Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Putyin: meg kell óvni az orosz elnökválasztást a nyugati titkosszolgálatok befolyásolási kísérleteitõl

888.hu

2017.12.20. 18:58

Vlagyimir Putyin orosz elnök arra utasította az oroszországi titkosszolgálatokat, hogy "építsenek ki biztonsági akadályokat" azért, hogy a külföldi titkosszolgálatok befolyásolási kísérleteitõl eredményesen megóvhassák az ország társadalmát és a politikai szereplõket a márciusi elnökválasztás elõtt.
MOSZKVA, 18:58

Vlagyimir Putyin orosz elnök arra utasította az oroszországi titkosszolgálatokat, hogy "építsenek ki biztonsági akadályokat" azért, hogy a külföldi titkosszolgálatok befolyásolási kísérleteitől eredményesen megóvhassák az ország társadalmát és a politikai szereplőket a márciusi elnökválasztás előtt.

A hírszerző szolgálatok nagy felelőssége, hogy a szociális és politikai életbe való külső beavatkozás elleni biztonsági akadályt állítsanak fel, valamint az olyan, külföldi biztonsági ügynökségek munkáját ellensúlyozzák, amelyek felpörgetik tevékenységüket Oroszországban"

– mondta Putyin szerdán az ország titkosszolgálati vezetői előtt.

Putyin, aki korábban maga is a hírhedt KGB és annak utódja, az FSZB alkalmazásában állt arra is kérte a vezetőket, hogy biztosítsák Oroszország külső és belső határait a terrorizmus elleni harc jegyében.

Az ügynököknek meg kell semmisíteniük a pénzügyi és utánpótlási hálózatokat és meg kell akadályozniuk, hogy a szélsőségesek elérjenek a fiatalokhoz és terjesszék a gyűlölet, az intolerancia és agresszív nacionalizmus ideológiáját"

– mondta Putyin.

Az orosz elnök korábban is felhívta a figyelmet a szélsőségesek jelentette veszélyre. Putyin szerint a korábbi Szovjetunió területéről összesen 7000-en utaztak az Iszlám Államba, hogy a dzsihadisták oldalán harcoljanak. Az iszlamisták veresége miatt közülük egyre többen térnek haza.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére