Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros ügyésze: börtön vagy előzetes letartóztatás csak emberölésnél és kivételes esetekben!

Ányos Miklós

2022.01.05. 15:20

A Soros György milliárdos által támogatott kerületi ügyész úgy csökkentené a bűnözést New Yorkban, hogy nem teszik előzetesbe és nem börtönzik be a bűnözőket... Cseles!

Az újonnan beiktatott manhattani körzeti ügyész, Alvin Bragg hétfőn arra utasította a munkatársait, hogy hivatala nem kér előzetes letartóztatást vagy börtönbüntetést bűncselekményekért, csak emberölés miatt, korrupcióért és még néhány kivételes esetben.

Az ügyészek csak „rendkívüli körülmények között” kérhetik a bebörtönzést, és ehhez először a felettesük jóváhagyását kell kérniük.

Bragget 2021. novemberében választották meg Soros György baloldali milliárdos közvetett támogatásával, aki 1 millió dollárt adott a Color of Change PAC-nak, amelyet Bragg megválasztására költöttek.

Soros emellett 1 millió dollárt adományozott Alvin Bragg sikeres manhattani DA-kampányának, és a pénzt a Color of Change politikai akcióbizottságán keresztül juttatta el a nyilvános jelentések szerint

– számolt be korábban a New York Post.

Soros milliókat költött a legutóbbi helyi ügyészségi választásokon, gyakran baloldali radikálisokat támogatva a hivatalban lévő vagy mérsékelt demokratákkal szemben. Részvétele egybeesett az erőszakos bűncselekmények tömeges növekedésével a demokraták által irányított városokban.

New York-i polgármester, Eric Adams január 1-jén lépett hivatalba, miközben ígéreteket tett arra, hogy megállítják a város folyamatos bűnözési hullámát. Braggnek azonban, aki a szavazatok elképesztő 83%-át szerezte meg, más elképzelései vannak a büntető igazságszolgáltatásról, annak ellenére, hogy ketten együtt kampányoltak.

Ahogy a Breitbart News tavaly novemberben megjegyezte:

Bragg kampányprogramjának célja, hogy véget vessen az általa „kisebb bűncselekményeknek” nevezett büntetőeljárásoknak, mint például a marihuánás vétségek, a birtokháborítás, a felfüggesztett jogosítvánnyal való vezetés, a prostitúció, a nem bűncselekmények miatti letartóztatásnak való ellenállás, és a rendőrség munkájának akadályozása.

Hasonlóképpen, Bragg kijelentette, hogy csökkenti a „tömeges bebörtönzést” azáltal, hogy legfeljebb 20 év maximális börtönbüntetést javasol „kivételes körülmények hiányában”.

Az állami óvadékreformok eredményeként 2020-ban és 2021-ben számos letartóztatottat engedtek szabadon New Yorkban, néhányat közülük megdöbbentően erőszakos bűncselekményekkel vádoltak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Uniós biztos: Magyarországon rendben zajlottak a választások

Úgy néz ki még Brüsszelben sem találtak fogást választásokon.

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére