Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orális szex és közösülés fiatalkorú migránsokkal egy dán menekültszálláson

Nagy Gábor

2016.11.01. 19:28

Óriási a botrány a skandináv országban. Egy helyi riport kapcsán ugyanis kiderült, hogy egy menekültszálláson dolgozó nõi alkalmazott fiatalkorú migránsokkal folytatott orális szexet és közösültek is velük.
KOPPENHÁGA, 19:28

Óriási a botrány a skandináv országban. Egy helyi riport kapcsán ugyanis kiderült, hogy egy menekültszálláson dolgozó női alkalmazott fiatalkorú migránsokkal folytatott orális szexet és közösültek is velük.

A Radio 24syv múlt héten közölt tudósításából az is kiderült, hogy a különböző aktusokat filmre is vették. A rádiónak elküldött rendőrségi jelentésben pedig az állt, hogy az érintett alkalmazott három bevándorlóval folytatott szexuális viszonyt – írja a The Local.

Ennek azonban némiképp ellentmond, hogy a Dán Bevándorlási Hivatal közleménye szerint azért is szükséges bezárni az ügyben érintett menekültszállást, mert két női alkalmazottat gyanúsítanak egy vagy több kiskorúval elkövetett szexuális bűncselekmény miatt.

Az integrációs miniszter ezzel kapcsolatban akkor elmondta: az érintett dolgozókat már kirúgták, és most is folyik ellenük a vizsgálat.

Újabb csavar az ügyben: hétfőn a helyi önkormányzat kirúgta a menekültügyi program vezetőit, miután kiderült: legalább három tisztviselőnek több hónapon keresztül tudomása volt a Børnecenter Tullebølle menekültszálláson történt botrányos esetről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére