Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Összehangolt támadást indítottak a Soros által pénzelt szervezetek

888

2021.07.20. 10:40

Nemzetközi támadást indítottak több tucat kormány ellen – koholt vádak alapján – a hírhedt pénzemberhez köthető szervezetek.

Beindult a Soros-hálózat gőzhengere. Magyarország és több, mint ötven másik ország kormányát igyekeznek lejáratni egy állítólagos megfigyelési üggyel a Soros-hálózat hazai szervezetei és a balos média.

Állításuk szerint magyar újságírók, ellenzéki politikusok és üzletemberek telefonjait is lehallgatták az izraeli NSO cég Pegasus nevű szoftverével.

A magyar kormányzati szervek cáfolták a törvénytelen megfigyelés vádját, a titkos­szolgálatok minden esetben a hatályos jogszabályoknak megfelelően járnak el.

A nemzetközi botrányt a Forbidden Stories nevű újságíró-szervezet próbálja kavarni. Állításuk szerint a világ számos pontjáról újságírók, politikusok, ismert emberek neve szerepel egy listán, amely azokról készült, akiknek telefonjára – a feltételezések szerint – felkerült a készülékek tulajdonosának lehallgatását elősegítő kémszoftver.

A Magyar Nemzet írása szerint a nemzetközi sajtótámadás minden szereplője szorosan köthető Soros György amerikai milliárdos nemzetközi hálózatához.

A sajtóhadjáratban részt vevő Amnesty International egyértelműen a Soros-hálózathoz köthető szervezet, a spekuláns alapítványaitól többször is kaptak pénzügyi támogatást. Ez a szervezet minden olyan esetben élesen támadta a magyar kormány kül- és belpolitikáját, amikor a kabinet a „nyílt társadalom” eszméjének terjedését akadályozó lépést tett.

A kémtörténettel előállt Forbidden Stories szervezet fenntartója a Global Investi­gative Journalism Network, melynek egyik fő szponzora az Open Society Foundations. A Forbidden Stories cikkének elkészítésében pedig szerepet vállalt a Magyarországon működő Direkt36 is, amelynek egyik fő támogatója szintén a Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa (OSF).

Az írást a Soroshoz hű sajtótermékek erősen manipulált formában kezdték el terjeszteni hazánkban.

A „legobjektívebbek” a botrányban érintett ötven ország közül csak olyanokat említenek, mint Azerbajdzsán, Bahrein, Ruanda, Szaúd-Arábia, Marokkó, Togo. Később

ők maguk ismerik be, hogy a megfigyelt újságírók közül többen a Wall Street Journal, a The New York Times, a France 24, az El País, a Le Monde, a Bloomberg, a The Economist vagy az AFP munkatársai, vagyis nem Észak-Afrikában vagy Kis-Ázsiá­ban folytatnak újságírói tevékenységet, hanem nyugat-európai demokráciákban.

De Franciaországgal, Nagy-Britanniával vagy az Amerikai Egyesült Államokkal együtt emlegetve már nem lehetne annyira befeketíteni Magyarországot.

További részletek, nyilatkozatok a cikkben ITT.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére