Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros a zsidóság legádázabb ellenségeit pénzeli

888.hu

2018.09.04. 12:18

Az iráni külügyminiszter elismerte, hogy a kormánya nevében Soros György alapítványaival is együttmûködött.

Mohammad Zarif iráni külügyminiszter egy, a parlamentben elhangzott kérdésre válaszolva kifejtette, hogy az iráni kormányzat már évek óta együttműködik a Soros által alapított Nyílt Társadalom Alapítványokkal.

Az izraeli Arutz Sheva jobboldali lap beszámolója szerint ezzel egyértelműen bizonyítást nyert, hogy Soros közvetlenül és közvetetten is támogatta Iránt, mely gyakorlatilag Izrael és a zsidóság elpusztítására esküdött fel.

A Soros-alapítvány egyébként számtalan olyan baloldali, internacionalista, szélsőséges csoportosulást is támogat Izraelben, amelyek céljai közt szerepel Izrael nemzetállami létének, szuverenitásának, területi integritásának a megkérdőjelezése.

Szakértői megjegyzések szerint az Irán és Soros közti paktummal igazolást nyert az a vélekedés, amely szerint az Obama-Clinton-Soros érdekcsoport mindent megtett azért, hogy eltöröljék az iráni atomfegyver-fejlesztést büntető szankciókat. Ez 2015-ben meg is történt, amelynek köszönhetően mind Soros, mind Clintonék köre sokat nyerészkedett az iráni valután, piacon, befektetéseken. 

Izraelt letöröljük a térképről"

– mondta a korábbi miniszterelnök. Hiszen az arab országok közül Irán jelenti a legnagyobb fenyegetést Izraelre nézve. Az ország korábbi vezetői (állami és egyházi) a "végső megoldás" rémével fenyegetik a zsidókat. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére