a felsőoktatási és továbbképzésekkel foglalkozó miniszter szerint „legitimálnak egy veszélyes iparágat”. 

 

Az angliai Durham Egyetemről kiderült, hogy képzési lehetőségeket kínál a felnőttfilm iparban dolgozó hallgatók számára.A diákönkormányzat által a hallgatóknak küldött e-mailből kiderült, hogy az egyetem két új képzési lehetőséget kínál azoknak a tanulóknak, akik egyébként szexmunkásként tevékenykednek – írta meg a V4NA.

A durhami diákszövetség álláspontja egyértelmű a szexmunkával foglalkozó hallgatókkal kapcsolatban: támogatás, tájékozott tanácsadás a megbélyegzés elkerülése és együttműködés a szakértői szervezetekkel”,

olvasható az e-mailben, amelynek célja, hogy tájékozott tanácsadást nyújtson pornóiparban dolgozó hallgatóknak.

Az e-mailben továbbá kijelentették,

nem akadályozhatja meg senki, hogy a szexmunkások jól informált és előítéletektől mentes támogató környezethez férjenek hozzá”.

Az iskola két képzést kínál, a hallgatók és egyetemi alkalmazottak számára. A tréningeket az iskola szexuális visszaélések megelőző és reagáló csapata, az északkeleti szexmunkások fóruma és néhány a pornóiparban jártas hallgató fogja megtartani. Egy 2020-as felmérés szerint, amelyet 3200 diákon végeztek, kiderült, hogy a brit hallgatók 4 százaléka, szexmunkásként dolgozik az egyetem mellett, hogy tudja finanszírozni a tanulmányait.

Nagy-Britanniában 2,38 millió diák tanul jelenleg felsőoktatási intézményekben, ami azt jelenti, hogy nagyjából 95 ezer hallgató végez szexmunkát.

A felsőoktatással és továbbképzésekkel foglalkozó miniszter Michelle Donelan a képzésekkel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy az egyetemen ezzel “legitimálnak egy veszélyes iparágat, és csúnyán elmulasztják a védelmi kötelezettségeiket azzal, hogy képzésekkel támogatják ezeket a személyeket”.

A miniszter asszony hozzátette, hogy “bár fontos a kizsákmányolt nők támogatása, de az ilyesfajta kurzusok népszerűsítésével igyekeznek az emberek normalizálni azokat a személyeket, akik pénzért létesítenek szexuális kapcsolatot másokkal”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére