Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szélsőbalos diákszervezet tagjai fenyegettek egy aktivistát a diákválasztáson 

888.hu

2021.10.21. 07:40

A nyíltan szélsőbalos nézeteket valló hallgatói szakszervezet tagjai zaklatták és feladata elvégzésében akadályozták egy másik diákszervezet aktivistáját.

 

Ismét hallatott magáról a francia UNEF diákszervezet, amely idén márciusban azzal keltett hatalmas felháborodást, hogy vezetőjük, Mélanie Luce egy televíziós interjúban elismerte: bizonyos gyűlésekre nem engednek be fehér diákokat – írta meg a V4NA.

A bejelentésre reagált Éric Zemmour világhírű francia esszéista is, aki a szervezet feloszlatását követelte a belügyminisztertől.

Erre azóta sem került sor, és a szervezet most újabb tanúbizonyságát tette annak, hogy tagjai mennyire kirekesztő és agresszív módon viselkednek. Az UNEF néhány embere megzavart egy diákválasztást Nanterre-ben, a jobboldali UNI diákszervezet egyik szórólapozó aktivistáját zaklatták. Az UNEF egy tagja azt kiabálta, hogy az UNI embere szélsőjobbos, csak rá kell nézni, majd azt a képtelenséget állította, hogy az UNI ötmillió muszlimot akar betelepíteni Franciaországba. Az incidensre a Twitteren reagált Gilles-William Goldnadel francia konzervatív esszéista, aki a közösségi oldalon azt írta, hogy a jelenet a totalitárius szélsőbal közönséges fasizmusa. Megszólalt az a diák is, akit zaklattak és rágalmaztak a szélsőbalos szervezet tagjai. Jacques Smith azt írta a Twitteren, hogy

semmi sem akadályozhatja meg az UNI-t abban, hogy megvédje a nanterre-i diákokat, harcoljon az aljas baloldalisággal, és beszéljen a diákokkal,

majd gratulált az UNI aktivistáinak az egyre erőszakosabb szélsőséges iszlám-baloldalisággal szemben tanúsított bátorságukért.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A tengereken hánykolódik az orosz olaj, mert nem kell senkinek

„Mintegy 62 millió hordónyi uráli nyersolajat szállító orosz hajó várakozik a tengeren” – mutatták ki a Vortexa energiaelemző cég adatai. Az Egyesült Államok és más országok megtiltották az orosz nyersolaj és kőolajtermékek behozatalát az ukrajnai invázió miatt, mások pedig a jövőbeli szankcióktól való félelem miatt kerülik a rakományok beszerzését.

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Mindegy, hogy nyilvános közleményben elítélte-e a háborút vagy sem, meghallják, hogy „orosz” és diszkriminálnak.

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

Európa már a majomhimlő-járványra készül

Európa már a majomhimlő-járványra készül

A Covidnál nem voltak ennyire körültekintőek.

Húsz ország ígért újabb fegyverszállítmányokat Ukrajnának

Egy hétfőn megrendezett virtuális találkozó alkalmával mintegy 20 ország ígéretet tett arra, hogy újabb fegyverszállítmányokat juttat el Ukrajnába – jelentette be sajtótájékoztatóján Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter.

Az európai adófizetők finanszírozzák az EU által támogatott LMBTQ-programokat

Az európai adófizetők finanszírozzák az EU által támogatott LMBTQ-programokat

Az Európai Unió több mint 200 ezer euró értékben finanszírozott olyan projekteket egy ifjúsági program keretében, amelyeken a „drag queen” életmódról tartottak oktató előadásokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére