Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pisztollyal akart gyilkolni egy fegyverellenes BLM-aktivista

888.hu

2022.02.16. 20:40

Gyilkossági kísérlettel vádolnak egy 21 éves férfit, aki a Black Lives Matter mozgalom egyik aktivistája. A nyíltan fegyverellenes férfi egy pisztollyal lövöldözött egy kampányközpontban.

 

A 21 éves férfi a Kentucky állambeli Louiseville városában próbálta megölni az egyik polgármesterjelöltet. Quintez Brown fegyverrel a kezében betört a zsidó vallású Craig Greenberg kampányközpontjába és lövöldözni kezdett. A támadásban végül senki sem sérült meg, de az egyik golyó a polgármesterjelölt ruháját súrolta.

 

A Black Lives Matter mozgalom 21 éves aktivistáját néhány perccel a támadás után fogták el a rendőrök, miközben menekülni próbált

írja a Breitbart.

 

A rendőrség szerint több fegyvert is találtak a feketejogi mozgalom aktivistájánál, akit egyébként korábban Barack Obama egykori elnök alapítványa kitüntetésben részesített. Azt egyelőre senki sem tudja, hogy a férfi miért akarta megölni Greenberget. A Breitbart ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy 2019-ben Brown egy terjedelmes és felháborodott hangvételű véleménycikkben ítélte el Kentucky állam egyik törvénymódosítását, amely lehetővé tette az engedély nélküli fegyverek hordozását. A szigorúbb fegyvertörvényekért aktívan kampányoló férfi akkor azt nehezményezte, hogy a törvénymódosítás segítségével több fekete állampolgárt ölhetnek meg.

 

„Számukra az életed nem számít. És amíg meg nem választunk olyan politikusokat, akik valóban elkötelezettek a demokrácia és az emberi jogok mellett, akik valóban hisznek abban, hogy minden ember egyenlőnek van teremtve – legyen az okmány nélküli bevándorló, transznemű vagy hajléktalan – addig nem is számít az életed” – írta meg a V4NA.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére