Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Salvini: a kormány migránsokat segítő szervezeteket finanszíroz

888.hu - MTI

2020.05.17. 06:45

A Liga vezetője kiakadt a római kormányra.

Giuseppe Conte miniszterelnök szerint Olaszország készen áll az újraindulásra az óvatosság jegyében.

Conte kijelentette, hogy az olaszok tartományok közötti mozgását június 3-tól engedélyezik, és ugyanekkor Olaszország megnyitja külső határait is az EU-tagállamokból érkezők előtt karanténkötelezettség nélkül. Hangsúlyozta, hogy a határnyitásra az olaszországi idegenforgalom talpra állítása miatt van szükség.

Kiemelt óvatosságra szólította fel a gócpont Lombardia tartomány lakosait, arra kérve őket, mindig viseljék a szájmaszkot és kerüljék a csoportosulást.

Matteo Salvini közösségi oldalán azt üzente, az olaszok türelme elfogyott.

Ha továbbra sem hallják meg szavunkat, a terek adnak majd erőt és hangot nekünk – jelentette ki a Liga által június 2-ra meghirdetett demonstrációra utalva.

Matteo Salvini hangoztatta, hogy békés, az óvintézkedéseket tiszteletben tartó megmozdulásra készülnek azok mellett, akikről a kormány megfeledkezett vagy nem vesz figyelembe. Kijelentette, Olaszországot nem lehet továbbra is túszul ejteni, bezárni és megbénítani, miként nem lehet gyermekeink jövőjét Berlinre bízni.

Kifejtette, a jobboldal a június 2-i megmozdulással új politikai irányt indít el annak érdekében, hogy Olaszország ismét növekvő, büszke ország legyen. A római kormány intézkedésével kapcsolatban, amellyel mintegy félmillió eddig illegális bevándorló kérelmezhet tartózkodást és munkavállalási engedélyt Olaszországban, Matteo Salvini úgy vélte, őrültségről van szó, amely csak a bűnözést növeli.

A római kormány ahelyett, hogy a mezőgazdaságban dolgozókat segítené, a migránsokat segítő szervezeteket finanszírozza

– jelentette ki Matteo Salvini.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére