Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Szag alapján ellenőrzik a migránsokat a rendőrök Franciaországban”

Sümeghi Lóránt

2019.07.25. 14:30

Rasszizmussal vádolják a francia rendőröket azok a migránsok, akiket az olasz-francia határon megállítottak és visszafordítottak a hatóságok.

Úgy tűnik, a bevándorláspárti álcivil szervezetek propagandája megtette a hatását, ugyanis azok az illegális határsértők, akik fennakadtak az Olaszország és Franciaország közti határszakaszon, immár rasszizmussal vádolják az ott szolgálatot teljesítő rendőröket.

Illegális bevándorlók tehervonaton próbáltak magyar földre lépni

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen a rendőrök egy Szerbia irányából belépő tehervonat átkutatása során 2019. július 24-én hajnali fél 4-kor két külföldit tartóztattak fel, akik afgán állampolgárnak vallották magukat. A férfiak a vasércrakományban elbújva próbáltak meg Magyarországra jutni. Néhány óra elteltével, ismét a vasúti határátkelőhelyen próbáltak az ország területére jogellenesen bejutni migránsok.

Az Il Giornale olasz lap az ügy kapcsán megszólaltatott egy Hamid nevű bevándorlót, aki elmondta:

miközben visszafordítottak Olaszország felé, rájöttek a francia rendőrök, hogy Algériából származom és arabul kezdtek el szidni. Azt mondták b888sszam meg az anyám. Rasszisták voltak velem.

Mi több, egyes, a rendezett bevándorlást elősegítő szervezetek által készített jelentések szerint a határ menti vonatokon szolgáló rendőrök „bőrszín, szag vagy ruházat” alapján választanak ki szúrópróbaszerűen egyéneket, akiktől azt kérik, igazolják franciaországi tartózkodásuk jogszerűségét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére