Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros ügyésze: börtön vagy előzetes letartóztatás csak emberölésnél és kivételes esetekben!

Ányos Miklós

2022.01.05. 15:20

A Soros György milliárdos által támogatott kerületi ügyész úgy csökkentené a bűnözést New Yorkban, hogy nem teszik előzetesbe és nem börtönzik be a bűnözőket... Cseles!

Az újonnan beiktatott manhattani körzeti ügyész, Alvin Bragg hétfőn arra utasította a munkatársait, hogy hivatala nem kér előzetes letartóztatást vagy börtönbüntetést bűncselekményekért, csak emberölés miatt, korrupcióért és még néhány kivételes esetben.

Az ügyészek csak „rendkívüli körülmények között” kérhetik a bebörtönzést, és ehhez először a felettesük jóváhagyását kell kérniük.

Bragget 2021. novemberében választották meg Soros György baloldali milliárdos közvetett támogatásával, aki 1 millió dollárt adott a Color of Change PAC-nak, amelyet Bragg megválasztására költöttek.

Soros emellett 1 millió dollárt adományozott Alvin Bragg sikeres manhattani DA-kampányának, és a pénzt a Color of Change politikai akcióbizottságán keresztül juttatta el a nyilvános jelentések szerint

– számolt be korábban a New York Post.

Soros milliókat költött a legutóbbi helyi ügyészségi választásokon, gyakran baloldali radikálisokat támogatva a hivatalban lévő vagy mérsékelt demokratákkal szemben. Részvétele egybeesett az erőszakos bűncselekmények tömeges növekedésével a demokraták által irányított városokban.

New York-i polgármester, Eric Adams január 1-jén lépett hivatalba, miközben ígéreteket tett arra, hogy megállítják a város folyamatos bűnözési hullámát. Braggnek azonban, aki a szavazatok elképesztő 83%-át szerezte meg, más elképzelései vannak a büntető igazságszolgáltatásról, annak ellenére, hogy ketten együtt kampányoltak.

Ahogy a Breitbart News tavaly novemberben megjegyezte:

Bragg kampányprogramjának célja, hogy véget vessen az általa „kisebb bűncselekményeknek” nevezett büntetőeljárásoknak, mint például a marihuánás vétségek, a birtokháborítás, a felfüggesztett jogosítvánnyal való vezetés, a prostitúció, a nem bűncselekmények miatti letartóztatásnak való ellenállás, és a rendőrség munkájának akadályozása.

Hasonlóképpen, Bragg kijelentette, hogy csökkenti a „tömeges bebörtönzést” azáltal, hogy legfeljebb 20 év maximális börtönbüntetést javasol „kivételes körülmények hiányában”.

Az állami óvadékreformok eredményeként 2020-ban és 2021-ben számos letartóztatottat engedtek szabadon New Yorkban, néhányat közülük megdöbbentően erőszakos bűncselekményekkel vádoltak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére