Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Putyin nem zárja ki katonaorvosok bevetését

888, MTI

2020.04.13. 20:25

Bevetné őket, ha szükséges a járvány miatt.

Mint mondta, szükség esetén fel kell használni a védelmi tárca tapasztalatait és kapacitásait. Hangsúlyozta, hogy

az orosz katonaorvosok külföldön – Olaszországban, Szerbiában és Bosznia-Hercegovinában – eléggé hatékonyan küzdenek a járvány ellen, ami csak „kis töredéke” a tárca képességeinek, a fő tartalékhoz még nem nyúltak
– mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök az oroszországi egészségügyi és járványhelyzetről tartott hétfői videokonferencián.
A hadsereg 16 új egészségügyi központot épít rohamtempóban az országban, amelyeket középtávon az új koronavírus ellen is fel lehet használni.
Putyin javasolta, hogy a régiók biztosítása érdekében hozzanak létre egyesített szövetségi tartalékot orvosi műszerekből, gyógyszerekből és egészségügyi védőfelszerelésből. Elismerte, hogy
a helyzet az általa sikeresnek mondott megelőző intézkedések ellenére sem a legjobb irányt veszi, nő a súlyos betegek száma.
A hétfőn közzétett hivatalos adatok szerint egy nap alatt 2558 új igazolt koronavírus-fertőzöttet, 18 halálesetet és 179 gyógyultat jegyeztek fel Oroszországban. Ezzel a nyilvántartott fertőzöttek száma az ország 82 régiójában – a 85 közül – 18 328-ra, az elhunytaké 148-ra, a gyógyultaké 1470-re nőtt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére