Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros jó barátja bíráskodik majd Trump ügyvédjének ügyében

Bokor Gábor

2018.04.18. 06:32

Kimba Wood az exkluzív meghívottak közt volt jelen Soros György 2013-as esküvõjén, ahol csak a milliárdos spekuláns legközelebbi ismerõsei jelenhettek meg.
WASHINGTON, 06:32

Kimba Wood az exkluzív meghívottak között volt jelen Soros György 2013-as esküvőjén, ahol csak a milliárdos spekuláns legközelebbi ismerősei jelenhettek meg.

Kimba Wood szövetségi bíró vezeti a Michael Cohen ellen folyó ügyet. Donald Trump személyes ügyvédjével kapcsolatban azt vizsgálják, adott-e Cohen 130 ezer dollárt a Stormy Daniels nevű pornósztárnak, és ha ez megtörtént, azzal megsértették-e a finanszírozási törvényt.

Wood egyike volt annak az ötszáz főnek, akik részt vehettek Soros György 2013-as esküvőjén.

Michael Cohen ügye jelenleg ott tart, hogy a bíróság még nem tudja, engedélyezzék-e, hogy egy szakértő átnézze-e az otthonában, az irodájában és egy szállodában lefoglalt adatokat. Cohen védői azt akarják elérni, hogy az ügyvédi titoktartás miatt ne férhessenek hozzá a privát adatokhoz az ügyészek.

Kimba Wood Soros esküvőjén a demokraták örök barátjának nevezte a spekulánst, aki egy nála több, mint negyven évvel fiatalabb nőt vett el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére