Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sarkozy: A politikai korrektség a kisebbségek rémuralma

Sümeghi Lóránt

2016.06.16. 12:28

A volt francia kormányfõ 800 támogatója elõtt tartott beszédet Saint-André-lez-Lille-ben.

A volt francia kormányfő 800 támogatója előtt tartott beszédet Saint-André-lez-Lille-ben. 

Az egykori államfő beszédét a teljes francia sajtó kiemelkedő fontosságúnak ítélte meg, továbbá gondolatmenete programadónak is tekinthető.

Ugyanis Sarkozy meghirdette azon nemzeti politikát, mely révén fel lehet számolni a népképviseletet mellőző, a politikai korrektséget gondolatrendőrségként funkcionáltató elitek korszakát.

Beszédében kitért a franciákat érintő egyik legfőbb kérdésre is, miszerint

az elkövetkező években Franciaország maradhat-e egyáltalán francia ország?"

Elmondása szerint ez a kérdésfeltevés megmagyarázza azt a fájdalmat, amit több millió férfi és nő érez az országban, akik évek óta attól szenvednek, hogy nem értik meg őket, nem számítanak rájuk és nem is képviselik őket. Hozzátette, hogy a francia történelmet meghazudtoló módon egyre inkább kezd elhatalmasodni a feladás érzése a politikai elit egy részében, amely betegségként terjed. Kiemelte, hogy e kór

azoké, akik megmondják, mit kéne gondolnunk. Azoké, akik úgy gondolják, tudják mi a megfelelő, miről kell beszélni és miről kell hallgatni. A feladás betegsége az, amikor az elitek nem érzik a közakaratot, sem az erőt arra, hogy megvédjék Franciaország történelmét, kulturális és morális identitását, és ugyanígy lelki identitását."

Sarkozy a migráció kapcsán élesen bírálta azokat, akik nem voltak hajlandóak elismerni, hogy a tömeges illegális bevándorlás rendkívüli probléma:

a politikai korrektség a kisebbségek rémuralma. Csak egy példa: azt mondják nincs semmilyen migrációs probléma. És ha önök úgy gondolják, hatalmas bevándorlási probléma van, rögtön hozzáteszik, hogy önök idegengyűlölők." 

Hozzátette, hogy csupán egy kisebbség gondolja úgy, hogy nincs migrációs válság, nincs probléma a kisebbségek beilleszkedésével és nincs nemzetbiztonsági probléma sem. Azonban a többség pontosan az ellenkezőt gondolja.

Ám sajnos a kisebbség az, aki, dönt és aki megegyezett arról, hogy mit kell mondani vagy gondolni. Így a volt  államfő szerint, a politikai korrektség azok gondolatrendőrsége, akik kisebbségben vannak az országban, de többségben vannak az elitben. Sarkozy szerint ezt teljes mértékben el kell utasítania mindenkinek.

 (Republicains)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Varga Judit: a magyar jogállamiság becsületét Stockholmban is megvédjük!

„A jogállamisági eljárások jogi köntösbe bujtatott politikai boszorkányüldözések, amelyek legújabb ékes példája az a támadássorozat, amelyet a gyermekvédelmi törvény elfogadása miatt indítottak hazánkkal szemben” – fogalmazott Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn Stockholmban.

Márki-Zay a kamu jobboldali, aki a gyurcsányista politikát preferálja

Márki-Zay a kamu jobboldali, aki a gyurcsányista politikát preferálja

Úgy tűnik, Karácsony Gergely egyre inkább elveszíti vonzerejét, több mint ezer határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén.

Eldőlt, hogy Gyurcsány kinek a hátán fog visszatérni a hatalomba

„A megjelent nyilatkozataik egyértelművé teszik, hogy közös kormányzásra áhítoznak, ami persze nem is csoda, hiszen a miniszterelnök-jelölt semmihez sem tud kezdeni a legnagyobb frakció támogatása nélkül, azt pedig Gyurcsány uralja” – írja Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán.

Tízezer embert venne fel a Facebook a metaverzum nevű virtuális világ fejlesztéséhez

Az Európai Unióban a következő öt évben tízezer magasan képzett ember felvételét tervezi a Facebook az úgynevezett metaverzum kiépítéséhez – jelentette be a cég hétfőn.

Az álszentek társadalma

Az álszentek társadalma

A képmutatás és a gátlástalanság virágkorát éljük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére