Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexista muzulmán jelölt indul Londonban

Sümeghi Lóránt

2016.04.23. 12:58

A londoni polgármesteri címért versenybe szálló konzervatív Zac Goldsmith kihívója az a munkáspárti Sadiq Khan, aki külön nõknek és férfiaknak fenntartott bejáratú eseményeken tart elõadást.
LONDON, 11:48

A londoni polgármesteri címért versenybe szálló konzervatív Zac Goldsmith kihívója az a munkáspárti Sadiq Khan, aki külön nőknek és férfiaknak fenntartott bejáratú eseményeken tart előadást. 

A brit Munkáspárt londoni polgármester-jelölt aspiránsa, Sadiq Khan már több ízben is reflektorfénybe került, miután egy a szélsőséges muzulmánokhoz hasonló érveléssel bukott le. A megállapítást konzervatív kihívója tette, Zac Goldsmith:

aki nem ért egyet a munkáspárti Sadiq Khan retorikájával, arra egyből rásüti az iszlamofób bélyeget. Az ilyen érvelés platformot nyújt a szélsőséges muzulmánoknak is."

Azonban a muzulmán polgármester-jelölt egy újabb megosztó akcióval hívta fel magára a figyelmet. Khan egy olyan muzulmán közösségi házban tartott általános politikai tájékoztatót, ahol a férfiaknak és a nőknek külön kellett válniuk ahhoz, hogy betérjenek az épületbe. 

A hagyományosan liberális és toleráns baloldali politikusok számára ez teljesen természetes volt, csupán a konzervatív kihívók kérték számon a nők alapvető jogait, miszerint milyen alapon különíti el a nemeket egy általános, szekuláris és politikai tájékoztatón Khan. A Munkáspárt és a brit Konzervatív párt között továbbra is markáns feszültség uralkodik, amióta mindkét jelölt rasszistának tartja a másikat.

(Indpendent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére