Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Putyin és Trump a G20-csúcson tárgyalni akar az atomrakétákról

Csordás Bettina

2018.11.12. 18:41

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Donald Trump amerikai elnök a G20-csoport november végén esedékes Buenos Aires-i csúcstalálkozóján tárgyalni szándékozik a közepes és rövid hatótávolságú rakéták (INF) felszámolásáról szóló szerzõdés jövõjérõl.
PÁRIZS, 18:41

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Donald Trump amerikai elnök a G20-csoport november végén esedékes Buenos Aires-i csúcstalálkozóján tárgyalni szándékozik a közepes és rövid hatótávolságú rakéták (INF) felszámolásáról szóló szerződés jövőjéről.

Dmitrij Peszkov, Kreml szóvivőjének beszámolója szerint Putyinnak csak "pár szót" sikerült váltania Trumppal Párizsban, az első világháborút lezáró fegyvernyugvás 100. évfordulóján megrendezett vasárnapi megemlékezésen – írja az MTI.

Azt mondták egymásnak, hogy van miről beszélniük és, hogy beszélniük kell az INF-szerződésről. Megállapodtak, hogy Argentínára próbálják időzíteni tárgyalásaikat"

– mondta a szóvivő.

Az orosz és az amerikai vezető között eddig csak júliusban, Helsinkiben jött létre külön csúcstalálkozó. Putyin és Trump korábban 2017 júliusában a G20 csoport németországi, tavaly pedig az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) vietnami csúcstalálkozóján is csak futólag találkozott egymással.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére